Licurici de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc fetelor de urarile pentru tata si de aprecieri

bebelusi am vazut pozele, ce bine ii sta cu caciula albastra!
In ce o priveste pe Ioana mea - unul dintre motivele pentru care mi-am dorit fetita a fost sa pot sa-i pun in par tot felul de agrafe/elastice/bentite si sa o imbrac cu hainute dragute Tot timpul cand merg la cumparaturi ii iau cate ceva, chiar daca ma duc cu alte scopuri, mi-e asa drag sa-i iau hainute ...
Ma bucur mult ca iti place!

cami Ioana s-a trezit de n-spe mii de ori pe noapte pana dupa 3 ani cu toate ca de la 3 luni jumate nu mai manca noapte. Am mai auzit si de altii la fel.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bebelusi, e un frumos razaciosul tau, abia astept sa te vad si cu o fetita la fel de zambareata si dulce.

Naty, pai la ce par superb are Ioana, te cred ca vrei sa-i pui tot felul de chestii in el.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Thea se trezeste noaptea si nu de foame...Are "n" alte motive: o doare burtica, o dor gingiile, s-a infundat in nas, ii e sete, a pierdut-o pe suzi, ii e cald, ii e frig, s-a rostogolit si a ajuns la grilajul de la patut care o incomodeaza etc. Si mai sunt, dar nu-mi vin acum in minte. Problema noastra e ca ea nu stie sa adoarma singura si invariabil, la fiecare trezire plange. Cateodata ii bag suzi in gura, o mangai pe spate si adoarme imediat. Altadata e nevoie de leganat plimbat, sau, in ultima instanta, dormit cu mami.
Spre dimineata, de regula intre 4 si 6, cand se trezeste sa bea lapte, o iau la mine in pat si dormim amandoua pana la 11

Felicitam toti licuricii cu dintisori sau maselute noi. Ne-a aparut si noua dintisorul cu nr.8 si ne pregatim din greu pentru maselute
flowerbee sa-ti traiasca finuta! Varicela nu am facut nici eu si tare ma bate gandul sa ma vaccinez
andre_ea sa-ti traiasca si tie nepotelul! Sunt de acord cu tine, nu prea e corect, in ultima vreme copii seamana din ce in ce mai multi cu tatal
Raluca bine ai revenit! Vrem poze recente cu Piculinul
Naty frumoase foc printesele tale
Anna ai ajutor de nadejde, ce sa mai vorbim. La varsta asta inteleg mai multe decat ne inchipuim noi
bebelusi vad ca si lui Vladut ii plac ustensilele de bucatarie, oare o mosteneste pe mamica lui?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!

Am ajuns si eu acasa d ela servici... cu o ora mai repede ca cica am "flexi time".
Scriu repede... cat ma lasa bebe.

Yashi, eu inca il alaptez pe bebe (si deocamdata nu vreau sa-l intarc) si el doarme noaptea (in proportie de 95% adica tare rare sunt noptile cand se trezeste - si atunci merge tati la el sa-l adoarma la loc). Mister isi ia ultimul laptic cam pe la 10, apoi somn de voie pana catre ora 6 dimineata cand il iau cu noi in pat pentru lapticul de dimineata. Uneori mai adoarme juma' de ora dupas laptic si apoi il trezesc, ne echipam si mergem la childminder (unde mai doarme o tura) - asta in zilele lucratoare iar in zilele libere fac si eu ca Arriel... dormim cu totii ca soarecii in siloz pana la 10-11.

Naty, ma bucur ca au iesit bine analizele.

Cristi, tin pumnii sa iasa bine si analizele tale.

Si noi mai vrem bebe2... dar la anul. Desi am avut un mic "incident" cu pilula si cateva zile ne-am pus problema ca poate vine bb2 mai repede... nu a fost sa fie dar ce ne e clar e ca daca se grabeste noi tot ne bucuram.

Raluca, bine ai revenit
Multa sanatate la toata lumea!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Arriel, ai fata smechera, de mica baga motive. Felicitari pentru dintisorul 8, tocmai i-a iesit si Carlei, trebuie sa ma pregatesc si eu de maselute?

Dark, ce simpatica ai fost cu dormitul ca soarecii in siloz, uitasem de expresia asta

Raluca, super raportul tau! Si Carla face pfiu, pfiu cand intreb daca a facut kk si stramba din nas.

Placerea ei zilele astea e sa arate buricul (al meu sau al lui tat-su), cum aude cuvantul buric, vine la mine, imi ridica bluza si-si baga degetelul in buric, azi ii povesteam maica-mii la telefon, cum a auzit cuvantul a si tasnit din partea opusa a camerei drept la buricul meu.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Naty, La multi ani! tatalui! Foarte frumoase pozele! Ma bucur ca au iesit bine rezultatele, bafta si la urmatoarele!

iulia, super cu buricul ..am sa-i il arat si lui Andy sa vedem cum reactioneaza, ca pana acum nu i-am aratat nici un buric

Andy nu se trezeste noaptea decat rar, adica poate o data de doua ori pe saptamana, si atunci se culca singur la loc, il aud cum se foieste, isi cauta suzeta si se culca, cateodata isi si canta singurel ..Alex in schimb cand era micut se trezea noaptea, asa cum zicea Naty, chiar si pe la 3 ani, cateodata vroia apa, dar se culca singur la loc, dupa ce statea treaz vreo 10-30 min ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

saluatre si de la noi!
nu ma intrebati...cu Cristi plecat ,n-am vreme de nik...mai pleaca el cand a ploua cu biscuiti...
n-am apucat sa vad poze,n-am apiucat sa citesc,
imi e foame,imi e lene....imi e de toate...na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

yashy sunt bbii alaptati care nu se trezesc; al prietenei mele are 1 an si doarme legat de la 9 la 7
si dark zicea ca mister doarme de la 10 la 6

cami nu e bine pt ca dc ii dai formula e calr ca la un an si nu de foame se trezeste; plus riscul de carii;

robert m-a terminat
de o ora urlaaaaaaaaaaaaaaaaa;
nu ii convin nicicum
e pre obosit si nu poate adormi (tot incerc de pe la 11:30)

si vad ca a mai spart un dinte jos, al saptelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ha, mesajul asta l-am scris la ora 2 dar cred ca am uitat sa ii dau sent

cristi cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

de pe la 5 sunt bine

naty deci analizele sunt bune? sper sa iti fie bine toate. nadia tot bucatele mananca?

porumbita - o sa vina si vremuri mai bune, lasa ca voi o sa scapati repede de dinti, noi nici la 2 ani nu cred ca terminam cu ei

Mergi la inceput