Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Anca nu vreau sa te intristez, dar eu am vb cu dr de fam, daca imi pot lua un CM daca depasesc dpn-ul, si mi-a zis ca nu poate sa-mi dea.. asa ca mi-am luat CM inca 2 sapt din luna febr si apoi am intrat in prenatal. Mai bine vb si tu cu dr si vezi ce-ti zice..sper sa-ti poate da, sau sa vina bebe Codrin pe lume, ca sa te poti incadra.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Felicitari Sensibila!!!
Bine ai venit pe lume Gia Darria! Sa ai o viata frumoasa precum iti este numele

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

erina drum bun, sa ajungeti cu bine acasa! si sa rezolvi cu alaptatul

ioanact ma bucur ca a inceput fetita sa manance

gaby dar doar la vaccinul asta , pt ca e pe cale orala , se da dupa o ora sau doua?

anca aici stiu ca te lasa cam o saptamana dupa terment, adica sa nu se ajunga la 42 fix, sper si eu:)

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ioana intrebai de poze. In contul de yahoo e o invitatie mai veche. Din albumul de caolo navighezi in contul principal si de acolo in albumul bebelus!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Da. le-am gasit pana la urma.
E un frumos! Sa fie sanatos si cuminte.
Va asteptam cat mai repede acasa, chiar si la PN, sa fie drumul bun ca sa puteti ajunge!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mesaj de la Alina2:

Azi trebuia sa plecam acasa, dar mai ramanem o zi ca de ieri de luptam cu icterul.Printesa mea e la incubator, am plans ieri toata ziua ca nici laptic nu venise bine.Azi avem. De azi avem si companie-Nibi-e internata.S-ar putea pana seara sa nasca.Eu sunt ok, ma dor doar hemoroizii.Am nascut fara epi. Pup

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Rebiana, bun venit acasa. Foarte frumos numele printesei taleSi nu te necaji ca isi va da ea drumul si la papatRebi, inainte de a ti se rupe membranele, ai simtit in vreun fel ca s-ar apropia travaliul? Sunt curioasa ca eu sunt cu termen depasit si nu simt nimika deosebit...

DA! De joi o tot tineam intruna ca nasc curand! V-am spus si voua, aici, pe forum, ca simt ca se apropie momentul. Eliminasem dopul gelatinos, aveam insomnii, aveam contractii si oaresce dureri e spate... eram sigura ca n-o mai duc o saptamana si nam mai dus-o! :) Doamne ajuta ca si-n cazul tau sa se declanseze travaliul si sa nu fie nevoie de inducere!

Mami de Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

FELICITARI ANCA SI SENSIBILIA!!!BUN VENIT PE LUME DEYAN SI GIA DARRIA!!!

HAI NIKI, HAI CATUS!!!NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor am pus si eu pozici cu minunea mea MARIA la semnatura. sunt tare mandra de scumpetea mea mica.
va pup pe toate si va urez o zi superba

Oana mami fericita de Maria-Emilia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana ma bucur sa te vad!!! bun venit acasa cu mara! ce zice luca?
sa va acomodati repede si bebelusa va incepe sa manance nu te preocupa, de fapt tu esti mami cu experienta!
sunt curioasa cand ai tu timp, daca poti sa.mi spui cum ai inceput sa pierzi lichid

Luca pare incantat insa se intrevad ceva semne de gelozie, in special cand o tin pe Mara in brate. Vrea si el in brate in secunda doi! :))
Mi s-au fisurat membranele si mi-am dat seama cand, dupa ce abia fusesem la baie, am avut senzatia ca fac pe mine si nu ma pot tine. S-a repetat figura asadar n-am mai avut dubiu.

Mami de Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!

Intru doar putin, am de ieri niste dureri de spate de abia ma pot misca. M-am si speriat ieri, ca ma luasera contractiile, si n-au trecut cu un singur no-spa, ci cu inca unul, luat dupa 15 min.
Sotul se speriase, ii spusesem pe mess ca nu ma simt bine, si deja il si vedeam cu un picior in masina, pe acceleratie .

Acum stau cuminte in pat, vorba lui Honey, ne trebuie sanie, nu carut!!

Rebiana - ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!

Vezi ca azi imi iau bilete la Rammstein , vin pe 27 iunie. Sper sa o pot pasa pe bb Alex cateva ore, sa ma duc si eu la concert.
Al meu sot isi ia pt toate cele 3 zile, Manowar, Metallica, Megadeth etc, dar eu nu pot sa ma duc chiar la toate. Am ales si eu ce-mi place mai mult.

Si m-am amuzat mai devreme, m-au sunat unii sa ma cheme la interviu . Le-am zis "pas", dar nu le-am spus de ce. Pozitia era misto, pe EMEA, o sa-mi sun niste fosti colegi sa vad daca gasesc persoane interesate .

35+

Mergi la inceput