"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"
Raspunsuri - Pagina 20
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Elle tu sigur stii cum se face iaurtul de casa, poti sa imi dai si mie reteta? Ma gandesc ca este mai sanatos decat cel cumparat.. _ Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009) O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
ma bag si eu in seama..
eu am aparat www.comel.ro/Electrocasnice/Aparat_de_facut_iaurt.html" target="_blank">dinasta si face bun iaurt, cu enzime...
Am mai spus odata da era chef si au facut fetele bascalie de mine
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
citat din mesajul lui monique02 Hepi nu scrie in carte de masina de spalat vase dar asa mi-a scris cu pixul ala din elvetia (sa nu spal la masina de spalat vase) pe spatele cartii unde a pus stampila de garantie. Din cate imi aduc aminte din cartea masinii de spalat vase parca spunea ceva acolo ca unele vase de plastic pot sa se matuiasca daca le speli la masina. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
multumesc monique. ok. nu risc. si nici nu mai caut manualul
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monique02 spune:
Raluk mi se par foarte OK scaunele mari de pus cu spatele, eu nu am vazut la noi, daca vrei cred ca tb sa comanzi de pe net. Noi avem pt Teodora Maxi Cosi Tobi, acum un an jumate am avut un accident destul de nasol, am intrat cu fata intr-o masina care a iesit din parcare fara sa se asigute, practic ne-am oprit de la 70 km/h la 0 in cativa metri. Teodora nu a avut absolut nimic, dar centurile scaunului ei pur si simplu s-au alungit adica au amortizat forta de inertie. Nu stiu daca intelegi, adica centurile nu sunt facute foarte fix, la socuri ele sau extins. Eu foarte misto la noi am vazut scaune Recaro.
santorini spune:
Uka io iti dau voie ca si mie imi e o pofta (desi inainte de a fi insarcinata nu mai beam deloc cola). De cate ori avem musafiri si cumparam si cola imi pun si eu juma de pahar cu gheata si lamaie (ca mie asa imi place)!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
happy_uka spune:
Mooaa..Hepilicule, ce enervanta specie sunt astia de la relatii cu clientii ! Eu i-as da sa-i manance crocodilii..in special pe astia de la rcs, sunt de o nesimtire crasa!!
Bine ca totul e bine!
Da' licitatia, licitatia ai castigat-o?
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ma bag si eu in seama.. eu am aparat www.comel.ro/Electrocasnice/Aparat_de_facut_iaurt.html" target="_blank">dinasta si face bun iaurt, cu enzime... Am mai spus odata da era chef si au facut fetele bascalie de mine Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
uka, si eu o sa vreau sa fac pt maia iaurtel in casa. dar, explica-mi te rog, cum se face cu aparatul asta?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
citat din mesajul lui miha74 bia- mie imi place poanta...cred ca o sa mi se para bizar sa pui 74 in loc de 84 bia, vik- si cine mai lucreaza, va apreciez pentru efort. L-am facut si eu cand eram cu Matei, din octombrie pana in februarie...ca nu are cine sa imi tina cursul, ca vii doar la curs...bla, bla, si de fiecare data se mai gasea ceva de facut, un raport de dat, studenti la diploma.... plus pregatitul cursului, deci stat seara dupa ce il culcam pe Matei.... concluzia mea: nu merita! acum in octombrie m-au sunat...hai nu vii, ca ..., am zis din start NU, si imi e atat de bine. Oricum ma gandesc la voi, si sper in cazul vostru chiar sa merite efortul Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Ai mare dreptate, draga Miha. Si eu am ajuns foarte curand la concluzia ca nu se merita. Mi-e dor de copiii mei, de linistea pe care am avut-o in anul cand am stat acasa cu Busici. Din nefericire, de data asta situatia e alta si nu am avut de ales. Insa am un sot care imparte cu mine toate treburile si face tot ceea ce fac si eu (mai putin alaptatul ). Si daca e un aspect pozitiv al perioadei astea e tocmai faptul ca am redescoperit cat de mult poate sa daruiasca si cat de mult. Si am devenit mai apropiati, ceea ce nu credeam ca este posibil. Asa ca mergem inainte si ne asumam alegerile pe care le-am facut (si ne mai plangem uneori de cele pe care nu am putut sa le facem. )
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
miha74 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
uka, si eu o sa vreau sa fac pt maia iaurtel in casa. dar, explica-mi te rog, cum se face cu aparatul asta? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
na, ca a facut cum a facut si tot te-a scos la tabla
happy_uka spune:
citat din mesajul lui santorini Uka io iti dau voie ca si mie imi e o pofta (desi inainte de a fi insarcinata nu mai beam deloc cola). De cate ori avem musafiri si cumparam si cola imi pun si eu juma de pahar cu gheata si lamaie (ca mie asa imi place)! de Andrei-Alexandru (24.08.2009) BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Promiti ca data viitoare cand ne bem cafeaua, extenuate de plimbarea in soare , sa bem si cate o cola? Rezist pana atunci
Nu stiu de ce am fost atat de categorica cu asta, nu-mi sta in fire, doar mananc toate prostiile si vad ca nu are nimic puiul, dar cola am baut din 2008 doar 1 (un) pahar in noaptea de revelion .
Am vazut ca si la cafea face urat, beau numai poshirca dinaia de 3 in 14 ..
happy_uka spune:
O secunda ca vorbesc cu mama la telefon !