LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pentru ca nu mai e mult pana maine :

MARIA CRISTIANA

1 AN

Iar pt mamica fericita Mihaelacg un buchet mare de si o asteptam cu ceva prajituri pe aici, ca a cam tras chiulul

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fug si eu la !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai ca-s defazata. Citesc la cap trecut.

ILINCA io nu m-am gandit inainte de botez ca o sa-l scufunde asa brutal si nu am transat cu popa problema. Si a fost bine, mai mult m-am speriat io, piticul n-a apucat sa zica nimic.
Faza tare e ca ma plangeam unei mamici de brutalitatea popii si aia-mi zice: "of, io-s suparata ca nu l-a bagat pe al meu cu capu-n ap#259;, ca asa e botezul adevarat".
Baia de a 2a zi am sarit-o si noi, iar la motz... sincer... mi s-a parut fun, altfel nu acceptam.

Mai aveam de scris, dar ma da afara soatza.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

Fetelor de Ayla stiti ceva?
Vroiam sa va intreb ce parere avetzi de Zentel(pt giardioza)?A folosit cineva?Lui Andrei i-a iesit giardia (coproparazitar) si medicul pediatru mi-a dat zentel(1\2)flacon dimineatza timp de patru zile,dar mi-a spus cineva ca este foarte puternic zentelul la un copil de 11 luni.Voi ce spunetzi?M-Monique daca esti pe receptie mi-ai raspuns de multe ori la intrebari despre sanatate poate ma ajuti si acum.

Din cate stiu eu zentelul este intradevar prea puternic pt. bebe asa de mic. Imi amintesc ca le-a iesit indienilor mari acum vreo3 ani, oxiuri la copro. Si ni s-a recomandat zentelul. Atunci am cautat sa aflam cat de multe despre el si am aflat ca este foarte greu pt. ficat. Asa ca am apelat la un alt medic (in care acum am mare incredere) si ne-a spus despre helmintox (pe baza de plante parca). Nu imi mai amintesc cum l-am administrat (ce doze) dar a fost ok. Acum nu stiu daca merge si pe giardia + ca este sub forma de pastilute. Si daca imi aduc eu aminte bine in caz de giardia la unul din membrii familiei, trebuie sa faceti toti tratament ca altfel nu scapati de ea.Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, si despre religie&preoti.

Noi am fost o pereche ciudata - si inca mai suntem - si am avut parte de niste preoti care sa ne stea aproape. De ex., fix inainte sa le zic alor mei cu cine umblu si ce planuri am m-am spovedit. Parintele, dupa mustruluiala legata de virginitate, s-a oferit sa vorbeasca el cu parintii mei si sa aplaneze scandalul. Cand m-am mutat cu sotzul, cu cateva luni inainte sa ne casatorim, m-a binecuvantat, desi altii ar fi strambat din nas a "curvie". Si este vorba nu de un vestit duhovic, ci de preotul unei biserici de cartier, la care am ajuns... fiindca era aproape de casa. Sa va spun cat a contat?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Gata ma retrag!
Va doresc o noapte cat mai buna!

Aseara am reusit totusi sa votez dar mai mult de 5 monede nu am reusit sa scot
Daca am timp votez si in seara asta ca pot abia dupa 00:30Atunci se fac 24 de ore

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pentru ca nu mai e mult pana maine :

MARIA CRISTIANA

1 AN

Iar pt mamica fericita Mihaelacg un buchet mare de si o asteptam cu ceva prajituri pe aici, ca a cam tras chiulul

Am implinit 1 anisor !

SI DE LA NOI, SI DE LA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara, cucuiete!

intru sa va spun ca eu am votat pe fiecare, insa va rog sa nu imi cereti sa va spun si cate monede am gasit pt fiecare, ca nu am retinut...trebuia sa imi fi luat un pix si o foaie sa imi notez inainte sa ma bag in pat, poate o sa o fac maine seara, dar sa stiti ca o sa va votez si maine. Link-ul unor fete nu se putea accesa din mailul comun..a trebuit sa imi fac cont si eu, dar nu o sa cultiv pe plantatia mea nimic, ca eu, cafea...mai beau din cand in cand, imi place, dar sa o cultiv nu cred, sunt cam lenesa si nu am nici timp.

Multumesc fetelor care mi-au dat pm cu ....cele necesare, intr-adevar au fost vreo cateva.

Noi continuam aerosolterapia...suntem pe drumul cel bun, ne vindecam, nu mai tusim, doar putin ne mai curge nasucul.

Va pupam de noapte buna si va doresc o zi buna maine...

La multi ani, Maria Cristina, sa fii sanatoasa, iubita de toata lumea si sa ai noroc in viata!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI MARIA CRISTIANA!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!!!

Multe pentru mami Mihaela!!! Mai treci pe la noi, ne este dor de tine!

Shasa nu stiu de ce aveam impresia ca te am la favorite, dar nu era asa. Te-am trecut acum si cu ocazia asta am tras si un ochi la poze. Doamne, catde frumosi sunteti cu totii Iar Petru este minunat!!! Are niste carlionti de m-a dat pe spate

Am facut si poze la canuta. Sper sa reusesc sa urc, daca nu adorm cu capul pe tastatura.

Ieri am adormit odata cu David, ba chiar inaintea lui cred, caci stiu ca alaptam. Ne-am culcat pe la 11 si ne-am trezit la 10 dimineata. asta da somn, demuuuult n-am mai dormit atat.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nicky ce bine ca sunteti pe drumul cel bun

Mireal am vazut poze cu frumusetea ta de baiat!!! Ce ochi minunati are Si in continuare imi place foarte mult parchetul

http://picasaweb.google.com/olgagireada/Diverse#5446795917444045410
aceasta este cana. In set mai sunt: o lingura, o farfurie haioasa cu ventue, o bavetica din plastic, dintraceea din care poti sa recuperezi mancarea. Pretul la toate acestea este mic. Pana in 30 RON parca. Lui david cel mai mult ii place aceasta canita. Si Pitonul am intes ca o foloseste cu mare drag

Iar acesta este David Si va rog sa nu radeti de el ca are pijama cu roz, dar il prinde bine

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David10Luni#5446795437938233858

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput