Fulgusori de nov-dec2009(37)
Raspunsuri - Pagina 8
Evy30 spune:
m-am chinuit sa scriu msaj mai devreme si a cazut forumul
reiau
1.calciu i-am dat in prima si a doua luna la recomandarea pediatrei . vigantol i-am dat doar 2 sapt in prima luna si apoi l-a oprit pe motiv de fontanela .
acum nu ii mai dau calciu .
abia astept sa treaca si ziua de maine sa ajungem joi la doctor .
am emotii .
2.mi-a placut tipul cu pancarta , si filmuletul cu catelusul si gaina . toata lumea se gandeste la secs .
fetelor trebuie sa luam atitudine .
3. referitor la par , eu m-am tuins mai scurt caci cade groaznic . coafeza mi-a spus ca va cade pana pe la 7-9 luni . ea are 3 copii ...deci ..experienta
4. am un bebe tare marait azi . isi baga mainile pana la cot in gurita si cum ma prinde prin zona cum ma musca de fata . m-ar manca cu totul daca l-as lasa .
balute la greu . sa vedem ce ne spune dr. cam cand isi vor face aparitia dintisorii .
5.avem o problema cu caciulita . nu ne putem separa de ea . nu ii place in capul gol .sta o perioada si cand isi da seama , maraie si apoi da in plans . si cu caciula transpira rau ...atat ziua , dar , cel mai mult noaptea . insa daca nu ii pun nu adoarme. dupa , i-o dau jos ,caci nu mai stie . in timpul zilei am 24-24.5 in casa , e destul de cald , eu stau in tricou. nu stiu cum sa il dezobisnuiesc total ....
6. rotavirus : apare primavara si toamna sau e prezent tot anul ?. eu nu i-am facut acest vaccin . sper sa fuga de noi , ca altfel in . sa fuga de toti copilasii . mi-e groaza ca noi avem casa fix langa o gradinita .
7. si eu de ceva zile simt o jena , asa ca si cum mi-ar veni rusii . sper insa sa fie adevarat ca atat timp cat alaptezi , nu vin , si sa stea acolo cateva luni bune de acum incolo .
cam atat pe ziua de azi .
sanatate tuturor copilasilor .
strumfy_12 spune:
Laurairina poate ai sus si am sarit eu peste..ce ai rezolvat cu calculatorul? ai recuperat pozele rechinasei?
Mami fericita de strumfita
cristina_boc spune:
Pana si_a revenit forumul noi am facut o tura la pediatra. Pentru linistea sotului. Copilul e ok, doar un pic nasul infundat.
Lylyana, eu cand am avut febra mi-a zis pedi ca pot sa iau paracetamol si o fiola de algocalmin. Dar sa nu alaptez daca temperatura depaseste 39 grd.
Am intrebat-o pe pedi despre diversificare. A zis ca discutam la 6 luni. Deci n_am info.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 Sunt curioasa mamele voastre cum au procedat cu voi cand erati bebelusi? Poate s-a grabit mama mea... |
Sunt mandra sa va spun ca mama mea nu mi-a dat decat san pana la 6 luni in ciuda sfaturilor primite de la medici, surori, matusi. si eu si sora mea am gost alaptate exclusiv 6 luni... eu am primit lm pana la 11 luni ( cand mama a fost internata in stare grava pt 2 luni la spital ) si sora mea pana dupa 1 an... A facut asta instinctiv... asa a simtit ea. Mi-a spus ca la mine ( eu sunt mai mare ca sor-mea) abia la 5 luni a ajuns la un medic pediatru ok... medic pe care l-a si pastrat si care s-a aratat incantat ca sunt femei care fac asa.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
heloo bine ai revenit forumel
mama ne-a dat san si mie si fratelui pana la 1 an, zice ca diversificarea a inceput pe la 4-5 luni cu morcovei si mar
gasiti poze noi cu bubu de aici
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
revin cu problema ca poate ati sarit peste, parca era cineva cu candidoza, nu mai stiu cine sorry, bubu are si el niste puncte albe pe gingie dar doar acolo intr-un loc o fi nu o fi?, cred ca maine dam o fuga la medic
Poze BUBU
asa creste Bubu
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b revin cu problema ca poate ati sarit peste, parca era cineva cu candidoza, nu mai stiu cine sorry, bubu are si el niste puncte albe pe gingie dar doar acolo intr-un loc o fi nu o fi?, cred ca maine dam o fuga la medic Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU asa creste Bubu "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
Am citit despre problema ta, dar nu stiu ce sa-ti spun legat de atsa... cred ca mai multe dintre noi sunt in situatia mea... dar sigur va vedea si cineva care s-a confruntat cu problema
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Am citit despre problema ta, dar nu stiu ce sa-ti spun legat de atsa... cred ca mai multe dintre noi sunt in situatia mea... dar sigur va vedea si cineva care s-a confruntat cu problema |
multumesc
Poze BUBU
asa creste Bubu
A_driana spune:
dienutze si david dimineata ii plin de muculeti, pe sub nasuc ii sunt lipiti saracu , ii pun ser, il aspir si nu mai are nimic...am mai avut o data o perioada din asta, dar nu stiu nici cum si de ce a venit si nici cum a plecat, pt ca nu i-am dat nimic...sper sa fie la fel si acuma...
strumfy_12, nu stiu exact cate luni m-a alaptat mama, dar doar cateva luni, stiu doar ca devreme mi-a dat mar cu biscuite, suc de mar, etc....pe la 2-3 luni..........si uite-ma....
referitor la candida prin gurita nu stiu absolut nimic, nu ne-am confruntat cu asa ceva...
A_driana, de David-Andrei
cristina_boc spune:
laurairina, (apropo de agitatia de dimineata), i-am zis pediatrei ca incepand cu ora 3 -4 dimineata se tot agita in patut, isi intoarce capul, da din picioare, etc..... a zis ca tot ce pot sa fac e sa ma mut in alta camera. Asa si-a facut el program de "joaca" la acea ora. Daca nu plange si nici nu vrea sa pape e ok.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean