Sezatoarea canadiana (175)
Raspunsuri - Pagina 15
cge spune:
Vazut si eu cele 199 poze !!!
Sunteti o familie "perfecta" in formula completa !!
"Big brother" nu a fost cu voi ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CriPOD spune:
Vin si eu cu disclaimerul... am sharuit cu voi acelasi album pe care l-am pregatit pentru rude, de unde si cantitatea, sorry. Merge si din 2 in 4, nu va puneti jobul la bataie.
cge, nu, ca majorul nu a putut pleca de la scoala lui, asa ca a ramas cu catelul. Ei doi, prieteni vechi. Multumim, ei, am ales si eu ce-a fost mai in avantajul nostru. :))
pepit
mikiion spune:
Eu ieri am fost la o clinica, am stat de la 8.30 la 13.00..... Si nici macar nu m-a crezut doctorul ca am ceva cu bila. A zis ca am avut un virus si ma trateaza de aciditate la stomoac....Si mi-a dat un medicament de aproape 100 cad( l-am mai si platiti in totalitate ca nu ajunsesem sa acopar franciza)à
Asta e, ca mi-a trebuit sa ma duc la doctor.
La Multi Ani Simi si Denisam!!!!
Eu poze n-am vazut incapoate reusesc in weekend.
M-ati distrat cu lalele Montreal versus Toronto. Aici nici macar nu s-a topit zapada de prin curti
loreilam , pana si la Quebec ville a fost mai cald decat la tine Bine ai revenit!!!!
Ghiocei eu vedeam mereu in Gradina Botanica...Anul asta nu o sa mai vad Ca aici se trece direct la maneca scurta cu zapada in curte
Azi ca sa-mi treaca deprimarea m-am plimbat prin centru. O sa pun poze cand ajung acasa. Pregatisera platforma pentru Red Bull, concursul de patine extrem.Noi maine avem si parada de St-Patrick, sa vad daca ajungem.
Aici poze:www.dropshots.com/mikiion2009#date/2010-03-19/12:51:16" target="_blank">redbull
simi spune:
Vazut poze!
mQQm ce poze frumoase! Denisa e o frumusete, Oliver un scump (imi place mult coafura), voi toti o familie reusita! Iar apa senina m-a innebunit, pus si simplu!
N-am gasit bulbi de ghiocei, mai caut si miine. De nu, ma duc la vecini.
ange spune:
simi,la multi ani fericiti!
ghiocei gasesti la Botanix pe 440.sunt 2 sau 3 pt 8$(parca).Cam scumpi dar merita.Sunt atat de draguti!
Denisam,la multi ani!
weekend placut tuturor
oanagabriela spune:
Dragele mele, sa nu ma dati disparuta si sa nu credeti ca va ignor , dar intre 2 avioane nu prea mai am timp de rasfat pe DC si sint tare in urma cu cititul. Deci revin cind ma adun pe acasa . Am lasat balta si dieta si aerobicul , sper sa nu ma intorc de unde am plecat acum 3 luni...
Va urez o primavara frumoasa si copii sanatosi
Podeanu spune:
Cristina am vizionat si eu pozele....aratati superb cu totii. Pepitzelul alaturi de Denisa , voi toti impreuna fericiti, cu asa drag m-am uitat la poze,ba chiar sunt putine ptr mine
Si ce interesanta camera, izolata..Cum ziceai ca se numeste resortul?
Mihaela am intrebat azi la walmart. Cica dupa Craciun au bagat f putine, fabrica a luat concediu dar se asteapta in aprilie sa mareasca comenzile. (poate or micsora si pretul?)
Mihaela, imi pare rau de tine...eu am fost aia care te-am trimis la doctor dar cum te mai simti acum?
Magdone pregatim pampoanele zici...10 zile?
Lorelaim, bine ai mai poposit pe la noi, sa stii ca iti ducem dorul.Felicitari ptr suedeza.
Nelia, dar Agatha cum s-a acomodat la tara?ma refer la Wc ca in rest stiu ca i-a placut f mult. Desi si copii mei au fost crescuti la tara, asta iarna cind au fost sa viziteze socrii, le-a fost imposibil sa "reziste" la toaleta. Denisa a refuzat categoric sa faca iar Edi si-a tinut respiratia cit a putut dar a ajuns tot in spatele cladirii sa se usureze. Si pe munte cum o sa va descurcati?
Un weekend cu mult soare si ... ghiocei.
simi spune:
Dana am fost ieri la Toys si intr-adevar n-aveau. La fel mi-a zis si tipul de-acolo ca nu au mai comandat pentru ca cererea dupa Craciun a fost mica, lumea s-a orientat spre PS3, dar vor baga acum, in jurul Pastelui. Daca vad pe undeva iti dau de stire!
ange, multam! Am un Botanix si aici in West-Island, ma duc la ala, chiar imi faceam planul azi dimineata, dupa ce las fata la cursul de dans ma duc la vinatoare de ghiocei.
cge, am plantat deja zambi azi dimineata la 6 (vecinii cred ca-si dadeau coate pe dupa perdele)Multumesc!
nelia spune:
Mikiion, imi pare rau... exista o sansa sa aiba dreptate si sa te simti mai bine de la acest medicament. Aciditatea la stomac poate avea manifestari ca cele descrise de tine, prietena mea avea cind locuiam impreuna, lua tot timpul colebil pentru ca dupa ce minca simtea ca moare... de fiere zicea ea. Si ea s-a dus la medic pentru fiere pentru ca mama ei avea probleme, dar nu i-a gasit nimic, in schimb i-a dat tratament pentru aciditate.
Pe de alta parte, cum ... aia stiu ei ca e aciditate si nu e fierea, cind nu te-au trimis la nici un fel de analiza!?! Oricit incerc sa-i inteleg, nu-mi iese intotdeauna. O ecografie abdominala costa mai putin decit medicamentul prescris, cred ca e vreo 50$, stiai exact cum stai, sumarul la urina si analizele obisnuite la singe, mai ales alea legate de ficat, fiere... sint acoperite sau ieftine... Ce-i costa oare pe medicii astia sa te trimita la analize cind te vede ca nu mai poti, ca doar nu vii acolo si stai jumate de zi ca sa-i spui bonjour!
Prietenei mele i-a pus diagnosticul de aciditate, dar dupa ce i-a facut analiza aia la stomac, la care bei nu stiu ce... de nu-ti mai trebuie altceva. Pentru ca daca aciditatea a ros stomacul si esti pe cale de a face ulcer (care poate fi si pe fond nervos, iar tu ai tot avut motive), orice medicament poate inrautati situatia. Deci si in cazul aciditatii si in cazul bilei... ai nevoie de un minim de analize. Asa, pot sa-ti prescriu si eu un medicament, fara sa fim platita cu 130 000 pe an si fara sa te tin la usa mea atitea ore! Eu spun ca daca nu te simti bine in perioada scrisa in prospectul medicamentului ca apar efectele lui, sa nu te lasi, du-te din nou si fii mai insistenta, sa-ti dea trimitere la analizele care se fac in cazul aciditatii si al stomacului, dar si al bilei pentru ca ai avut probleme in trecut. Sanatate!
Dana, nu s-a plins nici o secunda, nici macar nu si-a pus problema. Si acum a zis ca vrea si la mare pentru ca ii place mult, pe munte nu vrea pentru ca a gresit Octav, din lipsa de timp a urcat-o si coborit-o intr-o zi... in galop, de uraste muntele acum, pentru ca a suferit. Vreau sa corectez acum aceasta greseala... sa-i arat cit de frumosi sint muntii!
Dar Agata este o adaptabila prin natura ei, la orice conditii, la orice situatie. Aici seamana cu mine, ca ta-su ar fi in stare sa stea ne-ca.. doua saptamini daca nu are conditii. Si Tudora la fel, dar astialalti doi si cu mine nu avem probleme de genul acesta. Cel putin Lisandru zici ca a fost crescut in fundul satului, are niste apucaturi de taran adevarat, din ala de pe vremuri...
Pe munte...! Ah, nu stiu. Dar daca imi doresc ceva mult in momentul asta este sa urc copiii pe munte (si pe mine la fel). Si Octav a zis ca o duce anul trecut in expeditie pe Agata, dar nu a reusit din cauza programului incarcat. Noi avem prieteni care fac in continuare si regulat ceea ce faceam si noi cind eram acolo. Adica urcat pe munte... trasee scurte, mai lungi, in functie de timp si de disponibilitati. Dar am o trupa de soc, a lui Octav, in Brasov, care cred ca au batut toti muntii si doua, una a lui si alta a mea, in Bucuresti care au ajuns, unii dintre ei, chiar mai departe de muntii Romaniei... Cu ei, ma duc oriunde si oricum, ca ne nu mi-e teama ca nu ma descurc. Dar sigur ca e periculos, sigur ca riscant, numai ca, iti dai seama, ca nu ma bag la trasee grele. Si voi face asta daca reusesc sa-mi fac un program de antrenament si de slabit pina plec, altfel... nu stiu cum voi face, pentru ca eu abia urc scarile de dureri de picioare si de coloana.
Voi fi in Alba vreo 10 zile si de acolo se ajunge in Apuseni, munti usor de urcat. Sau as putea sa merg pe trasee facute, oarecum cunoscute...
In Bucegi, pina la Omu, urcind pe un traseu mai usurel si batut pina la Babele, apoi mai departe spre cabana Omu (cabana noastra de suflet), sa doarma pe priciuri... Se poate pune si acolo cort adica se putea, in valea de sub Omu, dar se poate cobori undeva si campa pe la vreo 1500 si de acolo sa facem trasee scurte ziua...
Sau in Piatra Craiului, spre cabana Curmatura. Drumul pina acolo e spectaculos, in fata cabanei se poate pune cortul si daca ploua intra inauntru... si de acolo poti sa urci pe culmea aia superba a lor si mai sint inca vreo doua sau trei chietroaie pe care le poti face in citeva ore... Mai sint muntii Ciucas, care au niste forme superbe si sint spectaculari pentru niste copii, ca ai senzatia ca sint tot felul de oameni si jivine impietrite, ca si Ceahlaul de altfel... Sau in Retezat, e usor de facut, sint cabane multe, se poate pune si cort, dar trebuie macar 8 zile ca sa-i traversezi.
Dar daca ar fi dupa mine, eu as vrea sa ajungem in Fagaras, nu am fost niciodata si sint absolut superbi muntii! Dar acolo cred ca e chiar periculos cu copii, si greu... Daca ma lasa inima sa-i las la mama mea la tara, acolo m-as duce eu cu trupa... daca oi avea cu cine.
Dar astea sint planuri, numai la asta ma gindesc de cind am aflat ca plecam, stau numai pe site-uri cu munti, cu trasee... cred ca voi suferi tare daca prietenii despre care vorbesc nu se nimeresc liberi la inceputul lui august cind vreau eu sa merg. Ca ei, in afara de munte, au inceput sa bata Europa la picior si planurile sint facute cu citeva luni inainte... Sper ca s-or gasi macar vreo citiva liberi.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mikiion spune:
Dana parca ma simt mai bine acum. Dar tratamentul e de o luna, sa vedem cum o sa ma simt. Macar daca starea de oboseala continua s-ar atenua Si cu doctorul, e sunt genul care ajung doar pe targa pe acolo. E clar ca o sa caut alta clinica, unde sa stau ceva mai putin.De fapt urgenta e sa am un medic de familie care sa ma trimita la analize anuale....
Nelia, poate o fi la fel ca prietena ta. Cine stie..... Dar chiar nu ma asteptam sa nu ma trimita la analize.... Noroc ca imi luasem o carte si am citit. Si ca sotul a putut sa vina sa ma duca repde la servici , ca sa ajung inainte de 2, sa nu pierd toata ziua.
De stres, nu mai spun, nu gasesc nici un apartament care sa-mi placa, vazusem un post la Montreal , la intern, si nu m-au chemat la interviu.Sau cel putin se misca ca melcul....Eu nu pot sa stau dupa ei, ca trebuie sa semnez un contract nou pt. un apartament in curand...... Iar sotul are ceva sanse sa gaseasca de lucru la Montreal Sper sa nu fie nevoit sa refuze. In conditiile astea nu-i de mirare ca ma imbolnavesc de stomac....mai ales ca nici nu ma odihnesc bine noaptea.
Mi-am adus aminte, cand ziceati de orare de lucru la servici. Mie imi place, aici cel mai mult unde lucrez, orarul variabil, adica poti ajunge la 10 la servici si poti pleca la 15.30 daca ai nevoie. Si recuperezi in alta zi. Important e sa faci suma de ore pe luna.
MQQM, m-am uitat si eu la poze!!!! Sunt superbe.
Nelia , eu cred ca in alta viata am fost printesa, din aia din desene animate. Ca eu n-as fi stat in conditiile alea sa dorm pe munte nici sa ma bati Nu ca nu am urcat, dar eu sa dorm cu 25 in camera........