Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 5
GabyHila spune:
Fetele poate gasiti voi ca eu nu gasesc. as vrea sa imi inchiriez pt botez o casuta de bani in forma de carucior. Am vazut una la targul de nunti de anul trecut de la Constanta si nu mai tin minte doamne feri cum ii zicea la firma.
honeybaby spune:
AncA Yary fericitari
Bebe Deyan bine ai venit !!
Roxana- las-o in burtica. Iese ea cand e pregatita. Nu cred ca e bine sa fortezi lucrurile.
Ce ziceai de solutie, s-o iei in parc?? Si ce sa faci cu ea ??
Bumbita- fericitari pt eco. Ce mare s-a facut Ilinca
.
Pe 25 martie zici?? Pai si eu cu cine mai nasc ?? Offf voi ma lasati singura..
Cori, Rebiana - bine ati venit acasa. Adaptare usoara.
Gaby - offf la asta ma astept si eu. Noua ne-a spus dr sa ne asteptam la icter prelungit din cauza incompatibilitatii de grupa.
Atb - frumoase poze ( am reusit si eu sa le vad) . burtica ta inca arata ca o mingie pusa sub tricou. Tare poza unde se ascunde Nick sub burtica
Child - frumusel foc Albert si haios cu cheliuta lui, ii da un aspect de om matur
Delia- am vadul poze cu Davidutzul.
. Un scump
FreeDelia - imi place de tine cum reusesti sa te descurci deja cu toti 3 afara. Bb jane nu are colici inca nu ?? Parca ceilalti 2 au avut. Poate scapati de data asta
Annya- si eu ma gandeam la brad. LA noi o instalatie e inca pusa in pom nu trebuie decat s-o bag in priza![]()
Aaaa, ma uitam la pozele cu bebe sa vede ca e baiatul lui mama. Are boticul tau
Ella- adaptare usoara si bine ati venit. Abea astept sa povestesti mai multe despre viata in 3 asa mult asteptata.
Sper ca nu am uitat prea multe din ce vroiam sa zic..
Mi-e somn de nu mai pot dar am treaba si nu pot sa dorm acum.
Ma oftic ca nu pot si eu sa ma relaxez si sa-mi vad de burtica linistita. Desi,,,, probabil ca daca as putea m-as vaita ca ma plictisesc..![]()
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
cristinicuta spune:
Citat:
citat din mesajul lui Jasmine
cristinicuta - am o nelamurire in legatura cu vaccinul BCG de la bulgari
tu parca ai zis ca o fiola are 37,5 ml si ajunge pt a vaccina 10 copii
dar pe site in poza apare o cutie cu 10 fiole
cum o fi pana la urma?
da, pe site apar 10 fiole pe cutie ca asa sunt ambalate, dar tu poti sa cumperi cate vrei...presupun ca o sa iei o fiola, ca dau si la bucata sa zic asa....d-aia mie mi-au facut copie dupa cutie, ca mai avea inca 9 in ea si nu putea sa imi dea cutia....si o fiola din aia ajunge cam la 7 bebei mi-au zis cei de la euroclinic....
38+
Alex Cristian
AMR 5 de zile
Dianami spune:
'Neata, fetelor! Ce frumos e afara...
![]()
Eu vreau primavara, m-am saturat de frig si balti. 
Erina, Delia, Child, v-am vazut comorile, pupam falcutele roz. 
Cori, Rebiana, Ellanick, bine ati venit acasa! Asteptam poze! ![]()
Delia, nu te forta cu pregatirile, uiti ca esti operata (eu stiu cata energie iti dau puii, si eu ma simteam ok). Petrecere frumoasa lui John si
! 
Castelana, abia astept sa vad ce brodezi.
Imi place mult numele ales pt. bebe.
Cori, ai voie 2 supozitoare/zi. In rest spalaturi locale cu ceai de galbenele si pelin, poti pune si niste Tantum Rosa, e antiinflamator. Nu intern, ci spalaturi externe (pui solutia intr-o sticla cu gaura in dop). In cateva zile nu vei mai avea nevoie de calmante. ![]()
Gaby, si noi am avut icter vreo 4 saptamani si ceva, dureaza mai mult pt ca au fost prematuri. La bebeii nascuti la termen dureaza mai mult doar daca sunt incompatibilitati de grup sau de Rh.
O sa caut niste poze sa-ti trimit. Bafta la tot ce ai de facut. ![]()
Carmen, poti avea lohii 6-7 saptamani, e normal. Eu am scapat de vreo 10 zile. Am avut la fel ca tine, 2 zile da, 3 ba...nici menstruatia n-a venit, desi ma durea burta intr-o zi. Ce-i drept nici n-o astept
. La ceilalti 2 mi-a venit repede pt. ca nu mai alaptam noaptea, pisoii dormeau dusi 8 ore la 2 luni. Alex inca papa noaptea. 
Anca_yari, felicitari si recuperare usoara! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Bumbitza spune:
Ne-am trezit si noi, a doua oara pe ziua de azi.
Honey multumim
sunt curioasa cat a crescut si bebeluna ta, ca avem burtile cam la fel.
Vroiam sa-ti spun ca l-am intrebat pe dr meu ce e nevoie sa aduc, materiale medicamentoase adica, si mi-a spuns ca NIMIC, au tot ce le trebuie acolo, inclusiv vaccinul BCG si sa stau fara grija
Ma duc sa pap ceva si revin sa citesc ce-ati mai scris.
36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
bobita2010 spune:
Buna dimineatza si de la mine
Bumbitza - bravo pt Berbecutza grasunica, sa fie sanatoasa 
Honey - cum spuneam poate ne intalnim, asta daca nu o sa ne grabim si noi ![]()
Annya - FELICITARI pentru vestile extraordinare de la eco 
Ellanik, Rebiana - bine ati revenit
azi avem program de voie, nu am nimic in plan, mai ales cand am vazut vremea de afara
pe toata lumea
36+ cu 
dpn 02.04.2010
marsy_baby spune:
Buna burtici, mamici si bebei!
Felicitari noilor mamici si nastere usoara urmatoarelor burticute!Noi doua suntem bn,crestem,doar k nu mai am laptic la tzitzi
si am trecut pe lapte praf,dar ma bucur k fetita e mancacioasa si nu face figuri...La nastere nu au avut vaccinul BCG,cik nu e in toata tara,voi cele care ati nascut l-au primit bebeii vostrii?
Daca doriti sa-mi vedeti comoara am pus cateva pozici la semnatura...Va pupic pe toate 
Mami de Daria Marcela
Http://marsselyna.hi5.com
honeybaby spune:
Diana - nu mai sunt balti, au inghetat toate. Cred ca trebuia sa-mi iau sanie nu carut...
Se poate face ceva pt a ajuta icterul sa treaca mai repede?
Eu stiu decat UV. Unul din motivele pt care vreau sa nasc in aprilie este si asta. Vreau sa fie soare ca s-o pot scoate pe bebeluna 5 minute afara sa faca terapie cu uv si sa scapam de icter.
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
nemary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui briza_marii
Pai cica dc nu are garzi in spitalul respectiv, nici nu poate opera acolo. A zis ca o sa rezolve situatia, dar cu siguranta va primii garzi dupa 1 aprilie. Eu merg la control la o clinica particulara care e in curtea maternitatii, dar acolo nu se fac nasteri. ![]() Sincer nu am inteles cum pana acum avea garzi acolo, acum nu mai are..dar o sa aibe in curand . M-a cam bulversat vestea . Sotul zice sa avem incredere ca pana acum ne-a fost mereu alaturi de cate ori am avut nevoie.. 35+ Eric Mihai |
de fapt el nu este angajatul acelui spital, ca altfel chiar nu inteleg.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Jasmine spune:
rmkristine - ce bine ca ai rezultate bune si acum te-ai linistit!
astia cu analizele ar trebui impuscati uneori,cearta cu ei nu rezolva nimic
castelana - tu ingrasi porcul in ajun cu lucrul de mana dar eu incerc sa-l ingras la propriu,adica acum pe ultima suta de metri incerc sa mananc cat mai mult (carne,oua,lactate,salate,chiar si fructe) in speranta ca mai creste bebe un pic in greutate
despre supozitoare : te referi la cele cu glicerina sau asa in general?
eu impotriva contractiilor am folosit la greu Uscosin (adica scobutil),in ultima vreme cam 2/zi,dar au fost si zile in care am pus cate 3/zi
bumbitza - are 3100g bebelina ta?Suuuper!
de azi am intrat oficial in luna a 9-a
iar am o zi nasoala,nici azi-noapte n-am prea dormit ca ma durea burta si aveam si niste mici intepaturi prin col
sper sa nu ma apuce nascarea tocmai azi ca afara ninge tare de tot si se circula foarte greu prin oras
36+ 

. M-a cam bulversat vestea
. Sotul zice sa avem incredere ca pana acum ne-a fost mereu alaturi de cate ori am avut nevoie..