Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 17
ralucis spune:
petaluda, este splendida vesta! Si eu mi-am luat recent o vesta, de la Cache Cache, dar nu este nici pe departe la fel de frumoasa ca a ta, a mea este neagra, simpla. Eu as purta-o si la fuste clos, asa http://www.theoutnet.com/product/49127, care sa fie intr-una dintre culorile de pe spatele vestei, cu camasa din matase cu maneca scurta bufanta sau cu maiou simplu din matase/voal, sau as pune-o peste o rochie maxi tot intr-un din culorile de pe spatele ei si sandale cu talpa plata. Vaaai, cat de mult imi place!
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petaluda Am si eu nevoie de ajutorul vostru pentru 2 chestii: 1. Am aceasta vesta, care sincer nu vine deloc frumos pe manechinul din imagine, marcheaza talia mult mai bine si pune mult mai frumos bustul in evidenta. Sa va uitati si in pozele de jos, cum e la spate! http://www.tedbaker.com/women%27s/tailoring_+_formal/82204-wool_waistcoat/detail.aspx?pfm=browse |
este foarte frumoasa.
eu o vad combinata cu o fusta gogosar alba cu buline mari negre, pantofi si gentuta nude/gri/rosu/galben.
sau cu pantaloni mov cu dungulite verticale albe, bretele peste vesta, geanta si pantofi rosii. as purta-o pe dedesubt, doar cu sutien, iar pe deasupra o camasa larga sau un sacou, cu o bijuterie mare la rever, fusta cu doua degete mai lunga decat sacoul/camasa. sau cu un body de dantela crem dedesubt fara maneci, desfacuta vesta la doi nasturi si o pereche de pantaloni conici cu niste toace inalte-inalte si o geanta argintie, mare. pantofi rosii. :-)
merge intr-o mie de combinatii de toate culorile si formele
abdominabila
Carmena spune:
Buna dimineata.
Fetele, am nevoie si eu de un sfat - am gasit o rochie gogosar care imi place la nebunie si stau in dubii daca sa o cumpar sau nu. Eu am 1.65m inaltime cam 58 kg si picioarele cam grosute. Din cauza asta nu am purtat niciodata rochie sau fusta gogosar, dar asta e chiar dragutaparca mi-as dori-o Cu ce tip de incaltari as putea sa o port astfel incat sa nu arat ca d'Artanian? Este o rochita model casual, bej la culoare cu o platcuta crosetata la gat si 2 buzunare aplicate pe fata tot cu crosetatura, cu lungime deasupra genunchiului cam o palma pe lat. Mie mi-ar place purtata cu balerini sau cu cizmulite de vara, dar oare nu voi fi ridicola??? Sa-mi scot din cap modelul si sa ma orientez spre altceva?!
Blue eyes, si eu port de regula pantofi cu talpa "medicinala" sau nu stiu daca se cheama asa, dar tot genul Rieker, Caprice etc, si ma simt foarte bine. Refa-ti genunchiul, sanatatea e cea mai importanta, si apoi incet incet, poate poti reveni la pantofii cu care esti obisnuita
ralucis spune:
carmena, si eu am cam aceeasi problema ca tine, am 1.70, 63 de kg, picioare cam grosute, am si probat fuste gogosar si mie imi sta tare nasol cu ele. Cred ca cel mai bien merg fustele/rochiile astea la nicte picioare subtiri, cam asa http://images.teamsugar.com/files/users/0/3987/46_2007/miley.jpg sau asa http://www.dramastyle.com/images/products/image.yesstyle.com/assets/93/511/l_p1020651193.jpg
Carmena spune:
Ralu ai dreptate, m-ai convins, nu am asa picioare nu am avut nici cand aveam 50 kg...Deci, ma reorientez spre alt model
puskin spune:
Blue eyes, nu stiu cum se vede din poze dar bijuurile pe care le purtam cu rochita erau chiar finute, nicidecum margele. Nici culorile nu cred ca se vedeau prea bine...Din pacate nu le pot face o poza ca sa se vada mai bine.
Multumesc pentru aprecieri .
Ralucis suna bine si combinatia cu ciorapi si pantofi gri. Pantofi gri insa nu am, sa vad daca gasesc ceva.
Dyanna, nu prea port cercei candelabru . In general cerceii mei sunt micuti...
Petadula imi place si mie mult vesta. Daca gasesti pantofi nude ma intereseaza si pe mine unde .
Tumpi foarte draguta tinuta lui Demi. Pantofii imi plac de mor, unde gasesc asa ceva oare?
Conchita de unde vii tu cu atatea idei ?
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Buna dimineata. Fetele, am nevoie si eu de un sfat - am gasit o rochie gogosar care imi place la nebunie si stau in dubii daca sa o cumpar sau nu. Eu am 1.65m inaltime cam 58 kg si picioarele cam grosute. Din cauza asta nu am purtat niciodata rochie sau fusta gogosar, dar asta e chiar dragutaparca mi-as dori-o Cu ce tip de incaltari as putea sa o port astfel incat sa nu arat ca d'Artanian? Este o rochita model casual, bej la culoare cu o platcuta crosetata la gat si 2 buzunare aplicate pe fata tot cu crosetatura, cu lungime deasupra genunchiului cam o palma pe lat. Mie mi-ar place purtata cu balerini sau cu cizmulite de vara, dar oare nu voi fi ridicola??? Sa-mi scot din cap modelul si sa ma orientez spre altceva?! |
Carmen, eu zic ca o rochita gogosar arata bine cu tocuri.Lungeste si subtiaza piciorul.
Nu e musai sa porti pantofi clasici inalti daca ai probleme cu mersul pe tocuri, incearca sandale din acelea cu platforma, mai exact cu talpa inaltata (cca 2-3 cm) si toc mai gros.
Cam asa: http://2.bp.blogspot.com/_DS8yP3CcmS4/SoQEMYxmYOI/AAAAAAAAGBQ/Ghp0Z3ekez0/s320/platforme.jpg
Sunt tare comozi.:)Tocul poate fi mai gros, arata bine.
Sau mergi pe platforme asa:
http://3.bp.blogspot.com/_RKjIT4c9DGQ/SjltEmN5uHI/AAAAAAAADCo/PWFas9xZwdk/s400/PLATFORME+FUCHSIA.+MARIME+39-40-41.+PRET+190+RON.jpg
tumpi spune:
Wow lady, platformele alea sunt bestiale, vreau si eu.Gasisem ceva in genul, numai ca se legau la glezna.Daca ar fi vremea mai frumoasa pe aici as da 70-80 e pe o pereche,da asa.
In schimb mi-am comandat pantofi rosi.
Inca astept parerile vostre in legatura cu tinuta mea
Ruxi, te referi la pantofii lui Demi?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ladyJ spune:
Tumpi, fustita aia gri este foarte frumoasa.
Eu as purta-o vara la un maieu simplu alb cu aplicatii roz, negre,gri deschis, de pietre intr-o parte( da, am un nou fix cu aplicatiile astea)
Si cu platforme roz
Sau incearca fustita la o camasa alba descheiata, cu manecile ridicate pana la cot, bagata in fustita. Sub camasa alege un bady, un maieu, un tricou gri cu fucsia. Si cu sandalele puse de tine.
puskin spune:
Tumpi, la pantofii lui Demi ma refer. Vreau sa vad si eu pantofii pe care ti i-ai comandat .
Lady, iti place rozul/fucsia?