Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
rebiana ma bucur sa te vad!!! bun venit acasa cu mara! ce zice luca?
sa va acomodati repede si bebelusa va incepe sa manance nu te preocupa, de fapt tu esti mami cu experienta!
sunt curioasa cand ai tu timp, daca poti sa.mi spui cum ai inceput sa pierzi lichid
of gaby, saracuta joy! mi se pare inuman s.o intepi in cap, de fapt oriunde, mai bine nu ma gandesc ca mi se face pielea gaina!!!
oricum bine ca au iesit toate analizele bune , cele de tiroida nu vi le.au facut la nastere in spital?
marsy felicitari pt bebelusa cuminte si mancacioasa :)
denisa in parc, cand mai pica vreo jucarie pe jos, suzeta etc
eu nu fac nimic sa provoc nasterea decat sa ma plimb sa fac treaba prin casa nu ceva iesit din comun dar nu accept sa stau cu cracii in sus degeaba, daca la ivan asteptam sa iasa cand vrea el, cred ca inca mai era in burta, impartea camera cu silvana
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:

Bravo anca yari

Bun venit pe lume Deyan

bumbita felicitari pt rezultatele de la eco :)
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Dianami spune:
Honey, in afara de soare (5-10 min pe zi e destul, dar cat mai dezbracata), ajuta mult alaptatul des.
Ai dreptate cu sania
. Eu nu l-am scos pana acum pe Alex in carut, doar in brate sau in wrap. Ar trebui sa se inventeze carucioare cu talpici
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
dankutza spune:

S-a nascut steluta Sensibilei, Gia Darria!
2900g, 51 cm si apgar 9. S-a nascut aseara la 22:45 prin cezariana. 

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Dianami spune:
Am o veste buna, am trimis sms Sensibilei si iata ce raspuns am primit:
"Aseara la 22.45 s-a nascut, prin cezariana,
steluta noastra Gia Darria, 2900 g, 51 cm, Apgar 9.
Suntem bine amandoua."
Felicitari, mamico! Recuperare usoara si va asteptam repede printre noi! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Am o veste buna, am trimis sms Sensibilei si iata ce raspuns am primit: "Aseara la 22.45 s-a nascut, prin cezariana, steluta noastra Gia Darria, 2900 g, 51 cm, Apgar 9. Suntem bine amandoua." Felicitari, mamico! Recuperare usoara si va asteptam repede printre noi! ![]() Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
FELICITARI! BINE AI VENIT Gia Darria!!!SA AI O VIATA FRUMOASA!

| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 Voi ce stiti de laptele muls, CAT POATE STA LA FRIGIDER, dar la congelator? . Pe net am citit ca 8 zile la frigider, altii ca 24h sau 48h, voi ce stiti? |
eu stiu asa:
- peste 25 grade - 1 ora
- sub 24 gr - 4 ore
- frigider - 3 zile
- congelator - 3-6 luni
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu
Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
dayanara spune:
dianami, denisa uitati ce.am gasit :)))
http://www.estiloymas.com/wp-content/uploads/image/41qksuuik9l_ss500_.jpg
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Bine ai venit bebe Gia Darria !!!!!!
Sensibila Bravo!!!! Refacere usoara si mult laptic
Diana- parca am vazut pe youtube un carut care se transforma in sanie...
. trebuie sa caut in laptop ul sotului, parca acolo am salvat linkul.
Am inteles pt icter plaja topless si tzatza in gura.
Gaby - tu vrei un fel de pusculita sau nu am inteles eu bine ??
Bobita- ce aveti toate cu grabitul asta
.
Roxana - am inteles. PE solutie zice sa le lasi 10 min si in parc nu prea ai unde sa le pui 10 min la sterilizat.
Plimbatul si un pic de treaba nu cred ca declanseaza nasterea.
La statul cu cracii pe pereti nici eu nu-i vad rostul.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:

Bine ai venit bebe Deyan! Felicitari mami Anca_yari!

Bine ai venit Gia Darria! Felicitari mami Sensibila!

Rebi, in afara de san ii mai dai si altceva? Sau pur si simplu mananca ea mai putin defel?
Gaby, mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc... Bine macar ca a trecut si sper sa fie toate analizele bune. Pupam printesa mica si curajoasa!
Anca, nu l-ai intrebat pe dr tau daca iti poate da un co medical simplu, cateva zile pana nasti, ca sa-ti ramana cele 42 de zile dupa musai? Incearca, pe mine asa ma sfatuise cineva la un moment dat, ca tot imi faceam probleme ce se intampla daca nasc mai tarziu.
Cori, acomodare placuta! Si bebina sa fie la fel de papacioasa si necolicioasa! Asteptam poze
Eu stiu ca de regula se dau supozitoare diclofenac dupa nasterea naturala, eu chiar imi voi pune in bagaj.
Marcy, te-am adaugat la lista de prieteni, nu pot vedea albumul altfel, asa ca astept ![]()
Bobita, Jasmine, Dayanara multumim. Am crescut da, simteam eu ca ma cam trage burta-n jos de la o vreme
...
Jasmine, felicitari pt cele 9 lunite si sa stea bebe in burtica atat cat e nevoie!
Am uitat sa va spun, ieri am fost la Cora si m-am ales cu o cutiuta cu diverse pt bebe: servetele umede (cate un pachet mare de la Nivea si Bubu Bebe, si 1 de la Happy), un pampers, o bavetica, vreo 3 perechi de pad-uri pt sani de la Avent, si de la Nuk, mancarica de la Nestle diverse, mostre de detergent+balsam,ulei de corp,sampon) - e un cadou pe care-l primesc gravidutele (si cred ca si mamicile) cu conditia sa aiba card de fidelitate Cora (care se face pe loc).
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
Jasmine spune:
BRAVO ANCA YARY!!! BUN VENIT BEBE DEYAN!!!

BRAVO SENSIBILA!!! BUN VENIT BEBE GIA DARRIA!!!

gaby - nu te nelinisti,o sa se regleze si bilirubina;la copiii nascuti mai devreme icterul e mai intens si dureaza mai mult dar nu e propriu-zis o problema
e bine ca a mai stat la lampa,asta chiar ajuta
despre recoltare sange la bebelusi....e horrorrr intr-adevar
freedelia - La multi ani micului John!
rebiana - bine ati venit acasa!
imi place mult numele fetitei tale
cristinicuta - multumesc pt lamuriri
bumbitza - tu unde nasti?exista vaccin BCG in vreun spital???
36+ 

. Pe net am citit ca 8 zile la frigider, altii ca 24h sau 48h, voi ce stiti?