Gravidute&Mamici de IASI(113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, sarumana de , ca sunt .... rupta de oboseala... Pe la ora 4 printesa a inceput sa tuseasca... o tuse iritativa urata.... Pe seara directia cabinet pediatra....

Ralu, ai dreptate.... dar ce sa fac.... Mai vin si nori uneori.... la mine cam des in ultima perioada.... Dar de tine nu ne mai spui nimic....

Inutsa, felicitari Biei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia, Aly, inesa ... multumesc ...sotul si-a revenit de asera... la el o raceala / gripa il tine o zi terminat adica durere de cap, durere de ochi, durere de gat ... si intra serios la tratament a doua zi e fress
Tratamentul sotuluiprima zi: MASCA pt gura, pat separat/ camera pt somn, cartofi la piept, frectie cu spirt si otet, si pastile
a doua zi: adica aseara a cerut voie sa mearga la o tuica fiarta ... si la meci... si eu ca o sotie buna l-am lasat

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

inesa, felicitari Biancai.. ai sa vezi ca, cu timpul, o sa ii placa si mancarea cu lingurita ... asa a fost si Darius ... cel putin cu supa pina la 1 si 4 luni numai cu biberonul a papat... ca nu ii place zeama...si acuma papa de toate
iulia... sanatate lui Stefi sa nu fie nimic grav, si Darius a tusit un pic aseara... si iam dat panadol.. speram sa nu fi luat de la sot

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

CRIS, NASTERE USOARA ASTAZI!!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cristibun recuperare rapida si o fetita sanatoasa si mancacioasa! Un pupi virtual la toata famila!
Ma bate la cap David sa-i pun catecelul "Mami" de la Tide de sus de pe pagina!
Lacra poate nu e nimic grav!
Inesa bravo Biancai! Azi ne vedem cumva, daca nu tu cu sotul meu!
Ani ma bucur ca e bine! Si cu tine trebuie sa ma vad,dar sa d-ea caldura, e de inteles ,nu?!
-ci la mamici si burtici!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Aly... si noi asteptam caldura sa iesim,... de fiecare data cand vad sticluta cu pai a lui David, ma gandesc la voi... si ne cerem scuze

Of ce vreme ... azi am pus trandafiri, sper sa se prinda ... astept sa vina sotul sa imi faca gauri pt apa la jardinere si miine ma apuc de pus seminte de flori sa vedem ce o iesi

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

SMS de la Cristibun:

Azi 18martie, ora 9 a venit pe lume minunea noastra scumpa ALESSIA STEFANIA de 4100g si a primit prima nota de zece. Mami, tati si Ami sunt cei mai mandri!

Felicitari mamico! Bun venit micuto!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

cris, felicitari mamico!ce grasunica!sa fie sanatoasa si norocoasa!reface usoara si mult laptic!

eu am racit, ma doare tot corpul, am frisoane si m-am intors acasa mai repede ca nu mai puteam..sper ca pana maine sa imi revin ca am treburi:)bag niste parasinus si asta e
Acum 2 zile m-a anuntat si fina ca este insarcinata si va naste la incep.lui nov.Am o gramada de gravide in jurul meu:colega la birou, colega si prietena mea de la instanta, alte amice de la instanta,fina acum..
In rest, am mai umblat dupa gradi, pt. inscriere samd..gradi de stat de pe strada mea(cea vis-a-vis de baia publica)ba se inchide, ba se muta, ba nu se muta ca nu e gata sediul cel nou..in concluzie, inca nu e pe lista..faptul ca stau in zona si am prioritate..nu pot fi sigura si sa ma culc pe o ureche.mi-ar fi placut mult la gradi la Oana la buna v.dar nu am finantele necesare sa pot sa o tin acolo.oricum, in zona mai am inca vreo 2 gradi,si daca nu o fi asta, or fi celelalte.
nu am reusit sa mai citesc multe din urma,sper ca sunteti sanatoase..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Multa sanatate Kriss! Sa te pui repede pe picioare!
Poi trebuie sa fii fericita cu atatea burtici in jur! Gravidutele emana mult bine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Cris, felicitari, sa fie sanatoasa si voioasa, sa nu aiba colici ,,, iar pt tine refacere rapida
Kriss, felicitari pt gravidute, fina sa aiba o sarcina usoara si fara probleme.. si tie multa sanatate, sa nu te tina mult raceala ... o tuica fiarta merge bine

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput