Gravidutze si mamici de Cluj - 154-
Raspunsuri - Pagina 9
elenuta23 spune:
]ce faceti fetelor ![]()
tati e la meci, Iulia doarme iar eu cu Dragos en jucam ![]()
am pus cateva pozici cu pitici
, Drgaos cum o iubeste pe pitirica , asa o alinta mai nou sau Dede
http://picasaweb.google.com/elenuta23/IubireaMeaPitirica?authkey=Gv1sRgCIn5_NWrqLeH3wE#
ati fost careva la sepectacolul de lumini, vroiam si eu sa merg dar am uitat ca azi joaka Cfr cu dinamo ![]()
va sarut, noapte buna 
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Va merci pentru urari, gagici cu lipici!
Mi-am petrecut ziua in mare parte doar cu Patrick si vb la telefon... saracu l-am si iubit azi, dar si neglijat. A fost iubaret, mi-a cintat la multi ani cu tati... luni fac ceva tambalau acasa, azi din motiv de fotbal nu am prea avut cu cine.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:

LA MULTI ANI!
Natalia
Ioana
Raluca
Ada

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
LA multi ani, NAtalia!!!!
LA multi ani Raluca!!!!!

Buna dimineata!!!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, RALUCA!
LA MULTI ANI, NATALIA!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
alinabojuc spune:
buna dimi. ce de sarbatoriti. la multi ani tuturor si multa sanatate 

noi prin casa. vremea asta ma baga in depresie. vreau afara
si alex la fel. de cand nu am mai iesit e tare maraita 
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anca.b![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI! Natalia Ioana Raluca Ada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
LAAAAA MUULTI AAAAAANI!!!
VREAU SI O FELIE DE TORT DACA SE POATE...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dariandra spune:
LA MULTI ANI, NATALIA!
LA MULTI ANI, IOANA!
LA MULTI ANI, RALUCA!
LA MULTI ANI, ADRIANA!
SA FITI SANATOASE SI MEREU TINERE, FETELOR!

]
sara2007 spune:
LA MULTI ANI IOANA

LA MULTI ANI NATALIA
LA MULTI ANI ADRIANA
LA MULTI ANI RALUCA

SA AVETI PARTE DE TOT CE-I MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA...SA VA BUCURATI DE FAMILIILE VOASTRE,DE COPII VOSTRI,SA AVETI PARTE NUMAI DE SANATATE,SI DE MULTE IMPLINIRI DE TOT FELUL./.
IOANA superbe pozele...italia e frumoasa toata,dar ROMA cred ca-i cea mai frumoasa..n-am fost la roma..
DESPRE NOI....mie f greu sa scriu,m-am tot gandit de miercuri de cand s-a intamplat sa scriu sau sa mia lasa timpul sa treaca...?dar stiu ca voi sunteti alaturi de mine si puteti sa-mi dati anumite sfaturi...daca mai sunt sfaturi de dat...nu stiu ce sa zic.IARASI ne-am despartit...dar cred ca era ceva imprevizibil,mia devreme sau mia traziu ajungeam tot aici.o zi era bine,2 nu.cum ajungeam sa-i spun de bani,de greutati se enerva.recunosc ca in mare parte am ajuns aici din cauza neajunsurilor.el vesnic n-avea bani pt nimic.avea bani tot cu taraita..sau cel putin asa stiam eu.nu stiu.oricum pt el avea sa fumeze de 4 mil pe luna,avea sa plateasca si tel de 7 mil,motorina,avea sa se tunda,sa mearga la sala,sau la mall la piscina..pt el se geaseau.plus cate-o iesire iar cu prietenii...un film..etc.dar pt noi nu erau intotdeauna.hainele copiilor le primeam,mancarea 60 la suta o primeam,vaccinurile lui alees le-am primit...si multe altele.pt noi se gaseau poate cu reprosuri bani sa mergem la ziua unui copilas.sa-i tin ziua sarei cu copii nici nu se mai tine cont,clar nu aveam..sau botezul cred ca-l faceam cand implinea ALEES un an.nu dscutam aproape nimic despre astea,cand incercam sa vb,tot timpul imi inchidea deja gura...se enerva cand ii ceream bani pt casa.mi-a si reprosta odata ca pe mine numa banii ma intereseaza,parca nu cu bani traim..
PLUS nu-i convenea ca merge la sf de sapt la taica-meo,in loc sa aprecize ajutorul..imi era si groaza sa-is pun ca merge.nu-i placea,dar nici el nu statea acasa sa ma ajute.ma ajuta 20 la suta.daca-l puneam mai mult sa faca,zicea ca profit,ca el nu-mi face treaba mea.au fost multe sapt in care n-a lucrat,dar mergea seara de seara la bazin sa se relaxeze,ziua venea numa sa mannace si sa doarma.se juca o jum de ora cu sara,ALEES cateodata plangea si nu-l auzea.pretindea cat o las la taica-meo atata s-o las si la parintii lui,era un fel de concurs.mie un anu-mi placea s-o stiu acolo peste nopatea.altfel se ocupa la taica-meo de ea...si un ae di-ncoace.unde am lasat-o acum ade marti pana mierc si n-au cumparat lapte sa beie,dar,,cica i-au facut ceai...si unde nu o scoteau afara daca nu l-i se spune.pana la urma de marti pana joi,ca pana la urma atata a ramas sara din cauza certei noastre n-au scos-o deloc afara,zicand ca-i frig.si au fost 3 grade miercuri,sau mai mult..in fine...si sarei nu-i prea place acolo,zice de fiecdata ca nu vrea sa doarma acolo...el pe undeva o obliga sa steie acolo,ca cica trebe sa se obisnuiasca.si tot din astea..o gandire putin bolnava.la astea se stia impune,implica..dar cand era vb de vaccinul copiilor nu,sau cum am spus de botez...
IN FINE...ne-am certat si mierc cand am auzit ca nu mi-a aduce pe sara la amiaza,ca musai sa mai steie si pana deseara sau poate chiar pana a doua zi..cand ea era acolo deja de marti dimineata.cand eu eram numa un foc si o para ca o sunasem si a inceput sa planga la tel.el a zis ca lui nu i-a plans si ca e bine.stiam ca numai are ce sa faca,ca se plictiseste.ea tot timpul e dusa,are activitati..e greu sa steie caolo 2 zile,sa nu o scoata afara,sa nu meraga nicaieri.si ne-am certat,el urland ca la fiec cearta,de aude cred tot blocul..injurandu-ma,amenintandu-ma ca nu v-a mai pleca nicaieri..ca v-a sta de-acuma numa in casa cu noi,cand ei ii place asa de mult in floresti la taica-meo,sa mearga cu ei la bai,la dansuri cu fetele alea mai mari decat ea...cum sa-i i-au eu placerea aia?sau pt placerea aia trebuie s-o trimit undeva unde nu-i prea place.apoi am ajuns de m-a lovit din nou..sa ameninte ca pleaca,ceeea ce nu o face prima data de cand ne-am impacat,doar ar fi mai bine fara responsabilitati,la nimeni sa nu deie explicatii unde pleaca si cand vine...si i-am spus sa plece.si a si plecat...exact ca prima data.si-a facut bagajele,l-a chemat pe taica-so dupa ele.ne-am tot certat,ne-am reprosat una si alta si de 5 ani.a zis ca pe sara nu mi-o aduce,ca v-a ramane cu el pana la nu stiu ce proces.a uitat ca exista o sentinta.el deja impartea copii.el cu sara si eu cu alees.eu disperata ca il credeam in stare plangeam si il imploram s-o aduca.el nu si nu.l-am sunat pe taica-meo care a zis ca n-are rost sa se bage..stiind oricum si de alte certuri.a zis ca iese urat daca vine.i-am lasat telefonul sa mearga si cand a auzit cum imi vorbea si cum striga...s-a pus in genunchi la un moment dat si se jura nu stiu ce pe copii lui.ca daca instanta m-i da mie el pleaca sa nu-i mai vada niciodata..prostii.a zis taica-meo sa cobor jos ca mergem dupa sara.l-am luat pe alees,sentinta si am plecat.am mers la maica-sa acasa unde era sara.aceasta cand m-a vazut la usa mi-a trantit-o in fata,zicand ca nelutu a spus sa nu mi-o deie.ca pana zice legea...a inchis usacu cheia.m-am dus la geam si am zarit-o pe sara.mi-a zambit...atunci bunica-sarepede a prins-o de mana si a tras-o de la geam.sara a inceput sa planga.nu puteam face nimic.intre timp taica-meo il ruga pe taica-so lui nelutu,care venise cu o tura de bagaje sa o lase pe sara.nu vroia nici cum,ca asa a zis fiu-so.si lor le e cam frica de el...de iesirile lui.ne-am tot certat acolo,am discutat.a vb taica-meo cu nelutu la tel...s-au enervat unul pe altul,si-au inchis telefoanele...in cele din urma ma chemat politia.n-au facut ei mare lucru.atata ca a intrat in casa la ei si i-au explicat ,,soacrei,,riscurile la care sesupune daca nu mi-o da pe sara.n-au vrut.am plecat...am ajuns acasa,casa goala.tv nu...aparatul de cafea nu.hainele,papucii...nelutu nu.facuse si ultima baie,sa numia aiba treaba in seara aia.el nu venise deloc acolo.apoi ma sunat avocata care mi-a spus ce safac.l-a sunat si pe nelutu sa-i spuna ca-i mai bine daca mi-o aduce dim,ca daca nu pot aduceexecutor judecatoresc,care o i-a.ca in grija mea e...si ca trebuia sa-si vada de familie.
A doua zi dimineata mi-a adus-o.cred ca daca nu suna avocata nu mi-o aducea.acuma face pe nebunul...a inceput s-o duca cum facea mia demult...dar pensie sa nu plateasca.mi-a spus clar ca nu-mi da nimica,si sa vad eu cum e fara el...m-a lasat cu facturi de 1400 ron...si a zis sa ma descurc.ORICUM poate nu ajungeam aici daca il vedeam si il simteam mai familist..nu castiga,nu reusea sa-si recupereze banii...dar trebuia sa faca ceva,nu sa doarma zilnic de amiaza cate 2-3 ore.trebuia sa meraga si sa bata din usa in usa pt familia lui...dar el stia pe undeva,ca nu muream de foame,chiar daca nu recunoaste.ca fam mea ne ajuta f mult.dar nu aprecia,era orb...era poate frustat ca el nu poate sa ne ofere ....nu stiu.dar nici nu facea mare lucru.cand am nascut l-a prins fara un ban in buzunar,cu toate ca l-am atentionat cu o luna inainte ca mi-ar trebui bani si cati.s-a crizat zicand ca eu nu produc nimica dar ma gandesc la cum sa arunc milioanele.deloc n-a fost responsabil..baga si scotea aurul din amanet.eu nu stiam cati bani i-a,cati bani lua imprumut...nimic.nu exista comunicare.el era in camera lui,noi 3 in camera noastra.nu stia ce inseamna trezit noaptea,leganat...pune lapte la sara,schimba patul nopatea ca a fcaut pisu sara,colicii la alees.daca il puneam seara in brate sa fac un dus..repede striga sa merg ca-i trebe sa suga,ca acuma mi-am gasit si eu de facut.ca trebuia sa-l culc si apoi sa intru..numa sa nu faca.tv era f important.
ACUMA cred ca i f bine,n-are nici o responsabilitate,n-are cum sa-i deie bani de mancare,sau de pampersuri..n-are cine sa-l streseze sa aduca bani acasa,sau sa-l cheme seara ca numia poatecu amnadoi,cu baitele..etc.in prima luna dupa ce-am nascut,cand mi-a fost cel mai greu...atunci si-a gasit de mergea in fiec seara.ajungea tot pe la 12-13 nopatea.inca mai vroia si filme...discoteci.i s-a luat si permisul pt alcool...asta a fost un ghinion,ca nu bea el mult,sau sa mearga el in fiec sambata.dar s-a intamplat.trebuia sa se gandeasca ca in permis sta munca lui...mancarea copiilor lui.nu s-a gandit.s-a intamplat si gata..mai dureros e ca SARA pricepe cat de cat deja.prim aseara cand a lipsit a sunat el si l-a intrebat unde-i ca sa vina acasa.apoi seara in pat il astepta.era obisnuita sa fie cam fara el,dar totuis seara aparea cand era ea deja in pat,a plans ca sa vina.apoi nu l-a mia cautat prin casa,sau sa intrebe de el.am fost si la floresti de sambata pana dum si n-a simtit.acum aseara de ex isi imagina numa.mi-a spus ca lasa ca vine tati si stinge el lumina,sau ca el face galagie in camera lui nu vecinii de sus.sau ca imi mai aduc aminte cum a aparut tati odata si era cu ochelari si ca ea s-a speriat...de-astea.orcium in ultima perioada ea spunea...mergea la taica-meo si spunea ca ,,tati cearta mami,,...,,mami plange,,.....,,bani,,...,,iar a strigat tati,,....,,a strigat tati tare,,.
NU STIU FETELOR CE SA MIA ZIC...principalul e ca ma doare sufletul pt copii mei in primul rand.ma gandesc ca iar incepe impartitul cu SARA...O ZI INCOLO..O ZI INCOACE.DACA REUSEAM MACARSA FINALIZEZ PROCESUL CARE-L DESCHISESEM EU PT DIMINUAREA ORELOR DE VIZITA.ALA S-A SUSPENDAT SI L-AM PIERDUT IN IANUARIE DACA N-AM MAI FACUT NIMICA.S-A INCHIS DOSARUL..E F MULT S-O STIU PLECATA 3 ZILE PE SAPT DE LA 11 LA 20.SI EL FIX DE CIUDA O V-A LUA.A si inceput s-o ceara sambata ca sa nu o las in floresti.si mi-a spus pe fata ca el numia vrea s-o stie acolo in compania lui nevasta lui taica-meo,tot baga acuma.
MA DOARE PT FAMILIA CARE PUTEAM FI...DAR PE DE ALTA PARTE MA SIMT LINISTITA,CHIAR DACA MI-E F GREU INCERC SA MA CONCENTREZ ASUOPRA COPIILOR MEI CARE AU NEVOIE DE MINE FERICITA..NU SUPARATA.
VA PUP SI SOMN USOR...MAI SCRIU SI MAINE CA E F TARZIU..
sara2007 spune:
AAA..mai vroiam sa scriu ca ma ameninta ca deschide proces in care o v-a cere pe SARA.ca sigur de-aia mi-a dat-o instanta atunci ca era sugara..
sugea intr-adeavar atunci,dar avea un an si vreo 4 luni..si ca acuma se v-a vedea ca nu am din ce sa-i intretin pe amandoi..
dar spune 2 chestii care se bat cap in cap...UNA ca eu n-am bani sa-i intretin,si atunci mi-o i-a..A DOUA ca el nu-mi da bani,si nu-l v-a obliga statul sa-mi plateasca pesia pt ca nu are un locde muna{lucreaza mai mult la negru in constructii}PAI ATUNCI DIN CE ARE BANI S-O INTRETINA??NU?
NICO MERSI MULT...N-AM CUVINTE CUM SA-TI MULTUMESC.
.