*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ramo, tare andru

Gata, plec la treaba. pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Neata! S-a mutat Polul Nord la noi
Gecko esti de coma (sa nu mai zic ca eu 62 kg si nu sunt gravida)
Ursu cat mananca Vld, vb Ralucai Diana mananca atat intr-o saptamana. Si felicitari pt noaptea dormita
Luny no comment la soacra, bine macar ca a inceput si Liviu sa se plictiseasca si sa stapanesti sanatoasa cadourile
Stela ce titita cu codite am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

oailiii, Gecko
kya de scapat nu scapam, vor merge ei acolo, si eu dupa serviciu.. si cand s-a aratat ofticat iub, a dat-o la-ntors, normal.. sa vedem acum ce decide el, oricum, de masa mare etc, cica i s-a taiat, dar nu m-as mira sa se razgandeasca..
am vazut teo nezdravana, ce bine ii sta cu codite multe

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Doamne cat poate sa ninga... Mai ajung eu cu masina acasa? Noroc ca sunt cu aia mare, pe care n-a prea intereseaza nametii dar poleiul tot nu-i place.

Tea scumpica!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Gecko
Mimo esti 'savuroasa' de citit of course
Kya jos palaria
Pai asa atmosfera pe crenguta, ce mai conteaza ca ninge la noi de numa...
Olga, pt trici, bine ca vin odata.
ce ursulet cuminte si papacios
luny , o zi frumoasa si pe soacra las-o in plata domnului
tititza cu coditze, cum povesteste ea cu pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, oribil ce-i afara. Cred ca ne programam vacanta de vara la ski in ritmul asta! Oricum, m-am tinut de program , am fost si la sala, ma simt super!

Am vazut nazdravaniile lui Teea!

Becca a reusit aseara sa-mi sparga in baie recipientele de sticla in care tineam periutele si pastele de dinti. Se duce pe unde are treaba, se catara imediat si face numai prostii! Trebuie sa fiu numai in urma ei, in bucatarie a trebuit sa schimb locul multor chestii..., mi-a spart si ibricul de la espresor. Tot zilele trecute, a spart o rama foarte draguta in care era poza copiilor. Toata saptamana am adunat cioburi dupa ea..

Cu greutatea....Si Becca are abia 11 kile si mananca super bine, nu chiar ca Ursuletul, dar pe acolo. Si e si piticuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sanziana pe trotineta (prin casa saraca, ca afara deocamdata nu are unde): http://family.webshots.com/photo/2460679800101922855kMpwot

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

clau cea in forma; cioburile aduc noroc! Becca cea frumoasa, are activitate multa de aia nu se ingrasa, asa mi-a zis mie un dr dupa ce a vazut-o pe daria in actiune
luny , sunt soacre si mai si, imi spune al meu despre bunul lui prieten care se plange ca se trezesc in weekend cu soacra la usa, si suna si spune 'deschideti ca stiu ca sunteti acasa, v-am vazut masina', bietii de ei au ajuns sa-si parcheze masina mai departe de casa si nastrusnica soacra, o cauta pana o gaseste mereu; eu asa femeie nu m-am gandit ca exista. Ii duce lui mancare, ii ceva, norok ca nora ii delasatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stie cineva cum se pot scoate niste pete de ceva grasime de pe niste incaltari din piele??

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Sanzi ce frumoasa; pt copii ii asa pacat cu vremea asta s-ar juca si ei pe-afara. Doamne ada soareleeeeeeeeeeeee.

Mergi la inceput