Strumfi 2007...Sa-ti fie somnul lin, Carmen! (176)
Raspunsuri - Pagina 12
brazuca25 spune:
Dumnezeu sa o odihneasca pe Carmen si sa ii vegheze pe copilasii nevinovati!

Nu am cuvinte! Nu pot sa cred!
Acum o vad cu gemenii la TV...erau asa fericiti!

Nu e drept asa ceva!
mamik fericita de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
karligutza spune:
vorbesc singura pe aici.. mi-e greu sa cred, mi-e greu sa imi imaginez, as vrea sa pot sa schimb eu ceva.... sunt furioasa pe viata asta, am crezut ca isi va reveni printr-o minune.... unde e Dumnezeu acum? plang ca o mamica tanara nu mai e langa puii ei, plang pentru ca puii ei in seara asta o vor striga pe "MAMA" inca o data, si ea nu va mai veni niciodata! 

ma gandesc si la taticul lor si sotul lui Carmen.... e o tragedie!
![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
arhdy spune:
Acum 5 minute am vazut si eu stire pe TV.
Dumnezeu sa o ierte. Ma rog pentru ingerasii ei si pentru sotul care trebuie sa se intareasca pentru ei. 

Am ramas muta.
Diana Stefania si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
loredana_76 spune:
Nu-mi vine sa cred,acum am intrat si am vazut,chiar traiam cu speranta ca va fi bine,un organism tanar care poate sa lupte.
Ce tragedie pentru familie si parinti,pentu cei mici,unde e mama lor sa-i aline?
Plang si nu-mi vine sa cred...
monicabo spune:
Dumnezeu sa o odihneasca pe Carmen! Am crezut intr-o minune, desi sansele erau mici...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
of doamne......nu ma pot aduna.....incerc sa nu ma gandesc ca o iau razna...doare asa de rau....ma gandesc si la mama ei....si la copii....imi vine sa urlu...dumnezeu sa o odihneasca in pace! 

opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Luna1 spune:
Am ramas fara cuvinte

Ma simt neputincioasa in fata vietii, speriata de intamplare, mi se rupe inima pentru puiutii ei...
Rog daca poate cineva sa schimbe putin titlul capitolului cu ceva mai adecvat si sa inlature zambiliciul de langa titlu...
Ma gandesc poate ia cineva legatura cu sotul, poate are nevoie de ceva...
Haideti cand avem timp sa cautam toate postarile lui Carmen referitoare la baieti, poate cineva din Romania le printeaza si le da tatalui sa le pastreze pentru copiii ei. Numai asa vor stii baietii mai multe despre mama lor. Voi ce ziceti?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nikole spune:

Sa ne rugam pentru sufletul ei, sa mearga innainte, sa isi gaseasca pacea!
Sunt multe lacrimi care o ajung, care o ranesc, chiar daca nu o mai putem auzi, vedea, atinge...acolo unde e, sufera si ea ca si cei ramasi in urma...
prin rugaciunile noastre ii putem alina drumul ce-l are de parcurs!
Minunata comunitatea DC, cum oameni din toate colturile tarii s-au mobilizat, s-au rugat pentru ea, din pacate D-zeu a hotarat altfel
atat mi-am strans azi copilul in brate...ce tristete, Doamne...
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita
37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mychydutza spune:
neatza.....lachione, daca tu crezi ca putem sa ajutam familia in vreun fel....te rog sa ne zici. am inteles ca tu tineai legatura cu ea......cu toate ca nu stiu ce se mai poate face.....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
oaana spune:
Imi pare atat de rau

Carmen,imi este atat de dor de tine

mi se rupe sufletul cand ma gandesc la Petru si Stefan

Am acasa chiar poza care o arata la tv,cu mamica lor,fericiti tare...Imi aduc aminte ca vorbeam cu ea si-i spuneam ca imi pare atat de blanda...
nu mai pot scrie nimic...