Ce gatim azi (71)
Raspunsuri - Pagina 8
ad_rianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica adriana ce-s alea urechiuse? de David si 10+ |
ma gandeam eu ca o sa ma intrebe cineva
urechiusele sunt....doar la tara unde am crescut eu se fac, nici aici in cluj nu a auzit nimeni de ele dar sunt delicioase si copiii ar manca numai asa ceva. urechiusele sunt practic paste fainoase care se fac din atuatul de taietei care se intinde subtire, se taie in patratele cam de 2x2 cm si se impletesc (o sa fac o poza cand mai fac si pun ca nu poexplica cum, desi e f.simplu). ei astea se usuca pana a 2-a zi dar pot fi pastrate asa uscate in camara multa vreme. mie imi place totusi sa le fac doar atunci cand fac ciorbitza. ei ciorbitza se face pe afumatura, cu zarzavaturi, cand e fiarta carnea se pun urechiusele sa fiarba, iar la sfarsit o dreg cu ou si smantana, musai se pune boia (eu amestec pe foc uleiul cu boiaua si apoi o pun ca arata mai bine) si tarhon. e minunata si copiii vor mereu sa manance. mama mea le face des, eu stau cam prost la facutul urechiuselor, asa ca de regula mi le face mama
flo1980 spune:
friptura de vitel la cuptor
piept de pui pe teflon
salata verde
popcorn
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
chiccutza spune:
fasole batuta
minestrone
chec tricolor
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ad_rianna
ma gandeam eu ca o sa ma intrebe cineva urechiusele sunt....doar la tara unde am crescut eu se fac, nici aici in cluj nu a auzit nimeni de ele dar sunt delicioase si copiii ar manca numai asa ceva. urechiusele sunt practic paste fainoase care se fac din atuatul de taietei care se intinde subtire, se taie in patratele cam de 2x2 cm si se impletesc (o sa fac o poza cand mai fac si pun ca nu poexplica cum, desi e f.simplu). ei astea se usuca pana a 2-a zi dar pot fi pastrate asa uscate in camara multa vreme. mie imi place totusi sa le fac doar atunci cand fac ciorbitza. ei ciorbitza se face pe afumatura, cu zarzavaturi, cand e fiarta carnea se pun urechiusele sa fiarba, iar la sfarsit o dreg cu ou si smantana, musai se pune boia (eu amestec pe foc uleiul cu boiaua si apoi o pun ca arata mai bine) si tarhon. e minunata si copiii vor mereu sa manance. mama mea le face des, eu stau cam prost la facutul urechiuselor, asa ca de regula mi le face mama adriana & Bianca si Tudor (03.11.2004) |
mmm ce bine suna ciorba asta cu afumatura..cand mai faci urechiuse sa faci o poza ca mi se par interesante
de David si 11+
osna spune:
ciorba a mai ramas de ieri asa ca azi am facut numai ceva dulce:
taleri cu budinca si afine din compot
mamica fluturasului Matei
monica-elizabet spune:
Varza a la Cluj e prima data cand am facut-o si ne-a placut la toti tare, tare mult
Clatite cu ton
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
flo1980 spune:
friptura de miel la cuptor pt. sotul (e la dieta daneza )
mancare de fasole galbena cu pui
gris cu lapte
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!