Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Mik,am pantofi decupati la spate,sunt preferatii mei,de piele intoarsa,rosii.Cei mai buni pantofi pe care i-am avut vreodata!O sa caut acum sa vad ce-mi gasesc!De salomee nu stiu,ma duc sa caut sa vad cum arata!
Acum ca am vazut discutie de blugi,mi-am adus aminte ca si din astia trebuie sa-mi cumpar!Neaparat!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
E,ce ziceti de astia:
http://site.dellamoda.com/newimages/jimmy-choo/jimmy-choo-shoes-women-05d.jpg
N-am gusturi rele nu?Da la cat costa....ualelei muica!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puskin spune:
Gabitza, multumesc de recomandare. M-am gandit eu ca merge rochita rochie cu ghetutele bej-gri. Cardiganul banuiesc ca trebuie sa fie mai scurtut si cred ca ar merge un bej sau gri, altceva nu imi vine in minte.
Anne-mary, multumesc . A fost party-ul de 30 de ani si am ales o rochita rosie .
La simpozion as lua pantalonii bleumarin inchis, cizmulitele crem si camasa roz.
Tumpi, foarte bine ai sintetizat. Imi plac si mie pantofii pusi de tine, faini rau. Am insa destule incaltari de vara, nu cred ca mai cumpar decat niste balerini nude, ca nu am. Am nude cu verde si portocaliu .
Geniest, jeans in genul ala am cumparat de la Massimo Dutti.
Conchita, eu nu am copii insa ma imbrac des in tinute lejere. Eu as lua niste balerini, jeans si un tricou polo de exemplu si mi-as pune niste cercei faini. Sau jeans, conversi si un tricou mai fain, colorat.
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik Valentina, incearca pantofi decupati la spate si cei "salomée". Neaparat cu toc daca nu esti oribil de inalta. Mik. |
Eu sint complet ignoranta.Ce inseamna pantofi "salomée"?
carolinah spune:
Valentinag, pantofi asemanatori ca forma cu cei de la Jimmy Choo mi-am luat eu de la Unirea, au la etajul 1 un magazin pe un colt prin care se poate trece, cumva, il recunosti daca il vezi. Exact formatul asta, mai putin materialul, ca ai mei sunt dintr-o piele f moale, perforata. Eu ii port vara pe caldura mare pe piciorul gol la birou cu costume inchise la culoare, forma avantajeaza picioarele cu pulpe mai groase, dar cu glezna mai subtire (asa am eu picioarele). Am aceeasi forma si un fel de bej f neutru, merg f bine la costumele deschise, evident avantajeaza picioarele descrise mai sus care evident ca vara se si umfla spre seara.
valentinag spune:
Carolina,same here!De cand m-am ingrasat rau,pulpa e groasa,dar glezna tot subtire a ramas.O sa ma duc in unirii sa ma uit.Am vazut la Corso Como unii,foarte misto,dar scumpi pentru mine!3 mil nu-mi vine sa dau pe-o pereche de pantofi!
Mik,am cautat pe "goagle" pantofi salomee,da n-am gasit,adik ma rog,mi-a aratat unii,din aia gen sabot,de blana!Aia sunt?
Puskin,te-ai mutat inapoi la romanika?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puskin spune:
Valentina, inca nu, dar vin foarte des. Stau mai mult prin Sibiu de fapt. Sa stii ca si eu am laba piciorului lata. Mi-am cumparat pantofi deschisi la spate de la Musette, toc micut si finut, culori superbe. Sunt scumputi totusi, eu i-am luat la reduceri.
tumpi spune:
Vale, nu-s cat de lat e piciorul tau( nu m-am uitat sa-ti analizez nicodata chiciorusele), dar sincer modelul care l-ai aratat daa piciorul este mai lat parerea mea e ca nu se potrivesc fiinca nu fac decat sa-ti scoata defectele in evidenta.
Oricum eu cum ziceam sunt mai sceptica in privinta incaltarilor, fiinca ma stiu pe mine, daca nu probez nu pot sa ma expim.Sunt atatea modele care imi plac,dar in picior nu toate imi vin bine .
Nici eu nu stiu care sunt incaltarile salomee, asteptam sa vina Mik sa ne lumineze.
Cat de pantalonii trei sferturi, ei pot fi comozi si nu vin neaparat oribil purtati cu pantofi fara toc.Eu am o pereche de blugi cam o palma deasupra gleznei si vin foarte bine si cu tot dar si cu flip-flop.
Ia utati www.stylebop.com/popup_image.php?artnbr=117577" target="_blank">aici, imi plac la nebunie, eu una le-as purta la o pereche de blugi,fiinca genul asta de incaltare la picioarele si inaltimea mea nu ar da bine la fosta sau roche.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carolinah spune:
Aha, asta cu laba piciorului lata n-o retinusem. Valentina, da, de acord cu Tumpi, pantofii aceia sunt pt picioare inguste. Eu am laba piciorului ingusta, asa ca se potrivesc la fix!
valentinag spune:
Ioana,data viitoare cand ne vedem,sa te uiti bine!Cat despre pantofii care i-ai pus,sunt frumosi,dar nu pentru mine,nu m-ar incapea sigur,ca pe langa faptul ca e lata talpa,e si inalta.nu's cum a explic!Daca as putea sa port slapi tot timpul ar fi nemaipomenit!
Am sa-mi fac acasa o poza incaltata cu pantofi,ca sa vedeti despre ce aberez p'aci!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea