Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)
Raspunsuri - Pagina 13
camilecu spune:
andira cand ma gandesc ca trebuie sa o intepe iar imi vine sa o iau la fuga , data trecuta au tinut-o 4 asistenti ca sa ii ia sange , si este un tar de copil . Dar daca trebuie o sa-i iau dinnou sange .
34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Hi hi, Diana - stii tu cu socoteala de acasa... Cum te mai simti? Annya - hai si tu!! Ia uite aici cine vine http://www.cancan.ro/actualitate/intern/se-va-auzi-rock-pur-in-boxe-rammstein-metallica-manowar-concerteaza-la-sonisphere-festival-la-bucuresti-93894.html 35+ |
F .f. tare!!! Sa stii ca as merge la Rammstein, Manowar si Metallica...adica la toate 3 serile!

33+
Radu Alexandrupoze ghiulica
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Dianami spune:
Andira, ma mai doare putin capul dar ma bucur ca nu-mi mai curge nasul. Andrei a facut febra ieri, azi e ok. Am cules vreun virus amandoi...
Maine trebuie sa ajung la dr. ginecolog si mi-e ca o sa stau mult pe drumuri, iar pisoiul nu vrea biberon (iar eu am facut stoc de lapte in congelator). Parca ma vad ca-l fac pachet si iesim in nameti
.
Camilecu, eu le fac analize copiilor la Medlife, de fiecare data au fost asistente bune, au ace mici si au reusit sa recolteze repede. Dar am auzit si de cazuri mai putin fericite, mai depinde si de "materialul clientului" (mie imi recolteaza greu intotdeauna, am venele profunde subtiri). Sanatate multa!![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
andra_s spune:
rebiana bine ai venit acasa!!! asteptam poze cu printesa mica si rozalie
FELICITARI ANCA SI SENSIBILA! DEYAN SI GIA BINE ATI VENIT PE LUME, SA FITI NOROCOSI SI LA PUNGA GROSI!!!
oana povestea ta m-a emotionat tare mult, o stiam pt ca am trit-o toate alaturi de tine, dar tu ai povestit asa frumos 

si sa stii ca m-ai impulsionat si pe mine, o sa o scriu si eu diseara, dupa baita lui ianis, ca am mai mult timp
alina2 nu fii supi, icter fac aproape toti nou-nascutii, zgaiba mea nici acum nu a scapat de el, mai are putin, si joy de gabi mai are putin, asa ca stai linistita 
oanka ce frumusete ai tu acolo!!! este superba 

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
andira spune:
Camilecu - te inteleg perfect, eu n-am putut sa stau cu ele cand le-a pus / schimbat branula. A stat tati si le-a tinut, desi Nati n-a zis nici "miau", doar i s-au umezit ochisorii...
Poate daca au rabdare sa-i distraga atentia... hemograma se face repede, doar inteapa scurt in degetel, dar stiu ca nu e placut.
Annya - da, sunt super tari concertele, si eu m-as fi dus in toate cele 3 zile, dar nu pot sa abuzez
. De-asta am zis ca imi iau doar intr-una, ma duc pt Rammstein si Alice in Chains.
Jasmine - apropo de ce ziceai, sa stii ca si eu am aceeasi teama, ca e prea mica. Fata de acum 5 saptamani cand m-am masurat ultima data, burta mea a crescut cu doar 2 cm. Nu stiu daca are vreo relevanta, dar ma gandesc ce pisoi o sa fie...
Si nici mie nu prea imi plac fructele
.
In afara de afine, zmeura si lychee, de care as manca in cantitati industriale, in rest mananc pt ca ma gandesc ca-i trebuie lui bb, nu ca m-as da pe spate.
35+
atb spune:
Felicitari Anca_yari, Sensibila!!! Refacere rapida si mult laptic, iar bebeilor Deyan si Gia Darria sa le urez bun venit pe lume, sa fie sanatosi, papaciosi si necoliciosi!!!
Haide Nibi_Niki!!!
Hai catus!!!
Freedelia, LA MULTI ANI!!! lui John, sa aibe parte de o viata plina de bucurii, fericire si impliniri!!!
Gabyhilla, offf, ce povestesti tu acolo e de-a dreptul horror, pupam micuta Joy sa fie bine.
Roxana, tu chiar nu mai ai stare, asa-i? Fa un rebus, joaca sudoku etc etc, las-o pe Silvana in pace sa stea cat vrea ea!![]()
Si ca sa eviti faza cu suzeta pe jos, io zic ca cel mai util e lantzicul pt suzeta, asa scapi de sterilizare in parc. ![]()
Denisa, multumim de aprecieri la poze, de fapt ultimele ce le-am pus, cu burtoaca de 38s nu erau acolo pe picasa, facusem trimitere directa la contul meu, dar acum le-am adaugat si in contul comun, sa vezi acum ce mare e!!! Toata lumea ma intreaba daca am gemeni...
Rebiana, bine ati revenit acasa! Refacere rapida si laptic cat de mult pt Mara! Asteptam pozici!
Ioanact, ce bine ca a inceput Ioana sa pape! Cred ca-ti sare inima in piept de bucurie la fiecare lingura in plus de papa. Eu sunt f obisnuita cu Nicholas sa pape mult insa... nu pune pe el deloc, la 1 an si aproape 8 luni are doar 10 kg si 80 cm...
Adevarul e ca e ca argintul viu, nu sta o clipa locului, toata energia ce o acumuleaza la o masa o consuma pana la urmatoarea. ![]()
Oanka, Maria e o dulce si o scumpa!!!
Pup falcutele ei!
Trimit mesajul asta ca vad ca merge rau forumul, sa nu-l pierd cumva.
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
andira spune:
Diana - uau, ai curaj sa iesi pe vremea asta?
Nu poti amana? Ca ma gandesc ca n-o sa-ti fie usor, mai ales cu pisoiul mic dupa tine.
Parca ziceai tu ca te duci si pe la Andreaua
. Poate o convingi sa se inteleaga cu cei de la YarnArt
.
Bafta maine!
35+
dayanara spune:
atb am avut mereu lantisor , dar oricum si.l mai smulg mai atarna si pe jos cand se tavalesc :)
dar la ivan n.am avut nici.o solutie in parc, ma gandeam sa gasesc ceva util de facut cu asta de.am cumparat.o :)
eu nu de plictiseala vreau sa nasc :)
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
atb spune:
Jasmine, dar 21 martie de ce nu iti convine? Ca e prima zi din berbec.![]()
Roxana, eu am fost mai relaxata din punctul asta de vedere, doar spalata cu apa si gata, numai ca nu am patit s-o scap pe jos.
Adriana
38+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Dianami spune:
Oanka, ti-am admirat papusa de bebe. Cred si eu ca stai toata ziua dupa ea. 
Andira, chiar trebuie sa ajung, am niste analize proaste, trebuie sa fac si o ecografie si trebuie sa rezolv problema contraceptiei
. Am avut interdictie toata sarcina, acum scuza mea e ca suntem in post si tot n-am facut nimic, partea proasta e ca ma tem atat de mult de o noua sarcina rapida incat nici n-am chef de ceva. Si nici nu am gasit o modalitate de contraceptie care sa ma multumeasca, cu 99% dintre ele nu sunt de acord.
Vorba cuiva de aici, o sa fac paianjeni...
![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)