Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
Pity27 spune:
si eu am aceeasi problema cu sangele din nas. cand imi e lumea mai draga sau prin locuri publice ma trezesc cu sangele cum curge din nas. la birou toate fetele se sperie sperie cand ma vad cu servelelul imbibat in sange si cu capul in jos ca sa se opreasca mai repede. mai rau e cand ma apuca prin tribunal si se uita toti din sala de judecata de parca as naste in direct.
ideea e ca sa iti apesi tare pe nara respectiva cu un servetel si sa stai in fund aplecata cu fata in jos.
eu am fost la orl si mi-a zis doctorul ca e ceva normal la gravidute acest fenomen.
bine ca am gasit metoda de a-l opri din tasnit
13 +
vanyy2009 spune:
buna dimineata
Clabuc felicitari pt vestile bune
Bells?
hai cu vestile bune
Alina La Multi Ani!!!! multa sanatate , fericire,sa fii iubita si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca
eu mi-am facut ieri programre la echo DT pe 19 martie, am sunat si la doctorita de la endocrinologie si nu a raspuns nimeni
....si la sfarsitul lui martie am programare la doctorul meu......offf ca mai este mult pana atunci
11+
andra_b spune:
Alina La multi ani!!! bebe sanatos si multe bucurii iti doresc!

Clabuc felicitari! Ce mult te-am asteptat ieri dar apoi am plecat acasa si nu am mai reusit sa intru sa citesc! 

Crina sper sa se rezolve problemele cu fratele tau si sa nu te mai necajeasca!!! 
Pity am citit si eu pe net am inteles ca se mai intampla de-astea cu sangele in nas... Te
!
Bells cum de nu intri? Ce tot faci, ne tii in suspans?!! Hai cu vestile!! ![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
10+
eveline spune:
Alina La multi ani! Sa fii santoasa, fericita si iubita.. si sarcina usoara, si bb sanatos si mancacios!
Clabuc felicitari mamico!
Azi mi-am schimbat si eu semnatura, parca mi-a crescut si increderea.
Ieri m-am 'nervat, uite-asa si mi-am cumparat vopsea. Si ca sa fiu si cu constiinta impacata am intrat in primul Plafar si mi-am luat vopsea pe baza de henna...pfuai, nici nu stiam ca sunt atatea nuante, pe vremuri de mult apuse, in tineretele mele
erau doar doua nuante, rosu si negru, alea de baza. Acu vad ca au aparut mai multe...si e 100% natural, plante, intelegeti voi...
Bells hai mamica, te asteptam!
10+ si mamica de
Bianca
andra_b spune:
Eveline felicitari pentru semnatura! ![]()
Deci zilele astea de faci mumoasa!! 
Ale ![]()
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
10+
eveline spune:
A, da ce, am avut rabdare? Am asteptat sa se faca noapte bine si pe la opt jumate seara m-am apucat si m-am vopsit. M-a apucat ora unspe' prin baie spalandu-ma....
10+ si mamica de
Bianca
iomur spune:
Neata burtici ... dar ce repede s-a trecut la un alt capitol ... acum m-am desteptat si eu
Klarisse, la multi ani! eu merg la Holicov .. au cabinetele amandoua in Tudor daca nu ma insel, asa-i? a mea are langa restaurantul cornelius ...
Crina, incearca sa nu te superi ca il agiti pe bebe si e foarte importanta linistea ta interioara in perioada asta. In final toti suntem majori si raspunzatori in acelasi timp pentru ceea ce facem, iar tu acum ai o raspundere in plus, care e si cea mai importanta, tine minte! Iti spun din experienta mea de acum 2 zile . ca si eu m-am consumat pentru niste copilarii din familie, dar chiar nu se merita!
Fetelor, cum va descurcati cu starea de rau la stomac? Eu abia ma misc ...
andra_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline A, da ce, am avut rabdare? Am asteptat sa se faca noapte bine si pe la opt jumate seara m-am apucat si m-am vopsit. M-a apucat ora unspe' prin baie spalandu-ma.... 10+ si mamica de Bianca |
Hihi
Ale
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
10+
Clabuc spune:
Vanny, Andra
, Eveline multumesc frumos pentru felicitari!
Bells, de ce ne tii in suspans atata?! Haide, da-ne vestile bune!
Alina, La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita, si tot ceea ce-ti doresti sa devina realitate!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
9+
http://lmtf.lilypie.com/imSfp2.png
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Bells spune:
Neatza BURTICI 

Clabuc
, ma bucur pentru tine sa va dea Dumnezeu sanatate tie si la BEBIC.
Acum eu
sunt cea mai fericitaaaaa din lumea asta, bebicul meu este bine, am facut cunostinta cu el, mi-a facut cu manuta, am plans de emotii; Analizele sunt bune toate. Suntem maricei avem 13 sapt si 1 zi, iar masuratorile sunt urmatoarele:
BCF=165
Pliu Nucal=2,2 mm
DBP=21 mm
AC=67 mm
CRL=58 mm
Vineri fac DT, dar fetele care aveti bebei spuneti-mi, masuratorile bebicului meu sunt bune, Pliul nucal 2,2 mm este in grafic?
Va
pe toate
Ioana,
12+