Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Aaaa, mi-am amintit ca voima sa mai scriu ceva: de contractii, mie medicul mi-a spus ca daca doar se intareste burta e ok, e normal. Daca insa intarirea burtii e insotita si de dureri de burta care se duc pana jos, si spre spate, atunic alea-s nasoale. Despre: doar dureri fara contractii a zis doar no-spa, nu a mai spus daca sa ma ingrijorez de la ele sau nu. V-am lamurit bustean.

Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Am uitat sa va spun despre noua noastra achizitie: un www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Marsupii/produs/Chicco---Marsupiu-Soft-ampDream/2,20,298,detalii.bebe" target="_blank">marsupiu Chicco Soft&Dream , de care sunt tare incantata, pentru mers la cumparaturi. Mie personal mi s-a parut mai sigur pentru bebelusa decat slingul.

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nana, felicitari pentru vestile bune de la co..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 30+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Cristina, Ana

Fetele cu iubirici mai marisori: la ce varsta a sarcinii s-au angajat bebeii vostrii cu piciorusele in sus si capsorul spre iesire?

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Buna dimineata si bravo Nana!

Timi s-a intors abia pe la 8 luni, daca mai tin eu bine minte. Si trupeata asta mai mica e inca tot cu capsorul in sus si picioarele in jos, spre disperarea coastelor mele.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 29+

Mergi la inceput

Ada , de s-ar intoarce si a mea mai repede, ca la fel ca si la tine, vai de coastele mele, nu mai zic nimic de diafragma! Simt cate o data ca daca ar putea, s-ar cocota pana-n gat !
Mi-aduc aminte cu nostalgie de vremurile in care Dicarbocalmul era cel mai bun prieten al meu, a fost prima mea "iubire" in materie de pansamente gastrice... M-a ajutat o vreme, apoi s-a "razgandit"; la fel au facut si Rennie, si Maalox-ul, si inca alte cateva pansamente ce le-am gasit pe la farmacii... De fiecare data am avut impresia de "evrika", dar nu a durat prea mult. Doamne da pe tine sa te tina atata timp cat ai nevoie!!!

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata fetele

Eu azi si maine lucrez de acasa, nu de alta da poate imi revin si eu cu raceala. Iar cu vremea asta sincer nici nu prea vreau sa ies

Nana felicitari pt vestile bune de la eco
Carla arata super cercelusii.
Va doresc o zi faina si mai calda
Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Cristina, Ana

Fetele cu iubirici mai marisori: la ce varsta a sarcinii s-au angajat bebeii vostrii cu piciorusele in sus si capsorul spre iesire?

AMR 9+

Nana, la mine nu Mihaita nu s-a intors...a ramas in prezentatie pelviana...se pare ca si acum e aceeasi situatie..

BAZAR DC

Mergi la inceput

Carla tocmai am intrat si eu de m-am uitat la cercelusi. Mie imi place le nebunie acest gen de cercei, nu mai zic ca am doua perechi exact, exact aceleasi modele (presupun ca ceva mai mari, totusi ): cei cu pietricele roz si albe i-am primit de la mami, de vre-o doi-trei ani, si cei cu pietricele albe i-am primit de la iubi meu anul trecut de ziua mea, impreuna cu un lantisor cu medalion ingeras care sa aiba grija de sufletelul din burtica mea!

Bia

AMR 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Nana, la mine nu Mihaita nu s-a intors...a ramas in prezentatie pelviana...se pare ca si acum e aceeasi situatie..

BAZAR DC

Si tot asa in "sufletul" tau a stat? Dar Matei? Cum ai reusit sa dormi cand a mai crescut? Ca eu de pe acum nu pot sta decat pe spate: cu perna normala, peste ea perna de gravide pusa in forma de U intors si inca o perna micuta sub cap .

AMR 9+

Mergi la inceput