Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 7
ladyJ spune:
Tumpi, arati foarte bine in fusta , cu pantofi cu toc.
Ai un decolteu frumos, umerii sunt fermi, nu-i mai ascunde(vara)
Nu imi place cum iti vin pantalonii trei sferturi, sa nu te superi pe mine, te ingrasa. Cand am vazut fotografia in care apari in rochita aceia frumoasa , atunci mi-am dat seama ca pantalonii fotografiati chiar nu-s de tine.
Tu ai forma la talie, nu o mai ascunde!Poarta jeansii din fotografie(aia lungi)la un cardigan si pune in talie o curea.
Imi place bluzita alba, incearca sa poti asa ceva dar putin mai lunga, la o pereche de colanti cu platforme sau saboti. Spun asta pentru ca am observat sa tocurile iti fac picioarele foarte frumoase.Iar talia o scoti in evidenta cu o curea.
Pantalonii gen bermuda, pana la genunchi, iti vin prea stramti. Daca totusi iti place modelul, poarta-l la incaltaminte cu toc si lasa glezna libera, nu te avantajeaza ghetele inalte care ascund glezna.Iar sus, o camasa.
In a doua fotografie, imagineaza-ti ca in loc de pantaloni ai o fusta lunga si larga pana-n pamant si sandale plate .Sau platforme, sunt extrem de comode. Pastram maieul. Desi ii putem schimba culoarea, e vara!
Poti pune si-o curea colorata in talie.
Sigur, nu trebuie sa faci cum zic, important e sa te simti tu bine.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tumpi
Pai ar tb sa-i iau pe cei pusi de Xio, desi nu-s pt pantofii rosii de lac.Am eu niste pasarele vis-a-vis de ei.Dar in schimb am altceva, niste sandalute cu rosu, caut si le postez "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Daca e vorba de poza cu botinele sunt de acord! Botinele alea nu stau fain , ca iti fac piciorul mult prea gros si nu-i asa.
Ai gambe frumoase , nu le strangula in botine de-alea , poarta un pantof frumos sau o btina putin mai larguta.
vad ca ai o obsesie cu pantalonii 3/4
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
tumpi spune:
Fetele, chiar ma bucura sa primesc sfaturi.
Lady, acum sunt in plin proces de slabire.Stiu ca in pantalonii in care am cisme ar fi venit mai bine un pantof,dar cum era zapada afara nu mergea sa ma incalt in altceva decat gheata.De fel acele ghete le port la pantalon lung.In ziua aia am facut o mie de incercari cu ce sa ma imbrac, din camasile care le aveam nici una nu s-ar fi potrivit.Cand e o iesire din asta ma tot lovesc de aspectul asta tocmai fiinca nu am ocazii sa ma imbrac mai elegant, deci nu prea imi mai cumpar asa camasi.
Hihi, imi plac fustele lungi pana in pamant,desi daca stau sa ma gandesc cred ca aici mi-am mai adus doar vreo 2,aveam in tara de la kaki, turcoaz, roz-ciclam pana la alb.
Pare vara dar nu era, de aici si maieul maro, era doar o zi insorita de mai
Tot asa, genul asta de maieu, am verde, galben, negru, roz, mov.
Camasile tunica, iarasi imi plac.problema la mine au fost kg care le-am acumulat in ultimul timp .
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui tumpi
Pai ar tb sa-i iau pe cei pusi de Xio, desi nu-s pt pantofii rosii de lac.Am eu niste pasarele vis-a-vis de ei.Dar in schimb am altceva, niste sandalute cu rosu, caut si le postez "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Pasarele am avut si eu , la auriu, pantofii rosii, argintiu, cam tot ce tine , de sidef sau sclipici, dar am scapat de ele. Mai merg si pantofii sclipiciosii cu toc inalt( am vazut la Ralph Lauren) sau balerini sclipiciosi.Sandalute argintii sau rosii daca tot ai.
Sandalute cu bretele multe culoarea nude, desigur cu toc, asta cui i se pare sclipicul iesit din comun.
tumpi spune:
Amina, pasarelele le am doar pt pantofii de lac rosii cu toc, eventual rotunjit.Nu stiu, mi-a ramas asa ceva in minte.Ca asa am din lac dar fara toc.In rest imi plac cei argintii, aurii,desi n-am avut cred ca nicodata, nici n-am avut la ce sa-i asortez.In schimb am o nepoata care poarta genul asta.Atat m-am distart cu ea ca eu la Paris eram incaltata in pantofi sport, ea in saboti cu toculet, eu dupa 9 ore de colindat Parisul eram super fresch, ea era moasrta de picioare.
Xio, asa este imi plac genul asta de pantaloni, mai am inca 2 perechi,dar pe care ii port cu toc si camasute.E adevarat ca de cand sunt in De am cam renuntat la fuste,desi de cele mai multe ori sunt in masina, aici port pantaloni, iar in tara cand mergeam la birou si mergeam cu autobusul (ca al meu deja era venit aici), ma imbracam cu fuste scurte
Dar acum mi-am luat o fusta, dar astept sa mai slabesc sa o port.
In poza nu se vede forma ei asa cum ar tb,dar pe mine vine altfel si imi place la nebunie cu cismele mele mov.Iacawww.pimkie.com/artikel-grauer-rock-895060-60700365.html" target="_blank">aici
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Dar acum mi-am luat o fusta, dar astept sa mai slabesc sa o port. In poza nu se vede forma ei asa cum ar tb,dar pe mine vine altfel si imi place la nebunie cu cismele mele mov.Iacawww.pimkie.com/artikel-grauer-rock-895060-60700365.html" target="_blank">aici "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Stii ca si eu am cateva chestii pe care mi le-am luat la reduceri fixe pe mine, normal ca m-a entuzisamat pretul, in ideea ca mai slabesc cateva kg si o sa imi vina bine? Poate tu ai certitudinea asta (nu stiu, poate tii o cura in acest moment si reusesti sa ai rezultate), dar eu m-am inselat si ma uit si acum la niste pantaloni cu jind, care stau cu eticheta in dulap, ca n-am slabit si nu i-am putut imbraca, plesnesc pe mine. Asa ca dau un sfat tuturor sa nu mai cumpere haine in ideea ca vor slabi si le vor veni bine, decat daca nu au certitudinea asta.
Dar fusta e frumoasa!
tumpi spune:
Ralucis, asa cum ziceam sunt in plin proces de slabit.Mi-am propus sa renunt la cateva kg care in iarna mi-au tinut de cald.Fusta am luat-o fixa, bine nu venea f rau,dar, oricum am decis sa o iau un nr mai mic decat imi iau de fel.
Eu in mod normal nu-mi cumpar haine mai mici ca poate slabesc, ca tocmai atunci nu slabesc,dar acum e alta "mancare de peste".
Si asa blugii in care sunt in poza cu bluza alba imi sunt mari acum
Amina_Marina spune:
Citat: |
Amina, pasarelele le am doar pt pantofii de lac rosii cu toc, eventual rotunjit.Nu stiu, mi-a ramas asa ceva in minte.Ca asa am din lac dar fara toc.In rest imi plac cei argintii, aurii,desi n-am avut cred ca nicodata, nici n-am avut la ce sa-i asortez.In schimb am o nepoata care poarta genul asta.Atat m-am distart cu ea ca eu la Paris eram incaltata in pantofi sport, ea in saboti cu toculet, eu dupa 9 ore de colindat Parisul eram super fresch, ea era moasrta de picioare. |
Tumpi, acum nu-i neaparat nevoie sa cumperi incaltaminte pentru fiecare stil de toale, te incalti cu ce ai.
Imi place fustita si e o culoare neutrala care merge cu orice, sincer te invidiez, mi-e nu-mi sta bine cu genul asta de fusta, dar mor de ele.
Ma roade o intrebare cam demult. Unde -ti pui xio 100 de perechi de pantofi, cred ca stai la casa si ai spatiu , ca la apart. e imopsibil. Si eu as vrea , dar nu am unde sa pun ce am acum, dar 100..
Si eu mai am de dat jos inca 3 kile, oricum , eu nu pot sa fac dieta, ma streseaza..
anne`mary spune:
neatza fetelor. Va intampin cu cafelutze . Ieri am fost la un simpozion....spre surpriza mea m-am stresat prea tare. Erau barbati in blugi, femei in pulovere, 2 femei care aveau mov in vestimentatie (era o tanti care avea o fusta pantalon mov, dres mov, camasa mov, bolero gri inchis si cizmulite negre)....si eu vroiam sa iau camasa mov dar am zis ca nu se cade.
revin cu detalii
XIO spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Tumpi, acum nu-i neaparat nevoie sa cumperi incaltaminte pentru fiecare stil de toale, te incalti cu ce ai. Imi place fustita si e o culoare neutrala care merge cu orice, sincer te invidiez, mi-e nu-mi sta bine cu genul asta de fusta, dar mor de ele. Ma roade o intrebare cam demult. Unde -ti pui xio 100 de perechi de pantofi, cred ca stai la casa si ai spatiu , ca la apart. e imopsibil. Si eu as vrea , dar nu am unde sa pun ce am acum, dar 100.. Si eu mai am de dat jos inca 3 kile, oricum , eu nu pot sa fac dieta, ma streseaza.. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
mi-am facut pe un prete intreg din balcon rafturi pt. pantofi si in fctie de anotimp stau unii pe rafti si altii in cutii
m-a anuntat prietenul meu ca nu imi car toti pantofii cand ne mutam , ca n-avem loc de ei
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro