Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Elena sa stii ca doar pare complicat. Il leg singura ca de obicei sunt singura cu copii. Imi ia 2-3 minute acum. Voi ce faceti? Daca puiul tau doar regurgiteaza nu te ingrijora. Tine-o sa dea aerusul afara si eventual mentine pozitia usor ridicata 20 de minute dupa masa. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Pe mine ma batea gandul la un wrap inca de cand eram insarcinata, dar mi s-a parut ffffoarte complicat de legat si d-aia am renuntat., dar daca tu zici ca reusesti in 2 min, ma pun iar pe documentat.
Cat despre vomitat ...azi toata ziua am tinut-o mai ridicata si intradevar doar a regurgitat, nu a mai vomitat (adica sa dea afara mult)...oricum azi nu a mai vrut biberonul ...nush ce-i cu ea ca mai alaltaieri nu a vrut deloc sanul (probabil mancasem eu ceva ce nu i-a placut)...dar ma bucur ca azi nu a mai vrut LP...cred ca si de la bibe dadea afara ca ii curgea lapticul prea mult...zic si eu acum
Multumesc pentru raspuns ...
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
Nik0le spune:
citat din mesajul lui xela_07 Nikole – ptr ca am uitat, felicitari pentru film. Cum ai reusit sa te sincronizezi cu suptul Irinei, ai lasat bibe? Eu nici nu indraznesc sa ma gandesc la ceva pentru mine inca dar recunosc ca mi-ar place. Adica ce sa fac daca ziua suge la o ora, o ora jumate ... Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
N-am avut net toata ziua si marturisesc ca m-am grabit sa citesc tot si n-am retinut mare lucru.
xela, multumesc! Am noroc ca fii-mea are in general doar un somn pe zi si ala lung, de vreo 3 ore, asa ca am alaptat-o bine inainte, am adormit-o si fuga la film. Nu i-am lasat lapte de-al meu pentru ca am o problema cu mulsul, la Isa m-am muls la greu in toiul noptii (altcandva nu aveam destul lapte) pentru ca trebuia sa merg des la dr din cauza nenorocirilor de granuloame de fir cu care ramasesem in urma epiziotomiei. Acum refuz sa mai fac asta, am lasat-o pe Irina cu mama si i-a facut un bibe cu LP cand s-a trezit si a fost ok pana ne-am intors (am lipsit vreo 6 ore!). Super inventie wrapul asta, mi-a croit si mie mama, dar fii-mea nu prea se intelege cu el, chiar daca e satula, cand o pun in el incepe sa caute sanul. Poate cand mai creste nitel o sa stea.
ioana_fota, m-am tot tinut sa te intreb, ce probleme ai? Bunica ta ce mai face, e bine? Uite o de incurajare.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot.
decenuela spune:
ce astepam io linistita la cap trecut....
cum fac sa mut de acolo ce am postat?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Nik0le xela, multumesc! Am noroc ca fii-mea are in general doar un somn pe zi si ala lung, de vreo 3 ore, asa ca am alaptat-o bine inainte, am adormit-o si fuga la film. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot. |
Al meu daca nu suge sau doarme reuseste sa stea treaz fara sa URLE vreo 15-20 min max. Nu stiu ce m-as face daca ar avea doar un somn pe zi . Voi cum reusiti? Ce face toata ziua?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui decenuela ce astepam io linistita la cap trecut.... cum fac sa mut de acolo ce am postat? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
O solutie e sa dai copy paste si aici. Ce a zis dr? Cum mai e Luca?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
ioana_fota spune:
Nikole multumesc de intrebare da bunica mea multumesc lui d-zeu este bine atat cat se poate la varsta ei de aproape 94 ani.Acum am altele mult mai grave din care nu prea intrevad iesire dar...imi este greu sa postez despre ele pe forum pt ca mai intra si altii poate sa citeasca si unii oameni din cate am vazut sunt fara suflet.Poate o sa o fac nu stiu insa ma uit la voi cum scrieti despre cei mici si incerc sa ma incurajez desi dupa venirea bebelinei sunt constienta ca va fi si mai greu dar poate acolo sus D-zeu va reusi sa faca o minune.
37+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Al meu daca nu suge sau doarme reuseste sa stea treaz fara sa URLE vreo 15-20 min max. Nu stiu ce m-as face daca ar avea doar un somn pe zi . Voi cum reusiti? Ce face toata ziua? Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Brrr... e doar o etapa, o sa treaca (asta-mi spun eu mereu ca sa ma incurajez cand vine vorba de asta mica, orice ar fi). In rest gandaceste, (da din maini si din picioare ca un gandac pus pe spate) mai maraie, mai ne jucam, mai suge, mai picoteste la san si asa trece ziua. Iar seara urla vreo ora, doua.
Nik0le spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Nikole multumesc de intrebare da bunica mea multumesc lui d-zeu este bine atat cat se poate la varsta ei de aproape 94 ani.Acum am altele mult mai grave din care nu prea intrevad iesire dar...imi este greu sa postez despre ele pe forum pt ca mai intra si altii poate sa citeasca si unii oameni din cate am vazut sunt fara suflet.Poate o sa o fac nu stiu insa ma uit la voi cum scrieti despre cei mici si incerc sa ma incurajez desi dupa venirea bebelinei sunt constienta ca va fi si mai greu dar poate acolo sus D-zeu va reusi sa faca o minune. 37+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile |
Off, orice ar fi sper sa se rezolve si sa va fie bine! Iti inteleg retinerea de a posta, eu sunt de-a dreptul paranoica in domeniul asta, un pic de acoperire nu strica, sa nu te trezesti ca citesc cunoscuti rau-voitori.
ale1212xa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
Brrr... e doar o etapa, o sa treaca (asta-mi spun eu mereu ca sa ma incurajez cand vine vorba de asta mica, orice ar fi). In rest gandaceste, (da din maini si din picioare ca un gandac pus pe spate) mai maraie, mai ne jucam, mai suge, mai picoteste la san si asa trece ziua. Iar seara urla vreo ora, doua. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) O alela recesiva nu influenteaza fenotipul decat daca genotipul e homozigot. |
aoleo..acum daca ma uit la puiul meu exact asa face ca un gandacel pus pe spate...nu m-am gandit asa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ioana_fota spune:
Ceea ce va pot spune este ca anu trecut in sept am intrat in somaj prin bunavointa "unora" ca asa e la noi in Roamani nu se mai tine cont de legi desi eram insarcinata iar sotu meu pana anu trecut a fost plecat prin afara cu munca el fiind lacatus naval, pleca cate 2-3 luni cat era o lucrare venea acasa si mai pleca dupa 2 luni sau cand gasea altceva insa din noi a venit acasa si nu a mai gasit nimic, in oras s-au inchis mai toate si nu se mai gaseste nimic de munca, ratele si restu vin si banii s-au dus ca na vb aia de unde iei si nu mai pui, acum stiti si voi ca un copil costa , suna urat dar asa este,ba controale ba tratamente i-am luat si noi macar strictu necesar si eu somaj am luat cate 500 lei pe luna iar de luna asta voi lua prenatalu care sunt curiasa sa vad cat va fi ca facand media intre somaju mic si sal avut inainte care era cam de 800 lei v dati seama ca mare nu va fi prenatalu.Plus ca pe langa asta avem si o alta problema multa mai mare si mai grava si eu ma framant ca nu pot sta linistita.Sotu a avut un accident si mana dreapta e cusuta si nu mai poate face nimicsi asta e.Parca la unii prea vin toate si nu se mai termina,imi cer scuze daca v-am facut capu mare dar ma mai descarc si eu ca si asa plang zilnic ca nu mai stiu ce sa fac.
37+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile