Jocul cu carti 2.5
Raspunsuri - Pagina 12
Ingrid S spune:
Invierea lui Tolstoi?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
lilanda spune:
Nu.
Cartea (cu 100 de ani mai veche decit O zi din viata lui Ivan Denisovici) nu are o poveste anume, ci e o insirurie de evenimente din viata detinutilor, condamnati la munca silnica. Gentlemanul de care povesteam are un fel de renastere spirituala acolo.
lilanda spune:
Era Amintiri din casa mortilor.
Cedez rindul celui care intra primul aici (miine nu pot intra pe net decit foarte tirziu).
Ingrid S spune:
Au trecut mai bine de 10 ani de la lectura cartii lui Dostoievski, multe le-am uitat, acu' mai tin minte ca era un fel de continuare la Crima si pedeapsa, nu? Doar asa, de dragul informatiei, Amintiri am perceput-o mai reusita decat multe altele. Si nu mi-a picat fisa..
O femeie prinsa in vraja dragostei, intr-un Mexic tulburat de o miscare revolutionara incolacita in jurul unui simbol arhaic.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Nu, Kite. E vorba de un zeu aztec.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Era Sarpele cu pene.
O femeie cu o buza diforma, isi demonstreaza curajul si daruirea intr-un loc pierdut de lume.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Da, Speed, e Nepretuita otrava. Tu urmezi!
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
speed spune:
o fantoma are maaaari probleme de credibilitate :)
Ingrid, foarte frumoasa carte,am citit-o acuuuuum citeva sute de ani :), cartea din biblioteca bunicilor era "Prue Sarn", nu stiam de "nepretuita povara"...ahhh,doar de-as ajunge in Ro sa mai scotocesc prin biblioteca :) tin minte ca la vremea la care am citit Prue Sarn am citit si "Chemarea pamintului" tot de Mary Webb care ulterior a fost reeditata ca si "Vulpea", m-a fascinat si cartea aceea, sunt curioasa cum as privi cartea cu ochii de acum :)