Alice in tara minunilor
L-a vazut cineva? Eu as fi vrut sa merg cu fetita mea de 6 ani, dar am vazut ca este cotat "AP -12" si nu stiu daca este potrivit pentru ea.
Si am mai vazut ca si Alice are 18 sau 19 ani in film ....
merci
Raspunsuri
blackpanterro spune:
Si noi vrem sa il vedem in weekend. Nu il luam si pe Aidan deoarece stilul Tim Burton nu mi se pare potrivit pt copii mai mici de 10 ani. Daca ai vazut Nightmare Before Christmas si The Corps Bride intelegi :).Mie mi se par excelente filmele lui dar pt copii e cam scary.
Noi am facut greseala sa il luam pe Aidan cu noi la A Christmas Carol in Imax 3D si rau am facut, a fost cam scary pt el desi nu se sperie usor si stie ca nu exista fantome si altele asemenea.
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
denizel spune:
L-am vazut eu, dar nu sunt incantata.
Mi s-au parut foarte, foarte reusite personajele (Iepurele de Martie, Palarierul, Regina de Cupa, Pisica de Cheshire ), roluri bine jucate, dar filmul a fost slabut.
Plus ca, na, IMAX fara monstri care sa fugareasca pe-acolosa personajele cumsecade nu se prea poate... :D.
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Kehleyr spune:
Si eu l-am vazut, mie una mi-a placut dar nu e de copii.
Nu e ecranizare a povestii cunoscute (sau poate o fi dupa Through the Looking Glass pe care nu am citit-o). Sunt aceleasi personaje dar cu totul alte intamplari. Alice are 20 de ani pentru ca filmul povesteste cum se intoarce ea in Wonderland-ul pe care il vizitase ca si copil in poveste, acum cu o misiune.
E cam scary pentru copii si nu cred ca are ce sa ii amuze in el, atmosfera e destul de intunecata si sumbra, nu e un film "nostim".
Apropo daca te uiti pe imdb la rating-ul filmelor, au si un www.imdb.com/title/tt1014759/parentalguide" target="_blank">link de "parental guide" in care iti spune exact ce scene ar putea fi nepotrivite pentru copii.
If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.
3500+ km prin Norvegia
sunnyday07 spune:
Multumesc pentru rapunsuri, m-ati convins, o sa-l vad fara copil (mor sa vad pisica de Chesire .
Kehleyr, habar n-aveam de "parental guide" pe imdb, merci pentru pont!
bb_yasmi spune:
stiti cumva in TM pana in ce data ruleaza??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
madadum spune:
am vazut si noi aseara filmul cu fi-mea de 8 ani si nepoatele de 5 si 9 ani. toate au fost foarte incantate de film, e drept ca uneori au mai cerut explicatii.
fetele stiau povestea, vazusera si flmul "de copii" asa ca erau deja in tema cu personajele.
efectele 3d sint simpatice, de vreo 2 ori chiar m-am ferit
singura scena "dura" este la sfarsit cand alice taie capul balaurului... insa la cat de urat era babaurul ala, fetele mele s-au bucurat
madalina
Nicoleta spune:
La "Alice" a mers Stefan cu afterschoolul lui (in Austria n-o fi interdictie sub 12 ani??)... I-a placut, mai putin scena cu taierea capului balaurului... Si a zis ca se vedea bine si fara ochelari .
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
buli spune:
mie mi-a placut, chiar destul de mult.
lui M (6 ani) nu i s-a parut deloc speriecios si s-a distrat grozav impreuna cu inca un prieten de virsta lui. si mie mi s-au parut tare amuzante niste faze si niste replici.
as zice ca mi-a depasit asteptarile.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
sunnyday07 spune:
Hai ca m-ati convins sa-mi duc odrasla pana la urma.
O sa recitim povestea in cursul saptamanii si in weekend mergem sa vedem si filmul!
AP - 12 inseamna ca pot veni copii sub 12 ani dar doar cu acordul parintilor (insotiti de un adult adica).
cami33 spune:
Eu am fost cu fetita mea de 8 ani si a savurat fiecare scena
Personajele sunt extraordinare, efectele 3D foarte reusite, noua ne-a placut tare mult. Deja ma intreaba daca mai mergem si weekend-ul asta
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)