Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
crina-s spune:
Abe bine ai venit!
Nerentula felicitari pentru simburel!Nu-ti mai face atatea griji, ai sa vezi ca toate se rezolva cu bine.
Ca tot vorbeati ieri de sange din nas astazi mi-a curs si mie pentru prima data.
Apropos.....m-am impacat cu frate-meu si cu vara-mea![]()
![]()
si ma simt mult mai bine.

11+
crina 
crina-s spune:
Iulia felicitari pentru bebita!
Daca vrei parerea mea, eu, daca va fii nevoie, am sa fac amniocenteza la Medlife Grivita din Bucuresti la doctorita Predoi Deliana, dar sper din tot sufletul sa nu fie nevoie.
Bafta prietenei tale!

11+
crina 
iuliaip spune:
mersi mult de tot Crina! o sa ii transmit... sper din tot sufletul ca nimeni sa nu treaca prin asa ceva...
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Abe bine ai venit! Nerentula felicitari pentru simburel!Nu-ti mai face atatea griji, ai sa vezi ca toate se rezolva cu bine. Ca tot vorbeati ieri de sange din nas astazi mi-a curs si mie pentru prima data. Apropos.....m-am impacat cu frate-meu si cu vara-mea ![]() ![]() ![]() 11+ crina ![]() |
. Ai scapat de un stresKiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
kiti2205 spune:
Ma duc si eu la masa, sa vad daca pot ingurgita ceva, ca ieri am trait cu iaurt si mucenici.
Merge cineva la eco azi? Daca da, tinem pumnii
Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Kiti pofta sa ai! Eu abia m-am intors de la masa si e un frig afara, in ciuda soarelui care te pacaleste..Of de ar veni odata primavara sa ne bucuram de haine mai lejere si caldura

Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Klarisse si mie mi-e dor de vremea buna, de balaceala, de padure...
Eu acum halesc cu pofta o halva! Iam iam! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------
10+
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Ma duc si eu la masa, sa vad daca pot ingurgita ceva, ca ieri am trait cu iaurt si mucenici. Merge cineva la eco azi? Daca da, tinem pumnii Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Kiti nici eu nu prea mai mananc de vreo doua zile. Nu-mi mai place nimeic.Iaurt mananc un borcan de 300-500g/zi, carnea nu mai imi place, mai mananc ceva fructe, iar alalteieri mi-a cumparat sotul salata verde care mi-a placut.Nu stiu ce sa mai mananc. Cand ma duc la frigider ma strimb toata....

11+
crina
andra_b spune:
Si eu vreau balaceala!!! ![]()
Auziti, vroiam sa va intreb... voi aveti scrugeri? ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------
10+