Alice in tara minunilor
Raspunsuri - Pagina 2
Anculina spune:
L-am vazut aseara la Liberty Mall.
Erau f multi parinti cu copii.
Fetita noastra are apropae 6 ani, dar ma bucur ca nu am luat-o si e ea.
Nu cred ca e pentru varsta ei.
In rest, pentru noi, ca adulti, a fost ok, 3 D-ul face tot...filmul in sine nu prea m-a impresionat...efectele - da.
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anculina L-am vazut aseara la Liberty Mall. Erau f multi parinti cu copii. Fetita noastra are apropae 6 ani, dar ma bucur ca nu am luat-o si e ea. Nu cred ca e pentru varsta ei. In rest, pentru noi, ca adulti, a fost ok, 3 D-ul face tot...filmul in sine nu prea m-a impresionat...efectele - da. "In Our Darkest Hour In my Deepest Despair Will you still care? Will you be there? I'll never let you part For you're always in my heart!" |
Anculina, daca ai putin timp poti sa ne spui de ce te bucuri ca nu ai luat-o?
Scene violente/limbaj nepotrivit / s-ar fi plictisit?
Vreau sa ma duc in weekend cu fetita mea de 6 ani si orice informatie mi-ar fi de folos.
albinutza spune:
Anculina, pentru copii de 11-12 ani ar fi potrivit filmul ? maine dimineata vreau sa merg cu fata mea si cu inca cateva prietene de ale ei. sper sa nu ma certe mamicile lor ca am ales gresit filmul
bb_yasmi spune:
avem si noi rezervare pt maine seara!! de abia astept sa-l vad!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
cami33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albinutza Anculina, pentru copii de 11-12 ani ar fi potrivit filmul ? maine dimineata vreau sa merg cu fata mea si cu inca cateva prietene de ale ei. sper sa nu ma certe mamicile lor ca am ales gresit filmul albinutza |
Eu sunt sigura ca vor fi incantate . Fiica-mea are 8 ani si ma bate la cap sa mergem din nou
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
blue eyes spune:
Un sfat pentru mamicile indecise: uitati-va la trailer http://www.youtube.com/results?search_query=alice+im+wunderland+trailer&search_type=&aq=0 si asa stiti daca sa va duceti odraslele sau nu, ca doar le cunoasteti gusturile si sensibilitatea. As fi vrut si eu sa ma duc cu fii-mea, dar dupa ce am vazut prezentarea, am renuntat pentru ca stiu ca nu-i plac scenele si muzica scary. Parerile altora nu au nicio influenta asuprea deciziei mele deoarece fiecare copil are satisfactiile si temerile sale, iar eu trebuie sa aleg ce e mai bine pentru al meu. Cam asta-i tot. Vizionare placuta pasionatilor!
buli spune:
chiar nu vreau sa influentez pe nimeni.
trailerul aduna majoritatea scenelor tari din film.
daca ar fi fost asa tot nici mie nu mi-ar fi placut.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
blue eyes spune:
Buli, eu ma refeream la oscilatiile lui sunnyday. Intai scrie: Multumesc pentru rapunsuri, m-ati convins, o sa-l vad fara copil apoi schimba Hai ca m-ati convins sa-mi duc odrasla pana la urma.
Cunoscandu-mi copilul, nu oscilez in functie de parerile unor persoane necunoscute.
buli spune:
eu nu ma refeream chiar la nimeni.
am facut doar comparatia trailer-film.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
blue eyes spune:
buli: chiar nu vreau sa influentez pe nimeni.
In legatura cu trailer-film, eu am renuntat la vizionare tocmai din cauza imaginilor din prezentare. O fi acel film 70% distractiv si 30% scary, dar eu, stiind ca fii-mea din cauza celor 30 de procente s-ar speria si ar avea din nou cosmaruri, nu o duc la cinema.