Ce gatim azi (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

adriana ce-s alea urechiuse?

de David si 10+



ma gandeam eu ca o sa ma intrebe cineva
urechiusele sunt....doar la tara unde am crescut eu se fac, nici aici in cluj nu a auzit nimeni de ele dar sunt delicioase si copiii ar manca numai asa ceva. urechiusele sunt practic paste fainoase care se fac din atuatul de taietei care se intinde subtire, se taie in patratele cam de 2x2 cm si se impletesc (o sa fac o poza cand mai fac si pun ca nu poexplica cum, desi e f.simplu). ei astea se usuca pana a 2-a zi dar pot fi pastrate asa uscate in camara multa vreme. mie imi place totusi sa le fac doar atunci cand fac ciorbitza. ei ciorbitza se face pe afumatura, cu zarzavaturi, cand e fiarta carnea se pun urechiusele sa fiarba, iar la sfarsit o dreg cu ou si smantana, musai se pune boia (eu amestec pe foc uleiul cu boiaua si apoi o pun ca arata mai bine) si tarhon. e minunata si copiii vor mereu sa manance. mama mea le face des, eu stau cam prost la facutul urechiuselor, asa ca de regula mi le face mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

friptura de vitel la cuptor
piept de pui pe teflon
salata verde
popcorn


_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

fasole batuta
minestrone
chec tricolor

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ad_rianna

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

adriana ce-s alea urechiuse?

de David si 10+



ma gandeam eu ca o sa ma intrebe cineva
urechiusele sunt....doar la tara unde am crescut eu se fac, nici aici in cluj nu a auzit nimeni de ele dar sunt delicioase si copiii ar manca numai asa ceva. urechiusele sunt practic paste fainoase care se fac din atuatul de taietei care se intinde subtire, se taie in patratele cam de 2x2 cm si se impletesc (o sa fac o poza cand mai fac si pun ca nu poexplica cum, desi e f.simplu). ei astea se usuca pana a 2-a zi dar pot fi pastrate asa uscate in camara multa vreme. mie imi place totusi sa le fac doar atunci cand fac ciorbitza. ei ciorbitza se face pe afumatura, cu zarzavaturi, cand e fiarta carnea se pun urechiusele sa fiarba, iar la sfarsit o dreg cu ou si smantana, musai se pune boia (eu amestec pe foc uleiul cu boiaua si apoi o pun ca arata mai bine) si tarhon. e minunata si copiii vor mereu sa manance. mama mea le face des, eu stau cam prost la facutul urechiuselor, asa ca de regula mi le face mama

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)



mmm ce bine suna ciorba asta cu afumatura..cand mai faci urechiuse sa faci o poza ca mi se par interesante

de David si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ciorba a mai ramas de ieri asa ca azi am facut numai ceva dulce:
taleri cu budinca si afine din compot

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

friptura de purcel cu cartofi prajiti si salata de rosii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Varza a la Cluj e prima data cand am facut-o si ne-a placut la toti tare, tare mult
Clatite cu ton


Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

friptura de miel la cuptor pt. sotul (e la dieta daneza )
mancare de fasole galbena cu pui
gris cu lapte


_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

piept de pui fript cu cartofi prajiti si salata verde

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

cannelloni cu dovlecel si ardei

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput