MONTIGNAC (135) ... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

am scris de am umplut o juma' de pagina [ca deh mi-am luat tastatura noua] si nush pe ce-am apasat ca am sters tot..si tre' s-o iau de la capatva ziceam cat sunt de laudata peste tot pe unde merg - o vecina imi spune ca ma admira pt.ambitia pe care-o am{daca m-ar fi vazut astazi cum il furam pe propriul meu copilnu va spun ce ca mi-e ca va indemn la prostii}..o alta doamna bine ma roaga sa-i scriu meniu meu zilnic ..daca as face asta m-as lua prea in serios si chiar nu vreau ca niciodata nu m-am tinut de ceva care parea ....ca la carte...asa ca raman singurica p-aici prin imprejurimi fara discipoli

va mai ziceam ce bine-mi pare ca e cald caci toata ziua sunt pe drumuri- ba plimbari ba cu rolele ba in parc nu-i loc de plictiseala,,,,reversul medaliei e ca nu apuc sa mananc ca lumea... miculdejun ce e mai asezat in rest doar rontaieli..sunt tare curioasa ce va arata cantarul maine[sau duminica] dimineata
ANDANII am votat animalutul..asteptam rezultatele
nu ies pana nu va spun ce groaza am ca vin iar sarbatori romanesti cu tot ce inseamna ele..stiti voi...cand ma gandesc ca pt. tot ce-am ''acumulat '' la sarbatorile de iarna m-am chinuit in plus mai bine de-o luna ..daca nu doua...stiti ce vreau sa zic nu? am intrat in craciun cu 81 si acum am 80...hai va las ca io nu stiu sa functionez la ore din astea si vorbesc in dodi
vadulce dulce pi tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Catalishka, am stat si eu o luna in platou si abia dupa am inceput sa scad. Mi-e ciuda ca m-am porcit la ziua piticului, as fi fost la targt acum.

Maya, toata admirtia si de la noi, ca de mai bine de un an monticizezi.

Eu azi am smotruit si am alergat toata ziua si acum ar trebui sa curat urzici dar dupa ce am luat cateva guri de vin numai de urzici nu-mi arde. Si sotzul propune sa facem claca maine. Cand ma gandesc ca am luat 2 plase sa mancam toti 3 si ultima data mi-a luat aproape o ora sa curat portia piticului ma apuca

Ah, si azi, dupa ce 2 ore am spalat geamurile de la balcon (avem vrabiute obraznice care se gainateaza pe geamuri), am vazut si partea buna a lucrurilor: sor'mea are 3 balcoane

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata!

M-am trezit de la 7 ca a sunat telefonul...

Azi e zi de relash, ma duc sa ma intalnesc cu niste prietene, maine e zia sotului..deci weekend minunat.Sa va zic de maine ca e zi de chinezarii...?

Un weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

melany, la multi ani sotului! sa traiti fericiti impreuna!

si eu am fost trezita la 6.30. unul din copii e foarte matinal, asa ca acum stau la o cafeluta...dupa ce am motait prin pat, la desene, pana s-a trezit si copilu' 2. acum e veselie mare deja si-s singura cu ele tot weekendul!

maya, felicitari din toata inima si sa fii la fel de monti in continuare.

m-am remontat si eu la final de saptamana, am facut somon la cuptor cu lamaie multa, mai am varza calita in frigider, deci teoretic ma descurc cu mancarea. sper sa nu-mi apara tentatii majore.

monnvas, noi avem un balcon mic mic mic...e prima oara cand m-ai facut sa-l privesc cu tandrete si sa ma bucur de micimea lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Fetelor am cam disparut de pe forum ... mai mult de rusine... caci m-am infruptat din toate! cum bebe este cam marait , eu sunt ff obosita si rontai toata ziua! nu m-am mai cantarit caci nu are sens ; sper sa pot pleca de 84 kilo; targetul este de 19 kilo; oricum sper sa-mi revin si sa ma abtin de la prostii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

MOONVAS in kg. sa ne batem sau in cuiburi de randunele?...ti-as recomanda sa alegi kg. ca acolo sigur castigi,la cuiburi te iau cu usurinta ...am 5

MELANY..LA MULTI ANI..sotului tausa aveti parte doar de bucurii si sanatate
YMCA lasa ca nu-s chiar un ingeras se poate si mai bine...ah ,cand o sa am anul facem chef ,ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

vai vai ce liniste e pe aici
fetelor mai traiti?eu nu am mai scris ca asha nu am avut nici un chef de nimic..si nici acum nu am..dar mno..trebe sa fac act de prezenta
va pup si aveti grija la kg

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Melany, la multi ani sotzului!

Azi m-am intalnit cu prietena mea care m-a covertit la Monti, a dat jos 14 kile in juma' de an. Sotzul meu se tot uita la ea si la sfarsit imi zice "auzi, da' io n-o cunosc pe tipa asta!". Zic "ba da, ca a fost la botez la fiu-tau, dar stii varianta 14+"

Brindusik, ce te tulbura, maica? Io zic sa vii luni la o intalneala in IOR ca te face piticul meu sa-ti treaca toate alea.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monn as veni ...da luni lucru si cum ajung acasa nu-mi mai arde de nici un parc..desi dupa ce fata are poznasul tau is convinsa ca mi-ar trece toate celelea

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata gasca. Haideti la cafea

Melany,La Multi Ani sotului tau . Sa fiti fericiti o mie de ani

Ymca, mai faci fata fata fetelor?

Maya, eu trag speranta ca o sa trec mai usor peste sarbatorile astea decat cele de la Craciun. Sunt si mai scurte, e si mai cald si poate scapusor cu niste gratare la iarba verde . Mai vedem...

Monica, bravo pt perseverenta . Eu ma invart tot in jur de 52 de kg si nici nu cred ca merg mai jos decat poate cu un nou episod de numarat caloriile. Doar ca e mult mai greu acum ca am inceput serviciul, asa ca te declar invingatoare

Rony, hai zilnic si scrie ce mananci. Daca vezi negru pe alb altfel iti poti analiza meniul. Plus mai vine Mon cu biciul si te mobilizeaza.

Meniu azi:
MD: salata cu naut, cascaval, ou fiert, salata verde, ardei,avocado, masline si capere
P: supa de vita cu galuste,gratar de pui cu legume mexicane
C: poate niste fructe

La noi azi e urat afara, a si plouat azi noapte, asa ca azi avem in program o excursie la salina din Turda.

Problema mare saptamana asta va fi ca nu am facut briose si nu stiu ce voi manca la servici

Sa aveti o saptamana minunata

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput