LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**176**
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
olga, daca vrei desene animate cu masini, iti dau e "roary-bolidul de curse" am 6 cd-uri
m_monique spune:
anncutza eu gatesc pt toata familia. fac mancare separata pt ioana doar atunci gand gatesc porc pt noi.
la noi mare succes are ciorba: de legume, vita sau pui, cu bors sau bulion. fierb fara sare in oala sub presiune. ii scot ioanei separat, iar pt noi adaug sare. facand mult, pun multe legume si mancarea iese buna.
spre deosebire de andrei, care manca orice, ioana mananca numai daca mancarea este aromata. asa ca fac cu multe legume, patrunjel verde, leusean, usturoi fiert. marar nu pun pt ca nu-mi place mie, dar cred ca ioana l-ar manca.
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 tufete - cum ramane cu urzicile? de cate ori pe saptamana pot sa-i dau(noi mancam odata cam 2-3 linguri cu varf cu urzici fierte), tinand cont de continutul de acid salicilic(sper sa fi retinut corect), de dezechilibrul electrolitic si pierderea potasiului daca se mananca prea mult Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |
nu stiu ce sa-ti raspund.
eu cand eram acasa la parinti, in sezon mancam aproape zilnic urzici. dupa atatea urzici incepeam si eu si sora mea sa fim mai rosii in obraji, noi care eram cam galbejite.
edit: eu nu i-am dat inca ioanei urzici, ca nu am avut chef sa curat. sa vorbesc cu socrul meu poate se ofera el sa mi le aduca gata oparite. daca nu, la sfarsirul lunii merg la mama si sigur ma asteapta cu urzici.
ioanei i-am dat spanac si a mancat super bine. doar andrei a facut nazuri, dar pt ca era soacra mea la noi si i-a bagat in gura, a mancat. andrei in ultima vreme s-a lenevit, si a devenit un sclifosit
Ilinca_M. spune:
Multumesc inca o data pentru gandurile bune.
Dar chiar nu-mi doresc sa se cenzureze nimeni din cauza mea. Gigelica, si mie imi poti da pm ca de la scorpie la scorpie, lasand modestia la o parte cre' ca-s destul de buna la analize psihologice
Cred ca mai in urma ca Sophiphi cu "diversiunea" nu-i niciun bebe. Nu i-am dat carne deloc. Galbenus de ou de vreo 2 ori cate un pic, dar pe asta am de gand sa i-l dau de-acum mai regulat, ca am gasit o sursa de oua "eco". Ieri i-a facut maica-mea spanac doar cu lapte si ulei de masline si a ras un castronel intreg- iata deci prima leguma care i-a placut, pana acum a refuzat orice (a gustat maximum 2 lingurite de piure de cartofi sau de morcovi pana acum). Practic la fructele/iaurtul/branza ce le manca pana acum i s-au adaugat biscuitii hipp si budincile humana. A, si spanacul. Ce-i place mult e avocado.
Omg, urasc dansu' pinguinului, din ce grota o fi iesit si asta, ma seaca melodia aia de-mi vine sa urc pe pereti. De-o puneau educatoarele pe Sophiphi sa danseze pe porcaria aia si-o luau in freza de la mine
Floric, eu nu am vazut nicio poza cu Maria; am intrat pe link si...nimic-nimicutza! Vreau sa vad poze de la aniversarea Mariei. Mai pui odata link, te rog?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
m_monique spune:
ioana a inceput sa bea apa din cana cu pai a lui andrei.
cu andrei m-am chinuit pana a reusit sa bea din cana cu pai. ioana pt ca l-a vazut pe el, a fost curioasa si a incercat sa-l imite. cred ca in curand vom renunta la biberonul de apa.
Pisik06 spune:
MONIQUE, ce canuta cu pai ai luat?
Apropo de canite, eu nu o pot convinge pe Ana sa bea lapte cu altceva decat cu tetina de biberon. Am incercat sa ii pun tetina de canuta pe biberon, dar a fost un mare esec, a refuzat sa bea apoi laptele, desi schimbasem inapoi tetina
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
daaaa, vrem detalii la cana cu pai (nici nu stiam ca exista asa ceva)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
Gianina34 spune:
ilinca am vazut albumul cu manole
iti suntem alaturi , stim cat de mult a insemnat pentru tine
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
Nikoleta20 spune:
ilinca...tu ii dai avocado lui Phiphi?zi-mi si mie pls..cum il alegi din magazin?ca am luat si eu pt mario,era tot verde...asta trebuie tinut pe calorifer la copt?k parca de mango imi aduc aminte ca era vb?....anyway...zi-mi si mie cum ii alegi tu mango bun,te rog...
caci ce i-am luat eu avea un gust bleah....sau ma rog...nu avea nici un gust
mango in schim ii place la nebunie...mananca cate un fruct odata...si e destul de mare...
pt tine si familia ta
edit:ca facusem un mare kktnu mai indraznesc sa spun nimik
olishka spune:
Aris sper sa ajungeti luni
M_monique de unde ai luat CD-urile?
Olga, mamica lui David iepurasul