Senioare mari,mijlocii si mici (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Danny felicitari si sarcina usoara!

luminita, nico, galli, ada si multumesc!

ellyshor schimba medicul! garantat! si eu m-am saturat de d-astia care iti spun ca esti tanara! pai pana cand sa astepti nene? pana nu mai ai rezerva ovariana???

la tine nu e cazul dar taaaare ma enerveaza situatia asta! si bafta! si spor la treaba ca am vazut pe listuta lui nico semnul de "do not disturb!"

adria... offff... da, eu chiar am studiat problema... si sunt 100% de acord cu luminita! inscrie-te pe lista de asteptare a unei clinici care face cu ovocite donate... asta inseamna bineinteles sa te hotarasti asupra clinicii si sa mergi la consultatia preliminara! dupa care vei avea de asteptat intre 8 luni si 1 an... timp in care mai poti face 1-2 fiv-uri cu ovocitele tale...
din pacate nu iti pot spune nimic de spania... pentru mine este prea scump! eu una ma gandesc din ce in ce mai mult la cehia (praga sau brno)... acolo pretul e mai acceptabil decat cel din spania, stiu ca au rezultate ok si iti mai raman si ceva banuti de 1-2 fivuri cu ovo proprii (comparativ cu pretul din spania)... cam asta e parerea mea! multa bafta si sa te ajute DD sa iei cea mai buna decizie!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Laurici-licurici
La doctora asta am mers mai mult la insistentele unei cunostinte care a zis ca o cunoaste de multi ani si ca e cea mai buna pe endocrinologie de la noi din oras. Cam asa auzisem si eu...dar iata ca " la pomul laudat sa nu te duci cu sacul!"

Oricum nu ma mai duc la ea, eram curioasa doar de perspectiva ei referitoare la sansele mele, dar m-am convins.
O sa merg pe mana doctorei mele ginecolog si in aprilie, dupa Pasti o sa fac drilling laparoscopic. Oricum, din "jd-e mii" de doctori la care am fost pana acum, doctora la care am mers in ultimul an e singura care are habar cu ce se mananca afectiunea asta. Mi-a castigat increderea si sper sa fie bine.

Va pupic, ma duc sa papa o prajiturica buna, ca facu mamicutza mea

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele am o veste mare pentru voi! Am fost azi la biserica si am programat nunta.In aceeasi zi e posibil sa facem si cununia civila.
Deci pe 29 iunie de ziua mea o sa fiu mireasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Mayan, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!! Casa de piatra va urez!
Te rog sa ne dai din timp toate amanuntele, ce rochie, buchet, meniu, etc, ca asa sunt eu - curioasa.
Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna seara! Va doresc numai bine!

DANNY si SORINAKE FELICITARI!!!!!!
Succes celorlalte fete!

MAYAN - felicitari si tie, sa dea Domnul sa fie cum iti doresti!
*P.S. Bunicii lui Libru vor implini anul acesta, pe 29 iunie, 60 de ani de casnicie!!!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Buna seara! Va doresc numai bine!

DANNY si SORINAKE FELICITARI!!!!!!
Succes celorlalte fete!

MAYAN - felicitari si tie, sa dea Domnul sa fie cum iti doresti!
*P.S. Bunicii lui Libru vor implini anul acesta, pe 29 iunie, 60 de ani de casnicie!!!

_

lume noua!!!!

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Iertare rog de la domniile voastre pt lipsa indelungata!
Ne pregatim de amnio.

P.S. Bobita s-a transformat in Miruna, momentan.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Iertare rog de la domniile voastre pt lipsa indelungata!
Ne pregatim de amnio.

P.S. Bobita s-a transformat in Miruna, momentan.

_

Asa deci si la voi tot roz e Felicitariiiii, se parca ca predomina fetele.

Pai sa zicem ca esti iertata...dar sa stii ca,chiar, ne faceam griji pt mataluta.

Ps o sa fie bine la amnio

25+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Fetele am o veste mare pentru voi! Am fost azi la biserica si am programat nunta.In aceeasi zi e posibil sa facem si cununia civila.
Deci pe 29 iunie de ziua mea o sa fiu mireasa!!!

FELICITARI!!!!!!!

25+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

amy,precum ti-am spus, nu avem butoaie!!
lumy3in1,ajuta-ma!!!!
adria

plec dincolo,la alexia,ne ciocnim mai tz, sau,
in cel mai rau caz,maine dimineata!
dupa ora 6-7!
pupici la gagici si tatici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Am aparut destul de tarziu, de cand am vb la tel pana la 8, am tinut-o in musafiri...si apoi un pic de cumparaturi, si stat la orizontala, m-au pus mandrele la respect...nu ca acu ar fi mai indulgente.
Cand e ceva lasa-mi tema si percutezzzz

Mergi la inceput