MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai ca facem, fetelor? Ca si io tot o stagnare aproximativa raportez. Nu se mai poate, tre' sa scoata cineva .

Ninha, io stiam ca glutenul e o problema pt bebelusi, ca is unii care au alergie la asa ceva, al'fel nush care ar fi problema.

Io am tot fost zilele astea, daaar mi-am facut wasa si o placinta de mere cu aluat cu tarate si sper sa scap. Si de , si de kile!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

feteleeeeee pliz reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-izabrandus
vreau sa ajut o prietena care e si i-am spus ca daca ia masina nu-i mai cumpar nimic la bebita pana la 20 de ani

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

feteleeeeee pliz reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-izabrandus
vreau sa ajut o prietena care e si i-am spus ca daca ia masina nu-i mai cumpar nimic la bebita pana la 20 de ani

What?
Brindusiko,n-am inteles NIMIC!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ANDANII,mai votam?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninha da mai votam inca ... cine doreste aici se voteaza animalutul copilului http://www.animalut.net/user/mininova2.html va roggggg , multumesc

io pap la pranz sarmale , am facut cu carne de pui , ceapa , ou , frunze ... sunt ok

mi-e o foame de mor, trebuie sa lesin de foame altfel nu slabesc .... si am inceput sa am dureri de stomac de la iaurt , de la lapte , de la fructe mancate pe stomacul gol nus tiu ce am , da ma doare non stop .. rau am imbatranit

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha nu ma lasa sa pun site-ul ca cik e reclama :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

N-am ce sa raportez,doar ca de ieri m-am decis sa sufar rau de foame,altfel nu se mai poate.
Ieri:
un corn home made cu faina integrala
salata de varza cu 2 cartofi fierti
piure de stevie

azi:
2 portocale
ciorba de praz
paste integrale cu ciuperci

M-am imbracat azi c-o pereche de pantaloni cu care nu m-am mai imbracat de asta toamna si mi-a venit sa ma jelesc!Se vede rau cat de tare m-am ingrasat de asta vara!Se vede foarte bine si la cantar de fapt.Eu in loc sa o iau in jos,tot in sus o tin.Sunt o nesimtita,am zis!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Stati, nu inchideti cantareala...nu de alta dar sa ma fac de kko!!

71.4kg zilele trecute...deciii...sunt penala.

Dar, exista un dar, dupa cum ma stiti, imi revin dupa Pasti.
Am fost intr-o perioada nasoala..dar am trecut peste.

Saptamana asta tin si post, mananc decent, dar evident carbi la greu.Noroc ca nu asa multi rai..

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ahhh, iar scot ? Nttttt. Dupa Pasti va scot pe toate... la pascut

Catalishka, maine in tura de dimineata (de pe la 12) e OK?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

azi am pascut, ca o bovina , adicatelea am bagat salata la greu, decat sa gatesc ceva, mai bine asa...buna si salata ca i-am tras un dreeesing, de m-am lesinat ce bun a fost: mustar, ulei masline, 3 catei de usturoi, zeama de la o lamaie si un praf de sare, facute la blender! Recomand cu caldura

Maine nu cred ca mai tine si fac niste naut, da chiar sa nu uit sa il pun la inmu.iat, ca de obicei asa uit...

SI DA! cred ca maine o voi cunoaste pe Monnvas!!!
Acuma depinde cand s-o trezi acesta, oricum cand ajung in parc te sun, c-o fi 12 c-o fi 13, vedem noi daca ne brodim.

Sa vezi depresie cand oi da cu ochii de slabanoaga

Hai sa traiti!

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,75.9,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput