LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**176**
Raspunsuri - Pagina 23
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Saby, ne-am imprietenit, da?! Ca sa iti faci prieteni, te duci pe mesajul postat de cine vrei tu sa-ti fie prieten si ai doi omuleti cu un + dai clic pe ei si se trimite mesaj apoi persoana respectiva iti confirma prietenia Sper ca am fost explicita !! turbo Maia Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Gata am inteles
Merci !!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
mihaelacg spune:
gata cu pozele, le asteptam pe alea profi dar mai dureaza, ca avem si duminica motul.
nici nu stiu cu ce sa incep.
in primul rand mi-a fost dor de voi.
vreau sa va multumesc pt urarile si gandurile frumoase de ziua mariei.
multumim si pt mesaje si telefoanele primite in direct
pe novus, care mi-a facut o mare surpriza.ea va fi "raspunzatoare" de cum va "arata" maria duminica la mot.
alta surpriza am avut cand ne-am "trezit" la petrecerea mariei cu cavalerul raru. am ramas masca cand am vazut-o pe floric cu gasca ei.
tare ne-m bucurat.a fost o zi asa speciala...
gigelica, sa stii ca ma intrebam daca o sa aiba si maria morcovul ei.
revin, maria maraie, merg sa-i fac baie , s-o mufez si nani
piua
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
denisamada spune:
Iti alegi "prietenul" si vezi ca are sus un muztun cu "plus" si dai sa-l adaugi in lista ta de prieteni.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Omg, urasc dansu' pinguinului, din ce grota o fi iesit si asta, ma seaca melodia aia de-mi vine sa urc pe pereti. De-o puneau educatoarele pe Sophiphi sa danseze pe porcaria aia si-o luau in freza de la mine |
si eu!!! il urasc atat de tare ca ma apuca nervii cand il ascult!!! eram acum cativa ani la mare si erau unii f fericiti - nu va zic cum i-am numit atunci!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
novus spune:
Mihaelacg,
Am admirat-o pe birthsday girl , superba ca de obicei !!
Si ce petrecere frumoasa a avut, multi copii !!
Abia astept si pozele de duminica !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
georgiana310 spune:
am vrut sa zic si eu cateva cuvinte, desi in ultima vreme sunt tot mai salbatica la socializat... din cauza aglomerarii; munca/tensiune/nervi
Mihaela... foarte frumoasa micuta ta!
Novus... friends, da?!
Si mie imi lipsesc postarile Aylei, desi poate ca stie ea mai bine!
Bogdana, tu unde esti?
Aris,
Ilinca, Gigelica, ma bag si eu la psihanalize... ca intre scorpioance!
Olga - sigur ca se poate si cu conopida se poate! N-am incercat dar mi se pare ca ar merge...
Restul de fete... le pup!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Monnvas spune:
Aveti putintica rabdare si fac cap nou.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui georgiana310 am vrut sa zic si eu cateva cuvinte, desi in ultima vreme sunt tot mai salbatica la socializat... din cauza aglomerarii; munca/tensiune/nervi |
sa te imblanzim ca sa mai treci pe aici ca tare ne place de tine !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !