Nu lasati copiii pe Facebook sau Hi5
Raspunsuri - Pagina 6
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rufus Intrebarea e daca chiar vreti sa stiti ce fac copiii pe net. Desigur, cand sunt mai maricei... Exista programe care, odata instalate, va spun tot ce s-a rulat pe-acolo, cu parole cu tot, absolut tot. Ma gandesc: e corect sa procedam asa? Ia sa va aud... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu. Nu e corect.
E ca si cum mi-ar fi citit mama jurnalul
Eu merg pe varianta explicatii, prietenie si incredere intre noi. Al meu are 10 ani si acces la net de aproape 5 ani.
Calculatorul este insa in camera unde stam noi. Inca...
Si obisnuieste sa intrebe daca poate sa faca aia sau aialalta.
Inca ...
sorana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Nu. Nu e corect. E ca si cum mi-ar fi citit mama jurnalul Eu merg pe varianta explicatii, prietenie si incredere intre noi. Al meu are 10 ani si acces la net de aproape 5 ani. Calculatorul este insa in camera unde stam noi. Inca... Si obisnuieste sa intrebe daca poate sa faca aia sau aialalta. Inca ... |
Asa e si la noi, are apropae 8 ani, fara pc in camera ei, fara sa controlam strict dar mai aruncam un oki pe ce face acolo, oricum intreaba ... inca
Sorana si Monica (7 ani)