Nu lasati copiii pe Facebook sau Hi5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Intrebarea e daca chiar vreti sa stiti ce fac copiii pe net. Desigur, cand sunt mai maricei...
Exista programe care, odata instalate, va spun tot ce s-a rulat pe-acolo, cu parole cu tot, absolut tot.
Ma gandesc: e corect sa procedam asa? Ia sa va aud...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu. Nu e corect.
E ca si cum mi-ar fi citit mama jurnalul .

Eu merg pe varianta explicatii, prietenie si incredere intre noi. Al meu are 10 ani si acces la net de aproape 5 ani.
Calculatorul este insa in camera unde stam noi. Inca...

Si obisnuieste sa intrebe daca poate sa faca aia sau aialalta.
Inca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Intrebarea e daca chiar vreti sa stiti ce fac copiii pe net. Desigur, cand sunt mai maricei...
Exista programe care, odata instalate, va spun tot ce s-a rulat pe-acolo, cu parole cu tot, absolut tot.
Ma gandesc: e corect sa procedam asa? Ia sa va aud...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu. Nu e corect.
E ca si cum mi-ar fi citit mama jurnalul .

Eu merg pe varianta explicatii, prietenie si incredere intre noi. Al meu are 10 ani si acces la net de aproape 5 ani.
Calculatorul este insa in camera unde stam noi. Inca...

Si obisnuieste sa intrebe daca poate sa faca aia sau aialalta.
Inca ...

Asa e si la noi, are apropae 8 ani, fara pc in camera ei, fara sa controlam strict dar mai aruncam un oki pe ce face acolo, oricum intreaba ... inca

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput