Hai Niki!Bravo Anca, Sensibila, Ami,Niki!Iepu(115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

andira, multuumesc de raspuns , dar ce analize ai facut , ca noi avem 2 sapt de cand le-am facut dar au iesit bune , cei drept am facut urina, hemograma , calciu magneziu fier, cred ca astea sunt generale .

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara
Vinerea viitoare de-abia ma mai duc la control, adica pe 19. Sper sa mai rezist pana atunci, ca tare am senzatia ca sunt pe ultima suta de metri. Si cu vremea asta naspa nici n-am putut sa-mi fac analizele pt culturile de col...

Gaby - si al tau e motorist? te dai si tu?
Nu prea cred ca e ceva atunci, ei vor doar sa testeze noua achizitie. Si evident, sa vada care ia pe care la demaraj , testosteronul asta!!
Am inteles ca in septembrie e nu stiu ce mare intalnire in Germania, si se vor duce atunci cateva zile.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

cristinicuta - la bulgari costa 7 leva o fiola de BCG sau o cutie cu 10 fiole?

36+

7 leva fiola...dar oricum e foarte putin

37+ Alex Cristian

AMR 14 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

camilecu daca a inceput si tie sa.ti curga nasul, e ceva viral, in cateva zile ii va trece

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Camilecu - n-au nici o relevanta daca le-ai facut in urma cu 2 sapt (ma refer la hemograma).
Eu ii facusem Nati odata cu Irina, si iesisera ok, dar a inceput dupa exact o saptamana de la Irina, cu ce ti-am zis.

Le-am zis atunci celor de la spital ca abia ii facusem hemograma cu o saptamana in urma, tocmai ca sa nu ma ia pe nepregatite, dar mi-au spus ca nu are importanta ce a fost cu o sapt in urma.

Si intr-adevar, doar a doua oara i-au iesit leucocitele 26.000, si ne-au bagat direct pe antibiotic intravenos.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Rebiana, eu cred ca ai lapte destul. Stii doar ca pompita nu scoate cat poate bebe. Mai creste si va suge cu putere, acum e pui mic.

Andira, Jasmine, imi place cum va programati voi nasterile .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Dayanara - nu e neaparat viral. Si eu am luat atunci de ale mele, m-a tinut 4 saptamani tusea si imi curgea si nasul.
Stiti ca intrebam eu daca pot lua Olynth...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna mamici!

Noi suntem inca la spital. miine ar trebui sa plecam acasa, mai mult acasa la Piatra Neamt. am emotii cu vremea.

Incerc din rasputeri sa alaptez. A aparut de ieri colostrul dar pentru ca am mameloanele ombilicate trebuie sa folosesc mameloane de silicon. Canalele sunt infundate, sper sa se descurce bebelusul sa le desfunde daca nu voi ajunge ca la Daria la muls.

David e cuminte si foarte dulce.

Starea mea e buna, m-am mobilizat de ieri. Sper sa fie bine pe drum.

Sper sa pot raspunde mamicilor care ne-au felictat.

Cristinicuta, nu te ingrijora, esti la prima sarcina, bebelusul va astepta pina pe 16, esti la prima cezariana nu ai de ce sa stai cu frica ca se intimpla mai devreme.
[green]

Va imbratisez si va multumesc tuturor!

Imi pare bine ca esti mai bine....sper ca totul e ok cu operatia.....
Mult succes cu drumul la Piatra Neamt, oricum prin Moldova nu e zapada si au zis ca se termina si la noi....aveti grija

Vreau sa iti zic ca ai un baietel frumos tare...ca toate mamicile de altfel de pe aici....scumpic foc...aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine

38+ Alex Cristian

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Hi hi, Diana - stii tu cu socoteala de acasa...
Cum te mai simti?

Annya - hai si tu!!
Ia uite aici cine vine http://www.cancan.ro/actualitate/intern/se-va-auzi-rock-pur-in-boxe-rammstein-metallica-manowar-concerteaza-la-sonisphere-festival-la-bucuresti-93894.html

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Erina eu sunt din Piatra Neamt , si a nins astazi de zici ca vine craciunul , si este si frig , probabil si polei . Dar vezi ca am auzit ca prin Buzau sunt ceva Blocaje .

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput