Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
nici eu n.am mai calarit nimic de prin luna a3.a cam asa! am si uitat cum se face
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
Dar ce parere aveti de legarea trompelor, la cele care nu mai vor copii, ca metoda de contraceptie ? Pe mine m-ar bate un gand dar nu am auzit prea multe lucruri bune .
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara nici eu n.am mai calarit nimic de prin luna a3.a cam asa! am si uitat cum se face roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Eeeeh, traim din amintiri!!!
33+
Radu Alexandrupoze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
dayanara spune:
cami am inteles ca legarea trompelor e reversibila...oricum nu ma pricep prea bine
eu o sa adopt metoda prezervativului, 2 odata, nu de alta dar cu 1 singur am ramas :)))
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
| citat din mesajul lui camilecu Dar ce parere aveti de legarea trompelor, la cele care nu mai vor copii, ca metoda de contraceptie ? Pe mine m-ar bate un gand dar nu am auzit prea multe lucruri bune . 34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum# |
Nu cred ca este cea mai buna idee...se poate ca operatia sa nu reuseasca si cine stie ce se mai intampla, iar mai apoi am inteles ca are si reactii adverse...nu stiu exact in ce constau...
Eu cred ca o sa-mi pun sterilet.
33+
Radu Alexandrupoze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Dianami spune:
Annya, eu in mai aniversez anul. ![]()
Ligatura tubara nu e reversibila, se formeaza aderente. Insa cunosc o gramada de femei care au ramas cu tot cu trompe legate (nu si taiate). In prezervativ n-am incredere, pastile sau sterilet nu vreau...grea problema.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ami_84 Pe 8 martie la ora 3.10 min s-a nascut bumbacelul meu... Irina Paula - 3750 g, 53 cm, scor apgar 9, nastere naturala, cu un travaliu fff lung si dureros. |
Bun venit pe lume, Irina Paula! o viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari ami! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
diana in afara de prezervativ in care nici eu n.am multa incredere, nu stiu ce sa folosesc ca nici eu nu vreau nici.una din metodele mentionate de tine...
iar metoda aia cu calendarul , la mine iarasi e de pomana, raman gravida imediat, doar ce ma uit la ea :)))
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
Bumbita, felicitari pt.vestile excelente de la doctor. dar totusi...nasti in martie
pai nu a fost vorba ca ne intalnim in aprile la spital?
l-ai intrebat pe doctor ceva legat de spital?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
36+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
camilecu spune:
Si eu am uitat cum se face treaba aia , am un sot tare intelegator , dar acum intr-o zi i-am propus ca daca depasesc 37 de saptamani sa inceram sa mai faem si noi ceva ,ca dupa aia iar trebuie sa mai asteptam cateva sapt. Si mi-a zis ca ii este frica de mine ,dupa ce am vazut ca s-a schimbat la fata. A zis ca el nu poate sa-i faca rau bebeloiului . Era ca un copil ![]()
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#