Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna burticute si mamici,

FELICITARI ANCA YARI,SENSIBILA SI ERINA,refacere rapida si mult laptic
BINE ATI VENIT DEYAN,GIA DARIA SI DAVID,sa cresteti mari si sanatosi

HAI CATUS, HAI AMI

N-am mai avut cand sa intru,zilele astea am fost mataiti si n-am prea dormit,offf colicii astia,nu mai scapam de ei...

Revin, daca mai reusesc

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Jasmine, eu nasc la Giulesti, sper sa fie intr-adevar asa. Am inteles ca unele spitale au, altele nu...

Auziti, voua va joaca memoria feste? Hai sa va povestesc ce-am facut eu ieri. Mi-am desfacut o sticla de suc in hypermarket ca nu mai puteam de sete si dupa atata plimbat ma luasera rau durerile de spate si pana a batut produsele la casa de marcat, am iesit frumusel cu sticla-n mana si l-am asteptat pe sot pe bancuta Nu m-a intrebat nimeni nimic, am fost asa de senina si naturala incat... Noroc ca mi-am adus aminte intre timp cand sa plecam si a mai facut un bon pt suc
Tot ieri sa-mi fac cardul de fidelitate...completez datele de pe buletin, la raionul de mobila ca deh trebuia sa vad si eu produsele pe acolo, ma intorc la ghiseul de carduri imi cere buletinul..."cred ca l-am uitat pe sus la mobila", il sun pe sot, mai stau un pic, ma caut in portofel nu era, l-am gasit intr-un final in buzunarul de la rucsac Vraiste sunt, pericol public, mai bine stau in casa pana nasc...

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Bravo sensibila!
Bun venit Gia

denisa cat e mica , nu i.as da suzeta de pe jos spalata asa repede, dar dupa 6 luni sincer , ii dateam si stearsa doar cu servetelul si gata, oricum se taraste pe jos si baga mana in gura

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Bravo Sensibila!! Bun venit Gia, sa cresti mare si sa ai noroc in viata!
Honey nu te mai vaita ca nu ai timpt de burtica. Uite, eu azi nu am mers la apartament. Crede-ma ca am vb cu mama si cu sotul de vreo 10 ori pana acum. Sa vad: au venit usile, le-au montat, sunt intregi..., a venit lavoarul de la baie (ca ieri mi-au adus cada fara lavoar..)???!!!..Concluzia: e muuuult mai rau sa stai acasa in pat decat la fata locului. Imi vine sa imi iau un scaun de ala pliant de picnic, si sa merg sa stau acolo sa vada ochiu meu tot ce se intampla
Bumbitza si eu stau f prost cu memoria. De ex: am fost la banca sa scot niste bani dintr-un depozit: scot buletinul, i-l dau tipei si in cateva momente (hai sa zic, dc o fi trecut un minut), incep sa cotrobai inebunita prin portofel. Zic: vai ...nu mai am buletinul, la care doamna de la ghiseu se uita mirata la mine: pai mi l-ati dat mie adineauri. Iti dai seama cum m-am simtit??!!!

35+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ah ce draci am! i-a dat rotarixu la bebitza. Ii era cam foame inainte de vaccin si acuma trebe sa o pazesc sa nu vomite! si ii E FOAME!! i-am dat 2 min de san si am luat-o! mi-e frica ca vomita! cum face intotdeauna!

am urata sarcina sa stau sa ma uit la un copil care urla de foame fara sa pot face nimic!

Urata zi azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Incep cu mica mea problema si apoi va raspund la fiecare.

De-aseara am inceput sa-i dau Peritol (3 ml) pe langa celelalte iar astazi m-a uimit cat a mancat.
La 9:20 - 300 ml lapte + 3 masuri de cereale,
La 10:30 a mancat 3 feli de salam + 2 feli de castraveti + 1 felie de paine
La 11, vroia sotul sa manance si i-am incalzit mancarea, iar ea a venit dupa mine in bucatarie, si cum a vazut mancarea, a zis : 'papa', deci i-am incalzit si ei supica, apoi a vrut un covrig (jum a mancat). Deci ma simt multumita, deocamdata nu vad reactii adverse, gen ameteala, moleseala. Acum doarme, voi vedea si cat va dormi.
Gata, nu va mai bat la cap cu problema mea!

freedelia ce norocoasa esti cu somnul lui Jane, doarme f bine. Sper sa fie si Justina la fel.
La multi ani, John! Sa fii sanatos si fericit!
Astazi implineste si Ioana 2 ani si 2 luni.
CastelanaC e bine ca ai putut sa faci mucenicii stand pe scaun, mie parca nu mi-e indemana si am stat in picioare.
Apoi nu m puteam de picioare si mijloc!
Bumbitza felicitari pt vestile bune!
Rebiana chiar ma gandeam la voi. Ma bucur ca sunteti acasa!
Multumim pt mesajul despre Anca_yari - FELICITARI, ANCA! Bebe Deyan sa fie sanatos, cuminte si mancacios!
GabyHila offf..imi pare rau prin ce treci cu bebelusa! Dar cu tratament va fi bine!
CoriMami bine-ati revenit acasa!
Odihneste-te cat m mult, cand doarme Eliza!
marsy_baby imi pare rau ca nu mai ai laptic. Va creste si cu lapte praf.
Nu pot vedea pozele pt ca nu sunt publice.
dankutza multumim de mesaj!
FELICITARI, SENSIBILA! Recuperare usoara si mult laptic pt Darria!
Bine-ai venit pe lume, Gia Daria! Sa fii sanatoasa, cuminte, papacioasa si necolicoasa!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

bumbitza unde nasti de au vaccinul BCG?
Jasmine si eu nu stiu cum sa ma mai ingras si sa fac si copilul mare? Ce-om avea? Si eu sunt anti-fructe!!!!
Delia La multi ani pt "marele" (de acum) John!
Denisa dar ti-ai facut anticorpii pt incompatibilitatea de grup? Ca poate nu e cazul! Poate are grupa ta! Asa e la mine acum, nu am anticorpi, cred ca are grupa mea baiatul, de data asta.

Marina 35 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mesaj de la niki: sunt la spital, contractii de la 7 dimineata, le am la 7 minute. Va pup pe toate

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Hai niki
curaj, mai e putin si te intalnesti cu beba :)

of gaby ce rau imi pare de joy, cate ore nu tre sa.i dai sa manance?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

NASTERE USOARA, NIKI!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput