Gravidutze si mamici de Cluj - 154-
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana13 spune:
No, asa vreme da! Trebe sa o si laudam, ca numai am criticat-o in ultimele zile!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
seara buna fetelor!
ce mai faceti? v-ati bucurat de venirea primaverii,hihi?
noi am fost pe la polus la happyland, am primit niste jucarii de alba ca zapada si cei 7 pitici, ceva carti de colorat si am tot colorat...ce mai, am facut de toate
maine am vrea sa mergem pana la Salina, stiti cumva ce orar au?
va pup, sa aveti un we fain mai departe,Andrea distractie faina la chef,sa aveti o noapte linistita!
Meli
19+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Gabriela77 spune:
Meli, nu te-as sfatui sa mergi la salina in weekend, cica e nebunie, daca puteti in timpul saptamanii, e preferabil. Si tati a zis ca o duce pe Sara, cred ca luni, eu cu Sofi nu merg ca inca nu e vaccinata BCG
Ce de activitati ati facut, bravo!
Alex, asa ma simteam si eu dupa ce pleca mama, acum i s-a facut dor Sarei de ea si tot ma pune sa o sun!
Casa e curata, fata culcata, Sara e cu tati la LUdus, ii astepta sa vina sa papam un tort de inghetata cu clatite
Chiar asa ce vreme...Maine vreau sa iesim la ceva gratare ca va fi mai cald ca azi! Ador primavara!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Si intrebare intrebatoare...cum pot sa cer si eu cuiva prietenia?
Ca pana acum doar mi s-a cerut
Voi ati prins vremurile astea: Vrei sa fii prietena mea?
Ca vad ca acum avem cu totii prieteni aici pe DC!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
nrl spune:
Noi am fost la salina in weekend si a fost ok. poate depinde si de noroc:)
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Ioana13 spune:
Meli, e de mers la salina in week-end pe la 9-10 sa fiti acolo, dar la 12 deja e aglomeratie pt inapoiere la urcat la lift, noi am urcat 14 etaje pe jos, Patrick in brate la tata-so. Dupa 12 nu indic sa intri.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
salutare
ce zi minunata am avut
a fost foarte frumos dar si obositor, vorba lui Gaby, casa curata, papica buna buna, budinca am facut acuma seara
,
cine imi psune si mie nr de tel de la pediatru care vine acasa??? 

si eu am auzit ca e mare nebunie in week la salina, de preferat e sa mergi in timpul sapatamani
maien dimineata cred ca vom merge in parcu mare, mai vine careva??????
duminica frumoasa , va doressc 

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
adab spune:
O duminica frumoasa fetelor alaturi de familiile drage!!!
Alt chef de viatza parca ai pe o asa vreme...
AM fost si noi ieri in parcul mare....ce de lumeee... am stat chiar multicel: am dat papa la "ga-ga", ne-am plimbat muuult, fugeam dupa catelusi, ne-am dat pe tobogane...
Pt. azi inca nu stim exact programul. Pe mine m-ar tenta sa o duc putin si la bazin pe Sara. E clar ca vom sta mult si pe afara.
Distractie faina va doresc si pupici
antoni spune:
salutare gascuta!
noi am fost azi la Salina,drumul a cam fost dezastru, cred ca avem probleme cu masina, iar am dat afara pe drum lung,e a doua oara, mi-e frica de drumul spre Debrecen...dar in rest ne-a placut tare mult, bine ca ne-am dus devreme ca la 12 fara cand plecam era chiar cum zicea Ioana, moarte de om...a picat gramada si a tras un somn mareee, hihi, cred ca o obosit-o tot.
sa aveti o dupa-masa frumoasa alaturi de cei dragi!
Meli
19+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Victo spune:
hello..
da da frumoasa vreme..se vede ca sunteti plecate. am fost si noi de dimineata..tati a reusit sa spele si masina cat am stat eu cu baietii la parc.
de mancat am mancat la socri
apoi la nani, ca doar e duminica, nu?..amu, sincer mi/e lene si nu cred ca mai iesim niciunde..
numa ca copilu asta nu sta frate 5 minute la el in camera sa ma uit si eu la un film, ceva..nt nt..
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)