MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
Andanii poate ar trebui sa mergi la un dr., poate sunt probleme? Mai pune linkul cu animalutul.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
andanii spune:
neata
animalutul e aici http://www.animalut.net/user/mininova2.html cine doreste sa voteze va rog multttt
eu de pasti fac asa : oua rosii vopsite cu coaja de ceapa, fierb sunca cu ouaa, fac un drob din ficat, inimi pipote de pui , mai prepar si niste fursecuri in forme de pasti, si vreau sa incerc in premiera un baigli cu mac.
prajiturele nu fac , da monti ar fi lapte de pasare sau diplomat, poate chiar stii este o combinatie de frisca, oua, lapte, fructoza .... un mausse super.
in rest ce sa va mai spun , nu stiu
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Maya,daca iti plac poti sa le faci piure urzicile.Fierte bine,scursa apa,apoi pasate,adaugi putina apa cu care le-ai fiert,pe pui aiarsi pe foc,adaugi usturoi frecat cu sare,mai dai un clocot si gata.Ele normal se freaca cu o lingura de faina,dar ca sa fie monti,le faci fara!Sau poti sa le freci c-o lingura de faina de naut. Eu ma car la mosie,Paste Luminat tuturor,sa ne revedem cu bine saptamana viitoare! Pup iuuu! "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
ninha spune:
Andanii,am votat animalutu', da de ce nu se umple patratul ala deloc? nu asta e ideea?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Acum pap si eu fasole verde cu usturoi, fara sos, doar cu salata verde si branza fara glucide. mmmmm, e delicioasa
Va urez pofta buna!
PS: Azi am trecut cu 0,5 kg in jumatatea insorita a targetului
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninha Andanii,am votat animalutu', da de ce nu se umple patratul ala deloc? nu asta e ideea? Ninha, mami lu' Mirci http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image |
ninha multam , patratul se umple la 2000 de bani , mai e cale lunga pana acolo
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
melany72 spune:
Maya, ce dragutza esti tu....
Eu am fost la cumparaturi, m-a prins o torentiala in parcare si m-a facut ciuciulete.
O aglomeratie pe drum de nu se poate, RATB facand o figura frumoasa..
Postul merge bine, sa traiasca lipiile, nautul..etc
Monnvas spune:
Ninha, felicitari!
Hai fetelor, mai avem o pagina pana terminam cap asta!
Melany, ce fel de lipie, cumva de-aia pacatoasa???
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Maya, cand ai facut taiteii respectivi superconformi ti s-a parut ca se pot manca si pe post de spaghetti? Sau, ma rog, paste cu... (peste sau carnitza)?
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Of, nu mai trecem odata la pag. 20? Sa fac si eu cap nou?
(7.03.2009)