Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cristies spune:
Mariucasara, ! Stiu ca ii spusesei Alexutzzzei cum sa redacteze cererea dar am uitat formularea.
Asadar: " Domnule director, Subsemnata...angajata la ... in functia de... va rog sa-mi aprobati cererea de suspendare a contractului de munca incepand cu data de... pentru a ceva concediu de crestere si ingrijire copil. Multumesc, Semnatura, Data."
Ce e ceva-ul ala ca nu pot sa-mi dau seama... neuronul meu e dus tare...Singurul lucru care-mi vine in minte e "intra" dar sigur nu e ok.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SorinaF spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Ce fel de masaj? din 09.12.2009 ![]() amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ![]() ![]() ![]() |
mi-ampermis sa rasp eu...sper ca e ok...
Daca labuta piciorului e orientata spre interior...ii faci masaj astfel incat sa o indrepti spre exterior. Asa sunt si ghetutele care le va purta dupa masaj...tine labuta fortat spre exterior.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Neata si de la noi! Mamidepuiuti, ![]() ![]() Larisel, o minunatie de fetite ai acolo!Felicitari, mamica organizata ![]() Maia nu face kk decat cu supozitor ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multzumim de aprecieri. Sigur nu e de la caldura, iritatiza aia apare pe gat, ceafa, corp si nu pe fatza. Si acum arata foarte urat, ca o pata roshie foarte uscata. Poate pun o poza recenta, dar sa vad cand am timp sa incarc.
Tu ii dai Maiei numai san? Ca atunci nu e cazul sa intervii cu supozitor asha de des. Poate face si doar 1 data la 4 zile fara sa se considere o pb. Daca ii dai lp poti incerca si un lp cu mai multe fibre. Pe mine m-a ajutat Lactogen de la Nestle pe care il combinam cu Nan 1 tot de la Nestle.
din 09.12.2009
![](al9leacer.gif)
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1
![](bang.gif)
![](ispita.gif)
![](bang.gif)
larisel spune:
citat din mesajul lui ale1212xa si al meu la fel..tot doar cu supozitor...tot asa doar de vreo 2 ori singurel...dar eu eu ii pun in fiecare zi ca il vad ca incepe sa se agite si nu reuseste singurel...dr a zis ca nu e problema, nu se obisnuieste asa repede...si tot normal e kk, nu e constipatie. ----------------------------------------- ![]() pozele noastre |
Mie dr mi-a zis sa intervin doar dupa 48 de ore.
din 09.12.2009
![](al9leacer.gif)
![](bang.gif)
![](ispita.gif)
![](bang.gif)
Andre_lina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Ce stie sa faca eluxtonul? _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 |
anticonceptionale pe perioada alaptarii, dar sunt mai ieftine...vreo 30 lei/3 luni
Andreea,
![](mamica.gif)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti va primim cu bratele deschise! vezi ca din vara plecam din ardeal... ![]() ![]() ![]() cornelia,mamica fericita de ![]() ![]() www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
unde plecati??
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Elena,
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
larisel spune:
citat din mesajul lui cristies Larisel, ai fost schimbul trei? Eu sper sa nu fie DA. Tu vrei cantecele d-alea gen in padurea cu alune sau muzica clasica antrenanta? O sa incerc sa trimit cateva pe mailul comun. _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 |
Din alea cu cuvinte... eu nu mai tin minte nimic de la gradinitza
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Mersi
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
din 09.12.2009
![](al9leacer.gif)
![](bang.gif)
![](ispita.gif)
![](bang.gif)
haircut spune:
citat din mesajul lui SorinaF haircut chiar ma gandeam la voi dupa consultatie pt ca ne-a zis ca dupa fiecare masaj va purta o fasa la picioruse si ma tot gandeam cum o sa-i facem baita...apoi mi-am adus aminte ca povesteai tu de gipsuri si baie....deci se poate. ![]() Noua ne-a zis sa-i punem un prezervativ peste fasa...sa nu se ude. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noi o infasuram in folie alimentara...cred ca e si mai ieftin
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Mi-am adus aminte de ligatura de trompe... Am auzit o poveste ce doar in sistemul nostru se poate intampla. Eu va povestesc ce am auzit, daca nu se intampla asa sa spuneti ca nu ma supar: O tipa vine sa nasca, spune moasei ca vrea si ligatura de trompe, completeaza o cerere, semneaza si ea si sotul, treaba buna, se naste copilul, la 6 sapatamani vine la control si doctorul spune ca e ok, si ca daca alapteaza sa ia pastile sau prezervativ. Asta ![]() ![]() Se poate ca moasa sa-i fi facut "operatia"? _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 |
Ligatura de trompe nu se face numai daca faci cezariana? Si nu cred ca sunt moase in sala de operatie,nu? vorbesc aiurea?eu asa stiu...
![](icon_smile_blush.gif)
![](mamica.gif)
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, Gargaritzul s-a intors singur de pe spate pe burtica. Acum gandaceste cu fundul in sus ![]() _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 |
FELICITARI, E GARGARITZ PRECOCE!!!
Andreea,
![](mamica.gif)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele