Fulgusori de nov-dec2009(38)
Raspunsuri - Pagina 11
Lumi_Richard spune:
Mariaandreeai-ma bucur ca vii cu vesti bune. Unele dintre noi nu am avut norocul sa alaptam,dar important este sa fie ei sanatosi,chiar daca vor manca LP.
Dymomo,sper ca i-a mai ramas si in stomacel ceva!
Many_bany,ma bucur sa aud ca pune in greutate...in cat timp a luat 300g?
Monis,imi pare rau de Iuli,mai ales cand stiu ca la fel s-a chinuit si a mea! Sunt sigura ca maine va fi mai bine,dar la atatia virusi bagati in ei,cum sa nu sufere saracii?
In privinta petelor,nu am idee...poate ar trebui sa consulti un dermatolog...zic si eu...
Eu acum ma gandesc cu groaza la urmatorul vaccin. Noi am facut vaccinul pe 6,pe 7 a fost agitata,plangacioasa, dar pe 8 a ajuns la apogeu: nu a mancat nimic pana la 12:40...si a avut in acea zi un total de 440 ml de lapte.Era ata de nervoasa/agitata/suparata(nu mai stiu cum sa spun),incat nu mai stiam ce sa-i facem:nu se linistea nice pe pat,nici in leagan,nici in brate...De ieri a inceput sa se linisteasca.Problema este ca astazi,cu toate ca nu a mai fost agitata, a mancat la intervale f mari de timp...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Many_bany,nu mai trec niciodata....si dupa ce vor fi devenit adulti,noi tot ne vom mai face griji...
Simina,stiu ca intrebai de apa de la robinet pt preparaea mancarii...la asta ma refeream. Am salvat reteta
Si ca tot esti pe aici si intrebasesi de `alte activitati`...noi prestam la greu,ca dupa ce stam despartiti cam o luna,intram la recuperari! La inceput,vroiam sa fac,dar fizic nu eram prea tentata....a trecut faza aia! Mai rau era cand incepeam si incepea fata sa planga
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Problema este ca astazi,cu toate ca nu a mai fost agitata, a mancat la intervale f mari de timp... Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
ma bag si eu ca musca in lapte si zic poate nu are legatura cu vaccinul ..david a avut o perioada de vreo doua saptamani in care a ajuns la doar 4 mese /zi..ma apucase disperarea..acu mananca mai des (cantitativ manca aproape cat trebuia)...
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Many_bany,ma bucur sa aud ca pune in greutate...in cat timp a luat 300g? |
Pai cand a facut 4 luni avea 6,900 kg si de atunci l-am cantarit mereu si a stagnat(ar fi trebuit sa faca 4 luni pe 29 feb)Ieri l-am cantarit iar si soc are 7,200kg. Nu este putin, insa faptul ca nu lua m-a ingrijorat.
Pup fetele
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
cristinica09 spune:
Buna seara!
Dimineata am reusit sa citesc pana la zi dar nu am mai reusit sa postez fiindca am plecat la analize.Banditelul a plans putin cand la intepat in vena,insa eu am tremurat ca varga o ora...maine avem si rezultatele analizelor.
RALU,SIMINA,MIANY,multumim pentru gandurile bune
EVY la mine sunt 24-25 grade in casa...eu sunt foarte friguroasa si de aceea am hotarat de la inceput sa nu-l infofolesc prea tare pe banditel.Nu i-am pus niciodata caciula in casa si l-am tinut doar in body de bumbacel subtire.Soacra-mea spune mereu ca e prea gol si ca daca saracutul sufera de frig ca el nu poate sa spuna...
Il acopar cu un prosopel de bumbac si e in regula.Tot pediatra mi-a spus ca asa cum il invat acum,o sa-l am toata viata.
SMARANDITA succes la vaccin...ce bine de voi ca v-ati relaxat in Alpi
AAA SIMINA spune-mi si mie parola de la adresa de mail sa pot vota
Va doresc o noapte linistita.
simina_kin spune:
Lumi si eu vreau sa fac da nu-s tentata fizic
Intrebam dc fierbeti apa plata si dc la supica puneti apa plata sau de la robinet, da pana acum tot nu am aflat dc pot sa renunnt la fierbere.......bine nu ca ar fi ceva greu, dar in situatia in care o sa fiu pe undeva unde nu pot fierbe apa(ca nu tin ibricul in geanta) o pot da doar incalzita???
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Cristinica ai PM
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lumi_Richard spune:
Miany,chiar ma bucur ca te bagi!!! Nu stiu ce sa mai cred,atatea probleme cu mancatul nu a suferit saraca destul o luna cu refluxul(si ma-sa pe langa ea),acum altele si altele...
M-am gandit ca o fi fost de la:
1)vaccin pt ca inainte sa-l facem,manca foarte bine,era toata numai zambete toata ziua,dormea dupa fiecare masa cate un pic...
2) banana,na..paranoia!..daca obrajorii rosii sunt vreo reactie alergica? Daca a durut-o burtica de la banana si de aia nu mai are chef sa manance acum? Oricum,ieri si azi nu i-am mai dat...si maine ii dau morcov,daca se simte bine.
Lumi_Richard spune:
Simina,eu inca fierb apa plata,si nu stiu,nu m-am gandit pana cand sa o fac....
Cand voi incepe cu supele si piureurile,voi folosi apa de la robinet.
In cealalta problema,la inceput nici eu nu simteam nevoia,plus ca aveam niste dureri(suportabile,dar enervante),dar am incercat de cateva ori sa fiu o `sotie buna` si a inceput sa-mi placa,e exact ca inainte de sarcina!
miany75 spune:
Lumi te inteleg perfect..si noi suntem mai mofturosi (ca sa nu zic de-a dreptul lenesi)...de-aia ma apuca si groaza cand ma gandesc la diversificare..