Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 5

puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita nu ma avantajeaza aia stramti si tigareta, pentru ca am corp in forma de clepsidra - solduri rotunde, pulpite rotunde, dupa aia zbang, glezne de furnica. ![]() ![]() |
Si eu am cam aceeasi conformatie, insa am si spatele destul de lat acum.
Gleznele nu-s de furnica dar nici groase, ci potrivite mai degraba.
Conchita tu cum iti pui in valoare silueta feminina?

conchita spune:
citat din mesajul lui puskin Si eu am cam aceeasi conformatie, insa am si spatele destul de lat acum. Gleznele nu-s de furnica dar nici groase, ci potrivite mai degraba. Conchita tu cum iti pui in valoare silueta feminina? |
desi as prefera bluze mai largi si haine mai acoperitoare, riscul sa arat patratos din cauza conformatiei exista, nu? adica tu ma intelegi. nu pot purta pantaloni de care zice Lady, ca au pense in fata si accentueaza rotunjimile. apoi, nu port fuste drepte sau in clos, crete, cu pliuri verticale - pana la genunchi, ci doar fuste conice si talia puternic marcata. fuste lungi port de toate formele. fuste scurte nu port deloc. talia mi-o marchez cat pot, de-aia tricourile mie imi suna riscant, as arata otova de sus pana jos. aleg bluze cu pense pronuntate, de-alea care vin de la subsuara pana la talie. nu ma pot catara pe tocuri foarte inalte, tot din cauza gleznelor subtiri, asa ca maximum la mine e de 5 cm. asta e, mai bine raman teafara. :-))
pantaloni cu talie joasa nu port, asa recomanda si Lady, deci sunt ok. drepti sau evazati, dar cand sunt evazati ii aleg din material fluid, nu teapan. adica mai port si blugi clopot, insa cu tocuri. de fapt, am si blugi dintr-aia cazuti pe sold, ii port cu bluze pe deasupra, niciodata cu buricu gol cum e moda.
tu cum procedezi?

abdominabila

XIO spune:
Fetelor , mi-am cumparat o pereche de pantofi de pe ebay , noi , de la Asos (www.asos.com) , si imi sunt mici
Asa ca , daca ii vrea cineva ...o sa le fac o poza astazi. Teoretic sunt marimea 4 , adica buni pt. un 37 , dar practic ma strang si o strang si pe o colega care are 36 jumate.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

puskin spune:
Conchita, si eu tot cam asa. Evit hainele largi, port pantaloni drepti, fara pense, accentuez talia.
Port si tricouri, dar din cele care vin pe corp, nu largi.
Fuste nu port conice ci un pic clos sau in forma de A. Nu stiu exact de ce...
Am si cateva rochite, majoritatea merg pe langa corp si din talie sunt in forma literei A ( nu stiu cum sa numesc modelul).
As purta mai mult fuste si rochite, dar cel putin cele de iarna din materiale ca de pulover mi se luau pe solduri si ma faceau sa par mai solduroasa decat sunt de fapt .
Am mai citit eu prin tot felul de bloguri ca ar fi fine sa atrag atentia la partea de sus a corpului si incerc sa fac asta fie purtand niste bijuterii mai deosebite ( cerceii imi plac mult), fie o esarfa, un sal, ceva la gat, etc.

XIO spune:
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
Pantofii , daca cineva e interesat
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

ladyJ spune:
Fetelor, si eu sunt oarecum clepsidra, in sensul ca am talia foarte mica( mi-e greu sa gasesc curele) si soldurile in comparatie cu talia sunt evidente...
Deci de cate ori imi cumpar pantaloni, trebuie sa-i stramtez in talie.E genetica chestia, o am de la mama.
Trebuie sa fug, revin si va spun ce am in dulap. :)

puskin spune:
citat din mesajul lui ladyJ Fetelor, si eu sunt oarecum clepsidra, in sensul ca am talia foarte mica( mi-e greu sa gasesc curele) ![]() Deci de cate ori imi cumpar pantaloni, trebuie sa-i stramtez in talie.E genetica chestia, o am de la mama. ![]() Trebuie sa fug, revin si va spun ce am in dulap. :) |

Daca ai pune si cateva poze ar fi si mai bine. Nu de alta, dar eu de multe ori nu prea stiu cum se numesc modelele de pantaloni sau fuste.

ralucis spune:
citat din mesajul lui ladyJ Fetelor, si eu sunt oarecum clepsidra, in sensul ca am talia foarte mica( mi-e greu sa gasesc curele) ![]() Deci de cate ori imi cumpar pantaloni, trebuie sa-i stramtez in talie.E genetica chestia, o am de la mama. ![]() Trebuie sa fug, revin si va spun ce am in dulap. :) |
La curele se pot face gauri suplimentare, si eu am aceeasi problema, sunt mica in talie, dar o rezolv asa. E mai bine sa ai silueta clepisdra, decat para, ca a mea. la silueta clepsidra sunt si sanii mai plini, talia e mica, soldurile sunt mai rotunde. La para, e bustul mic, talia mica si soldurile mari.
Am gasit cateva exemplificari:
http://3.bp.blogspot.com/_hd9gXfXlMew/SVoXYCW2tsI/AAAAAAAAASg/_7oklWMv88E/s400/clothes+suit+body+shapes.png
http://weddingplus.com.au/articles/wp-content/uploads/2008/10/article2.jpg
http://www.dietandfitness.info/images/Apple-PearShape.gif

ladyJ spune:
O sa incep cu ce ma dezavantajeaza:
-rochiile mulate , elastice
-pantalonii cu talie joasa
-pantalonii trei sferturi care vin exact pana la gamba
-rochie sau fusta cu buzunare laterale
-sandalele cu curele late si talpa foarte foarte...groasa
Exceptii:
-rochia mulata(dar nu elastica) o pot purta doar daca are umerii supradimensionati. Se creaza un echilibru, talia ramane mica dar partea de sus capata proportii in concordanta cu partea de jos.
-pantalonii cu talie joasa ii pot purta daca sunt largi si drepti, vin pe solduri si se termina in pamant, la laba piciorului. De obicei sunt acei pantaloni de in alb, de vara, lejeri. Ca sa par mai inalta ii port cu platforme.
-pantalonii care vin pana la gamba, daca au talie inalta si se termina..sub gamba, pe tocuri, imi vin bine. Cu o camasa cu umeri accentuati, bagata in pantaloni, vine super.
Ce imi sta foarte bine:
-fustele scurte, largi.
-fustele creion(vorbesc despre cele care vin pe solduri, au talie inalta sunt lungi pana la genunghi chiar peste, dar se ingusteaza in zona genunchilor)Nu stiu cum se numesc..creion? Musai cu tocuri inalte, altfel nu discutam.
--pantalonii tigareta, talie inalta, lungi pana la glezna sau chiar deasupra ei(acei pantaloni care vin lejer pe solduri,(nu stramti ) NU au pliuri, apoi drepti, urmarind linia corpului.)
-pantalonii largi(nu urmaresc linia corpului dar sunt drepti. Vin la fix doar in talie)
-rochii de matase, largute, luate cu geaca de piele cu tine la umeri
-fustele drepte pana deasupra genunchiului
-costumele cu fusta si sacou care vine pe talie, apoi mai largut, dar scurt
-sandale cu cureluse subtiri(am glezne finute)
-pantofii clasici, cu talpa inaltata de vreo 2cm si toc
-capele, desi nu prea port, imi vin bine cu jeans skinny si ghete
-sarafanele cu o curea in talie
Ideea este ca cele cu talie subtire vor avea tot timpul impresia ca au solduri mari. Dar credeti-ma ca arata foarte bine forma in sine, adica o talie de viespe si curba naturala a soldului, care se ingusteaza la picioare absolut natural.

puskin spune:
Deci eu sunt para nu clepsidra . Incerc sa imi maresc spatele si umerii sa mai balanseze cu latimea bazinului, sanii sunt potriviti ( port cupa B), diferenta intre solduri si talie e de mai mult de 30 de cm.
Astept cu interes sugestii de toalete pentru conformatia aceasta.