Nou stil de viata (292)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helooooo

vin si eu la raport: 64,2 kg

danitin LA MULTI ANI PT PRINTESA TA!!! SA CREASCA MARE , SANATOASA SI SA PRIMEASCA TOT CE E MAI FRUMOS DE LA VIATA!!

astazi am fost intr-o alergatura continuaaa.....mi-am dat seama cu ocazia asta ca asa e bine sa fii cand esti al dieta... am plecat la ora 8 de acasa si am ajuns la 17 pt o pauza de o ora si apoi a trebuit sa plec iarasi....acum 2 ore am ajuns in sfarsit acasa...sunt franta!!

m a intrebat cineva de concediu...pe 9 iulie plecam 7 zile in ANTALYA la ultra all inclusive!!!! ufff ca de abia astept!! si azi nu am reusit sa achitam....dupa discutii de o ora cu agentul de turim ....cand ne-a cerut pasapoartele ca sa faca rezervarea (de anul asta se face rezervarea pe baza pasaportului...) ...hopp....ca eu nu am... am zis ca mai am timp pana prin iunie sa il fac. nah pune te si alearga sa fac pasaportul sa prindem oferta turistica, care expira in 31.... dupa 5 ore aveam pasaportul in mana!!!

nah ca am povestit vrute si nevrute....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

uitasem , meniu de azi:
dimineata : o cana de lapte (200 ml) cu 1/2 felie paine semi(20 gr) si 20 gr salam cu sunca victoria

la pranz: o omleta mica cu 10 gr telemea rasa si 2 rosioare mici-mici cherry si 1/2 felie paine (20 gr)

cina (la ora 17) o salata de rosii, castraveti, ridichi, ardel gras, salata verde si piept de pui la gratar. cu toata rusinea spun ca e prima salata de acest gen preparata si e gustoasa!!!!!!!!!!!!! maine sigur voi mai manca. si are calorii ffff putine!!

de la 19 am fost la aerobic (dar am facut fitness )

la 23 o portocala mareeeeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor,

tocmai ce am venit de la sala si am pus hainite la spalat. Am un pic de timp de stat treaza si am zis sa-l petrec cu voi.

Va multumesc pentru primire si gnduri.

Clau si restul gagicilor care m-ati intrebat de ce nu am plecat...e o chestie destul de dureroasa si confuza...in ultima clipa s-a intamplat ceva care m-a determinat s-o las balta, si vreau sa uit...cred ca e mai bine asa. In plus, in prima faza plecam fara sot si copil, iar mai tarziu nu e sigur ca sotul meu, care are un job ok acum, e director la o banca, si-ar fi gasit ceva pe masura mai ales ca nu stie limba...eu nu aveam pb...in fine, chiar vreau sa uit, e capitol incheiat...

va pup acum si revin in curand...

iar o s-o sterg 2 zile, in w/e sper sa mai intru pana atunci maine sau vineri...Merg la Bucuresti la un curs, dar sunt in el de dimi pana seara si nu pot face alteva. Ma intorc acasa Duminica noaptea.

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

laura , sigur putem vb la acel subiect despre dieta pe calorii. ,mie mi se pare usuoara. cred ca asta mi se potriveste!
gabi, felicitari pt bebe grasunel!! si mie imi spunea la fel dr , ca sigur ca avea in jur de 4 kg sau chiar peste si la 39 de sapt cand am nascut , obisnuita fiind cu gandul ca v a fi mare buburuza, cand mi-au spus ca are 3700 gr eram tare necajita ca de ce are asa putin...

nah ca am avut un chef de vorba.... sper ca nu v-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Roxa, te inteleg.
tLaura,
Crystina, . mai frecventezi WW ?
Puskin, sunt hoteluri de toate preturile. 1000 de pesos mi se pare suficient pentru o camera de 2 persoane intr-un hotel confortabil. Preturile de pe site-uri sunt, in general, mai reduse decit cele afisate la hotel. O saptamina lamalul marii cu 7000 pesos de persoana all-incl e excelent. Daca vrei detalii mai multe de clima (perioada), masina, cu mare placere !
Imi place de Daniela ca a deschis subiect nou si striga absentele.

La mine nimic nou, decit ca nu am timp de sport si de nimic altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Roxa, te inteleg.
tLaura,
Crystina, . mai frecventezi WW ?
Puskin, sunt hoteluri de toate preturile. 1000 de pesos mi se pare suficient pentru o camera de 2 persoane intr-un hotel confortabil. Preturile de pe site-uri sunt, in general, mai reduse decit cele afisate la hotel. O saptamina lamalul marii cu 7000 pesos de persoana all-incl e excelent. Daca vrei detalii mai multe de clima (perioada), masina, cu mare placere !
Imi place de Daniela ca a deschis subiect nou si striga absentele.

La mine nimic nou, decit ca nu am timp de sport si de nimic altceva.

Mik.

E vreau detalii cat mai multe . Se poate inchiria ceva casa sau nu e safe?

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mik: inca o chestie: voi cand veniti in Romania cum veniti. M-am uitat la bilete de avion si mi-a stat inima in loc

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Vizitat Mexicul :
- stat la hotel sau in apartament sau in appart-hotel (ultimele 2 versiuni in capitala). In cartierele centrale nu sunt probleme
- sunt anumite atitudini care nu sunt compatibile : fara bijuterii la vedere, fara vinturat bani prea multi. In caz de atac nu se opune rezistenta si se da tot. In prealabil e bine sa se anunte ambasada de vizita. Va pot indica numerele de la amdasada noastra.
-perioada ideala : octombrie-mai (caci in rest e sezonul ploilor)
- inchiriat masina : fara nici o problema, pe Internet HERTZ, Europcar functioneaza perfect
- hrana : cumparat si gatit sau la restaurant; nu va sfatuiesc sa mincati mincarea gatita in strada, desi oalele par curate si miroase mult mai imbietor decit la restaurant. restaurantul e destul de ieftin (comparat cu Europa)
- apa : nu se bea apa de la robinet in nici o zona, numai apa purificata la sticla
- transporturile publice : metroul in capitala e curat si rapid, insa foarte plin la anumite ore (la care ore e separat in parte pentru femei si parte pentru restul); taxiul mult mai ieftin decit in Europa, calitate variabila.
- intrarea la muzee si zone arheologice : ieftin si in anumite zile gratuita
- se vorbeste spaniola sau limba semnelor , engleza nu e agreata deloc si preturile pentru turistii vorbitori de engleza sunt duble. (sa nu spuneti ca nu v-am spus !)
- la piata preturile se negociaza.
- artizanat de toate felurile si de toate calitatile. Sfat : textile, argint, pietre semipretioase, ceramica.

Mergi la inceput

Carina, sotul e francez. Venim in Franta toti 5 o data pe an in vacanta de vara (in rest vacantele sunt destul de scurte). Biletele sunt mai ieftine cu multe luni inainte.

Un site despre securiate :
http://www.mexicoaccueil.com/vivre-au-mexique/securite.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Poftiti la sau ceai. In Bucuresti ninge si viscoleste de iti vine sa-ti dai pumni Vorba lui Dany...cred ca vine iar Mos Craciun cand vede atata zapada
Cum concursul s-a sfarsit si vad ca mai sunt o gramada de fete de dat raportul si trebuie facut si clasamentul...m-am gandit sa-i usurez munca Danielei si am faccut eu calculul pentru martisoarele rosii...asadar kg. pierdute de martisoarele rosii 6,1 kg Eu zic ca este bine, felicitari colegutelor mele

Danitin, la multi ani spiridusei, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Roxana, te inteleg perfect...si eu am fost candva pusa sa aleg.
BB-yasmi, ce bine ca ati planificat deja concediul...si eu visez la mare, munte...mai ales la vremea de afara
Happy, capul sus...stiu ca exista si astfel de momente, sincer si pe mine ma mai apuca dar imi revin repede gandindu-ma ca am plecat de ;la 90 kg si am ajuns la aproape 70...asa ca se poate.
Carina, Claudia, Cuscra,Tumpi, va multumesc pentru felicitari
Clau, ti-a descris Tumpi exact cum se fac mucenicii cu zeama...sotul meu le zice coca cu zeama
Gabi, ma bucur ca a fost totul in regula la eco...baiatul tau cred ca o sa fie cam cat finutul meu, care este o dulceata de baiat, bucalat si vesel mereu. Cand o sa am timp o sa va pun cateva poze.

Ma apuc de treaba ca am o groaza si eu stau pe DC...mai vin. O zi buna sa aveti

Mergi la inceput