Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 9
andata spune:
Carmina, spor la impachetat. Consoleaza-te cu gandul ca veti fi in casuta voastra si asta merita efortul
Flo, felicitari pt MAMA, tare frumos e. Felicitari si pt celelalte realizari
mihaelutza, bine ca a trecut raceala si felicitari sotiorului pt achitarea cu succes de indatoririle de tatic. Cred ca ar trebui sa mai trimitem ceva tatici la reciclat. Da meditatii? Cu mesajele nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu daca intru pe "mesajele mele" imi arata ultimele subiecte la care am postat, impreuna cu cele din urma. Am vazut o grasunica dragalasa foc
Otilia, eu nici in mancarea noastra nu pun delikat sau vegeta. Mi-am facut din vara zarzavat pt ciorbe la borcan (doar fierte, fara conservant) si am pus la congelator verdeturi.
Lauraa, foarte simpatica melodia. Dimineata o sa i-o pun si mandrei mele
Raluca, f frumoase pozele, mai ales cele facute de aproape.
Carla, cumplit ce i s-a intamplat lui Carmen. Ma rog bunului DD sa o insanatoseasca. Nu poate sa moara dupa ce s-a chinuit atat de mult pana a avut copilasii. Nu se poate ca doi micuti de doar 2 ani jumate sa isi piarda mama in mod atat de tragic.
ancy, felicitari pt masuratori
alynta, ms pt reteta, va trebui sa o incerc si eu
lauraa, e normal sa te enervezi. Numai ca nu e normal ca imediat dupa ce ai "certat-o" sa o pupi, ca nu va mai intelege daca e bine sau rau ce a facut. Ia-ti un moment de respiro, te duci si te calmezi, si dupa aia revii.
Flo, bv Mariei pt papat
Andreea, puiul mic sa se faca bine mai repede
Pup tot stupul de noapte buna
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
Mirga spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Philip nu stiu cum sa pun poze
Acum va las ca vrem sa mergem la piscina si musiu nu accepta sa-l bagam si pe Mihael in apa inca . Asa ca ma duc sa mai duc munca de lamurire , poate totusi reusesc.
andata spune:
o mare pt tot stupul harnicut.
Mirga, poze poti pune pe unul din site-urile care gazduiesc albume foto, cum sunt webshots.com, flickr.com. Iti faci cont acolo si incarci poze, apoi ne dai link-ul catre profilul tau. Mai sunt si altele dar nu imi vin acum in minte.
Succes la convins sotul, mai ales ca bebelusii adora apa, si distractie placuta tuturor.
nicuratze spune:
Buna fetelor,
MIRGA,,poate poti sa-l convingi pe sot,eu am bagat-o pe a mea in apa de la 5 luni si tare fericita a fost.
ANDATA,,imi pare rau de piodermita Ioanei,stiu ca e destul de nasol,,sa se faca repede bine!
LAURRA,super oferta la voi acolo
PHILIP,,nici eu nu sunt cu bataia,dar totusi imi amintesc o perioada la Radu pe la 2-3 ani,cand si-a luat multe palme la fund.
La asta mica nu se pune problema,dar tot ma mai supara,ca are un obicei sa-si dea capul brusc pe spate si uneori mai nimereste si peretele
In rest,suntem la fel,curu e greu,nu se ridica singura,mananca de sparge,vorbeste:mama,tata,adu,papa;si nu prea se joaca singura,musai sa fiu si eu cu ea
Vroiam sa va recomand si eu un film, "Edge of darkness" unul din putinele care ne-a placut si mie si lu sotu (ca altfel el e cu filmele de actiune si eu cu dramele)
V-am pupat,mergem si noi in parc,dupa vreo 5 zile pauza
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
laurraa spune:
buna fetele
aseara m-am simtit super dupa salon;
philip, e mai ieftin 43 sedinta si daca mai vrei nu stiu ce adaos de creme 53; e super; Maya e obisnuita cu vocea mea fff calda,dulce,alintata,duioasa nici nu imi cunoaste cred tonalitatea normala si de aia s-a suparat ea asa tare ca am ridicat vocea cum se simte N dupa incepututl tratamentului?
andata,stiu ca am gresit iubind-o iar o sa incerc sa ma abtin; felicitari pt dintisor 2
maria, acum cred ca la voi e cald nu? il mai scoti pe Darius asa des?
mirga, super ca mergeti la piscina
nicuratze
clody,multumim
mandra mea nu facuse kk de 3 zile,am incercat cu alimentatie sa o fac sa iasa cu kk,dar nu am reusit; am pus supozitor si a umplut olita
cred ca sunt eu nebuna,dar mi se pare cam umflata gingia de jos in dreapta in partea maselei stiu ca nu are cum,dar nah.....
cand stam in pat amandoua tin piciorul indoit se catar de genunchi si sta o gramada in picioare si undeori se spijina fff putin de genunchiul meu cu o mana
ne pregatim sa mergem in vizita la un bebelus nascut de o saptamana; pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
am citit un articol despre ordinea iesirii dintilor si Maya nu a respectat deloc ordinea; acolo zice asa:
Incisivii mediani inferiori sunt primii dinti care apar. Sunt urmati apoi de incisivii mediani superiori si incisivii laterali superiori
si Mayei i-au aparut intai lateralii de sus, medianii de sus si apoi jos tot lateral si apoi mijloc;
Intre molari si incisivii laterali, pe care ii urmeaza cronologic, ramane un spatiu liber pentru canini, a caror eruptie se face mai tarziu. Mai intai apar caninii superiori si apoi cei inferiori.
Dentitia de lapte se incheie cu eruptia celui de-al doilea molar de lapte. De data aceasta primii erup molari inferiori si apoi cei superiori. Acestia au o coroana cu suprafata mare, de aceea ei perforeaza si indeparteaza o portiune mai mare de gingie. Toate acestea vor determina manifestari mai neobisnuite in comportamentul bebelusului, cu agitatie pe parcursul zilei, treziri si plansete mai dese peste noapte. Insa nu va impacientati, vor disparea imediat dupa eruptie.
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
andata spune:
Elena, . Urarea ta a prins bine, deja a inceput sa dea inapoi umflatura.
Lauraa, Maya cu dintisorii ei cu tot. La mine doar Tavi nu a respectat ordinea, adica mai intai a iesit incisivul stang superior apoi cel stang inferior (si arata tare ciudat), abia apoi ceilalti
Multe lunite fericite inainte sarbatoritilor
philip spune:
laura, ar trebui sa ajung si eu prin ro la impachetari din astea
din pacate, cu tratamentul nu stam bine, se pare ca e alergicla amoxicilina, eci si penicilia si derivatele ei. dupa diareea care nu s-a imbunatatit nici cu probiotice, iaurt etc, a dat o iritatie pe el de mi-e asa de mila...am intrerupt antibioticul si acum asteptam sa vedem daca ii va reveni febra etc...
Mirga spune:
Buna fetelor.
Pina la urma nu am mai fost la piscina ca sotul si Aliza s-au uitat ficare la cite un film si apoi am mers la cumparaturi. Dar tot am rezolvat ceva azi : am cumparat scutece pt piscina asa ca data viitoare il bagam si pe el in apa. Ura !!!!!!
Fetelor o sa vad cum reusesc sa pun poze si cind am comis-o va anunt.
Laurraa si Mihael are iesiti incisivii laterali superiori dar vin tare din urma si medianii. Probabil ca avem copii carora nu le place sa respecte regulile
Nicuratze copii nostri se pot lua de minuta : si la noi e greu curutu, mincam de toate, dormim bine dar de vorbit mai putin iar de jucat ne jucam si singuri sau cu Aliza.