Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

laurraa, multumesc mult de raspuns. si mie mi-a spus cineva sa incerc cu ceai ff concentrat de musetel + galbenele + pelin. la noi incep sa reapara petele, asa ca vom incerca acest ceai. pt printesa de la matei

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

"La multe lunite inainte!",Sofia Ioana,Dominic Antoniu,Catalin George,Ada Ruxandra si Andra Ioana!
"La multe lunite inainte"!,in mod special norutei mele Bianca Maria!
Cuscra..lui Darius ii este dor de Bia...are o intrebare pt ea:"ori ti-ai gasit alt iubit?"
Mirga..m-am exprimat eu gresit,la prima adoptie ma refeream!PUPICI lui Mihael,sa iasa dintisorii mai repede si sa nu il mai chinuie!
Anda..tare haioasa Clara,se vede ca ii era si somnic!Felicitari pt dintisorul nr 8!
Philip..imi pare tare rau pt N,sper sa treaca cat mai repede!
Strunfita..uff,parca imi aduci aminte de mine la sf lui octombrie cand ne-am mutat...sa ai spor la treaba!
LauraOana..sper sa nu fie raceala!Multa sanatate!
Laurraa..super ca vin parintii tai sa mai stea cu pitica!
Flobaby..felicitari MARIEI pt "mama" si pt progrese,e fetita isteata!
Mihaela..bine ca ai scapat de raceala si mai ales bravo pt tati ca s-a ocupat de pitica!Poate de-aia a fost si soare ieri,ca a iesit soacra la plimbare cu Lorena!Mie imi apar aceleasi poze pe care le-am mai vazut acum cateva saptamani!Oare nu ma uit eu bine?
Otilia..cand vreau sa ii dau si lui Darius din mancarea noastra nu pun condimente sau delikat!Doar putina sare la fiert si apoi ne punem noi in farfurie cat mai trebuie!Super bine a papat dimineata Matei!Bravo!
Laurraa..i-a placut si lui Darius melodia!Nu are gusturi proaste Maya!Finutul Darius ce mai face?

la toate!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si noi ii dam lui N mancare de la noi
parca azi-noapte fu mai bine, macar nu ne-am mai trezit la 3. acum doarme de aproape 2 ore. micutul...
am vazut pozele cu , o dolofanica frumoasa
Carmina, spor la impachetat, uf, stiu ce inseamna
Laura, pai unde faci impachetarile alea?
flobaby, da, eu am jumper dar N nu prea mai sta in el de cand e asa mobil
v-am zis ca faca miam-miam cand ii dau papa si leagana din capusor? tare-i dulce
nu's ce-am mai vrut sa spun
elena, n-a trecut astenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Seara buna albinute!am un pic de timp liber inainte sa plecam la cumparaturi si intru sa va salut si sa multumim pt urari de ziua Alexiei.uram si noi La multi ani! sarbatoritilor de ieri si de azi!
Alynta...mersi.sper si eu sa gasim pe cineva serios si harnic pt bucatarie.intr-adevar ne consumam mult pt ca e afacerea noastra de unde ne vin banii si care are un renume in oras.
Flobaby,Maria...multumim mult!
Philip...sanatate multa lui N.tare pacatoasa otita,si Alexia a avut cand era mai mica.la noi a trecut doar cu injectii cu antibiotice.
Va las acum ca mergem la cumparaturi si poate am ceva timp sa mai intru dupa ce pun fata la nani sau daca nu maine.va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Am uitat sa va spun ca am mai pus niste pozici recente cu noi in album pentru cine vrea sa ne vada.
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

moama, ce gene misto are gagica ta, misto poza facuta de aproape, dar nici cu voi nu mi-e rusine, asa tineri, slabi si frumosi
laura, m-am lamurit cu parafango, n-am unde merge la spa aici, dar am comandat o crema de la ei, sa vedem ce succes am cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salut!
Matei tocmai se barbierea! Noroc ca sunt cu ochii pe el! Taicasau si-a lasat bic-ul mai aproape de el!
Acum sa va zic si eu cate ceva la subiect, ca va citesc de dimineata, dar nu am apucat!

Philip sanatate lui N! Ce urate sunt otitele si ce maraiti sunt de la ele!
Mihaelutza e o frumoasa Andreea! Sa va traiasca! Ma bucur ca esti bine acum!
Raluca am admirat si eu printesa cu ochi frumosi! Si voi sunteti per total o familie reusita! Imi place parul tau! E asa bogat si ondulat natural! Succes cu afacerea!
Otilia si noi va pupam!
Lauraa eu nu le am cu tratamentele cosmetice de specialitate! Unde le faci si cam cat ajunge un tratament complet din care ai scris?! Felicitari pentru lucrarile avansate la casa! Acusi ne anunti ca te-ai mutat!
Strunfita e greu cu mutatul, dar daca e neaparat acum....nu prea ai ce face! Macar e pe termen mai lung ?! Mult spor!

Matei m-a marait toata ziua! Dintii astia ne fac mari neplaceri! Nu zic ca mi-am facut sa mananc cu el agatat, plangand-cand trebuiasa bag ceva in oala si in brate... La adormit statea si se foia cate 1-2 ore! Jale... La noi e o iarna ca in povesti! Ninge, ninge... Cred ca mai peste tot!
O seara frumoasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Raluca Ioana, ce frumoase sunteti amandoua! Tu ai niste ochi in-cre-di-bili, iar pitica e delicioasa!!

Fetelor, am si eu o intrebare - ce stiti de Niculescu? Ioana, Carla, parca voi ati nascut cu el, nu? Funita mea e gravida si a fost la el, ar fi vrut sa stie cum e.

Mersi mult de tot, fug la piticutz ca azi am venit tarziu acasa.

Pupici la mamici si pitici
Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

wow.... ce liniste! acum nu mai putem da vina nici pe primvara de afara. deci, ce faceti? ati intrat la hibernare?????
mari pt toata lumea ca sa va treziti si sa va puneti degetele in miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

AlexsiMatei, cu mine s-a purtat impecabil si ca dr. si ca om. Daca vrei detalii, vorbim in particular.

Eu sunt intoarsa pe dos pentru ca o colega de la odiseea Sabinei este in stare foarte grava, cititi si voi si eventual trimiteti o rugaciune, are mare nevoie: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149721&whichpage=1 .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput