"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *107*"
Raspunsuri - Pagina 11
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Io am facut baie, dar mi-am pus un film fain, de dragoste "It's complicated". Sunt curioasa cum se termina. In sfarsit vad si eu un film pe gustul meu, ca m-am saturat de alea cu batai si porcarii. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Ala cu Baldwin si Streep? Iti zic io...
Vizionare placuta, e super filmul!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
monica_dicut spune:
Buna dimineata. Io sunt lovita de tren direct in freza. NU va spun cate ore am dormit azi-noapte si in ce fel ca o sa-mi plangeti de mila
Asa ca va rog pasati si la mine pistolul ala .
Da azi chiar nu a dat nimeni ??? Ntz ntz ntz....
ralukule noi te iubim chiar daca nu raspunzi la fiecare sa sti. EU n-am putut sa fac niciodata treba asta. Uneori m-am simtit prost,alteori nu. Dar n-am ce sa fac, io stiu ca ma iertati
DAnuta sa aveti timp frumos si sa va relaxati
NEla, really missed you
Asa, si scaunul de masina este www.bimbomarket.it/gb/en/proxima-car-seat-astral-P16723.htm" target="_blank">asta
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
Pai nici eu n-am iesit.Eeee,daca ieseam,era altceva...
Dar m-am trezit azi noapte de frig,ca scarbele astea dau apa calaie la calorifer.
Am bagat radiatorul,dar prea tarziu...
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Eeeee, eu dc nu am iesit din casa cu zilele nu am racit!!! Tu cred ca de la apa din pistol ai racit... -------------------------------------------- UN VOT, VA ROG! Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
happy_uka spune:
citat din mesajul lui x_ggg Cred ca si statul intre 4 pereti imi hraneste paranoia asta, ieri am iesit sa imi iau cardul de la banca si parca eram o salbatica, nu mai stiam sa merg, sa imi inchid paltonul..ori is eu nebuna, ori nu a mai fost asa frig asa mult de ceva timp... -------------------------------------------- UN VOT, VA ROG! Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut] Asa, si scaunul de masina este www.bimbomarket.it/gb/en/proxima-car-seat-astral-P16723.htm" target="_blank">asta |
sa-l stapaniti sanatosi. exact pe asta il avem si noi dar l-am luat de la magazinul chicco si am dat 570
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Nela, nuuuuuuu!!!!!!! Nu imi spune!
Eu cred ca nu ramane cu niciunul.
Imi plac la nebunie filmele cu Meryl Streep
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
alex25 spune:
Monica cum nu a dat dom'le nimeni , da ce eu is nimeni? Glumesc sa stiii, uite iti mai dau daca ai nevoie !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
NelaM spune:
Cristina, da, mami, intelesaram... it's complicated!
Monica, missed u 2, babe. Si Dragoselu'. Ma bucur tare ca harap albul nostru e bine. Va pup pe amandoi apasat. Ce-ati mai facut?
Tre sa o culc pe Mentosana. Revin. Sper. Suntem home alone!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
alex25 spune:
Apropo de home alone ca tot mi-a amintit Nela...de sambata dimineata pana duminica la pranz voi fi singura cu mandra si cu cele 2 bestii....cum ma voi descurca, habar n-am....nu ma gandesc decat ca nu pot scoate fiarele afara la treburi...ca ma fac eu? Ceva idei?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
citat din mesajul lui alex25 Apropo de home alone ca tot mi-a amintit Nela...de sambata dimineata pana duminica la pranz voi fi singura cu mandra si cu cele 2 bestii....cum ma voi descurca, habar n-am....nu ma gandesc decat ca nu pot scoate fiarele afara la treburi...ca ma fac eu? Ceva idei? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Le pui pampers
--------------------------------------------
UN VOT, VA ROG!
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii