Ce gatim azi (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Stie cineva cum se face un pate de linte bun?
mi-e pofta de linte, dar as pregati-o altfel decat vesnitele parjolute, cum fac eu de obicei...
la un pate de linte pe paine neagra

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da Moujdara crezi ca ti-ar placea? este mancarica de linte cu orez...e super buna si gustoasa
sau o
Ciorba de linte am facut-o saptamana trecuta si este super buna...cu niste carnaciori sau afumatura

pentru pate de linte cum vrei tu se fierbe lintea(intr-o apa se scurge) apoi se pune din nou la fiert se scurge bine, se caleste putina ceapa si daca vrei si usturoi(asa cum fac brazilienii), amesteci cu unt, condimentezi si gata pateul

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Monica,Moujdara am facut-o, si nu prea imi place.

Ciorba arata bine, am sa o incerc!

Raman la pateu, am sa il fac maine dimineata, si cred ca fac si un sos salsa ca imi place la nebunie combinatia...

Multumesc...profit de ocazie ca te-am prins, si te intreb...cum se spune in portugheza la hartie de copt?
asta in eventualitatea ca n-oi vedea-o pe raft, sa stiu cum sa intreb...sotul nu intelege ce vreau eu, ma inebuneste cu untarea tavii...iar eu vreau sa fac o rulada cu spanac, si imi trebuie hartie de copt!
Am niste pofte...spanac, linte, vinete, numai asa ceva as manca...unde nu mi-ar semana fiu-miu

cu drag, si multumesc, mereu ma scoti din incurcaturi

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 38+cu...Albastrica/Luana
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nikole papel de manteiga se spune la hartia de copt, insa eu am ajuns sa renunt la ea fiindca mi se pare de f proasta calitate...se lipeste de chec/cozonac si abia o mai pot scoate...mi-am adus din ro insa acum mi s-a terminat am luat si eu o rola de hartie de copt dar tare mi-e frica sa o folosesc...poate tu ai noroc si gasesti pe-acolo o marca mai buna...aici nu-s decat 2 si amandoua la fel de proaste

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

nikole papel de manteiga se spune la hartia de copt, insa eu am ajuns sa renunt la ea fiindca mi se pare de f proasta calitate...se lipeste de chec/cozonac si abia o mai pot scoate...mi-am adus din ro insa acum mi s-a terminat am luat si eu o rola de hartie de copt dar tare mi-e frica sa o folosesc...poate tu ai noroc si gasesti pe-acolo o marca mai buna...aici nu-s decat 2 si amandoua la fel de proaste

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Multumesc...ei de unde atat noroc, banui ca peste tot aceleasi marci or fi..vad eu, am sa incerc!

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

ieri:mamaliguta cu pui prajit,supa crema de sparanghel
azi:spahetti alla carbonara

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olesean spune:

Azi facem lasagne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

-bors cu galuste de gris
-pilaf cu carne de pui si legume
-snitele de pui
-placinta cu dovleac

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminiq

Koko cum au iesit gogosile?
Azi carnitza de vita in punga .
Orez brun +legume
Spor la bucatareala la toate

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Buna! Pai n-au iesit ca n-am mai facut. A venit soacra-mea in vizita cu un mare carton plin de prajituri, asa ca ideea mea cu gogosile a picat momentan. Inca mai avem prajituri cu tot "ajutorul" din partea mea

mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

mancare de fasole pastai cu ciocanele de pui
salata de vinete de la congelator servite cu rosii cherry

mami de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)

Mergi la inceput