Ce gatim azi (71)
Raspunsuri - Pagina 3
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet nikole deja mi-ai facut pofta numai cand am citit moqueca cred ca ma duc la rei do peixe sa mananc... in luziania la un club de pescuit sportiv aveau si combinatia de peste + camarao(creveti) am sa-l incerc si pe-asta adriana, spor la pregatit bubule...ce faine waffe...eu n-am aparat Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Eu prima oara cand am mancat, si atunci am aflat si cum se numeste acest fel, avea si creveti, insa din punctul meu de vedere, nu face mare diferenta, sotul in schimb prefera si niste creveti mici printre...
ulterior cautand pe net, am dat de reteta ta, si ieri i-am pus gand rau...imi place la nebunie, pacat ca a mea moqueca a scazut cam mult, ma jucam cu Kevin, si am uitat de mancare...dar gustul e...nebunie, am mancat aseara de parca intrase zilele in sac.
doamna matinala
Ca mi-am amintit, mancarica aia de varza calita(cu varza noua) cat o lasi la cuptor??
intreb pentru ca eu aici, am cuptor clasic, si chiar habar nu am cu reglatul flacarii, cu timpul, mai mereu o dau in bara, tre sa stau cu ochii pe aragaz, ori ard mancare, ori e cruda
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
cosminiq spune:
tocanita de legume + linte
Azi o sa preg o ciorba de perisoare
varza calita cu legume+orez brun+soia si apoi inca un rand din fiecare si merge repejor la cuptor
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
galliciana spune:
ciulama cu ciuperci
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
monica-elizabet spune:
nikole, varza daca o dai pe razatoare sau o toci la robot se face repede in 30-35 de min e gata...deci depinde si cat de mare o tai
acoperi vasul cu un capac sau foaie de aluminiu si o pui in cuptor...la foc potrivit...apoi mai verifici dupa 30 de min cel putin
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
flo1980 spune:
ciorba de os cu zeama de varza
paste cu branza si smantana la cuptor
vinete cu maioneza
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Bubu ce forma de waffe super ai de unde ai cumparat-o?
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
osna spune:
-ciorba de fasole cu carnati fierbe incet pe foc
-tort(chec) cu nuci si cacao
week-end minunat!!
mamica fluturasului Matei
valentinag spune:
paste cu ciuperci
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ad_rianna spune:
monica ma ajuti putin la reteta asta a ta...eu am inteles ca acopar la inceput tava cu cartofi cu folia, nu? puiul ramane descoperit de la inceput pana la sfarsit. multumesc