Fulgusori de nov-dec2009(37)
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Simina tu cand ii dai mar cu biscuite lui Maya ii mai dai si completare cu lapte? |
Nu.Ai dau ceai(daca vrea)
Lapte mai bem doar seara si dimineata. In rest mancare si ceai
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ramonika spune:
krelia - noi am avut ursuleti la lumanarile de botez, am o poza cu ele is albumul meu de pe fulgusori2009.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
dymomo77 spune:
A si o alta intrebare referitaoare la alocatie: In luna curenta se acorda alocatia pt luna anterioara? Caeu asa deduc... Danut e nascut in oct si in feb am primit trei alocatii adik nov, dec, ian si in martie inca una deci feb. Asa e si la voi?
mami fericit de Dan Mihail
roxyaly spune:
Simina multumesc mult.
La semnatura puteti vedea pozele de la 3 luni.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
simina_kin spune:
Krelia legat de cum se incepe ....
Noi am inceput cu suc de morcov , prima zi 1lingurita , a 2-a zi 2, pana in a7-a cu 7.In a 8-a zi am avut 8 lingurite suc ..de morcuv si 1 lingurita de suc de mar , continuam tot asa pana la 14lg de morcov si 7 de mar....urmatoarea zi am introdus si putina banana (pisata)(cu acelasi nr de lingurite de suc), am continuat pana am ajuns la o jumatate de banana (adik inca 3 zile) si-am adaugat si pulpa de mar (toate bagate la blender)
Cand am introdus banana si marul intreg am renuntat sa mai masor sucul de morcov, ai punem sucul de la 1 morcov
Binenteles ca iese mult piureut din jumatate de banana, un mar , suc, iar mai apoi biscuite (sau cereale...multumesc Diana pt sfat, chiar de maine o sa-i schimb biscuitii cu cereale), dar copilul mananca cat vrea
A mea mananca tot ca-i fomista rau!
Nu am scris ceea ce am facut eu ca sfat pt alte mamici, ci doar am explicat cum am facut!!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
gabitza35 spune:
am si eu o rugaminte pt fetele din bucuresti cu micutii deja crestinati.... noi vom face botezul dupa Paste, exact nu am stabilit data, iar locatia nici atat
din cauza ca suntem in bucuresti de putin timp, iar viata sociala s-a rezumat la un cerc de prieteni, nici ei bucuresteni, stau f prost la identificat posibile locatii
M-ar interesa, daca puteti sa-mi recomandati ceva, cam pt 50 persoane ca sa pot pleca in cautari/negocieri
poate fi si hotel (de preferat), mai ales ca oricum vom rezerva cateva camere la hotel pt invitati si sa avem unde tine si copiii
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
ionelamaria spune:
Bun, acum revin incercand sa scriu si alte alea
Miany, cred ca mamei mele ii seman. De la ea am invatat ca dupa ce spun "nu mai pot" sa ma ridic sa o iau de la capat. Uneori gresesc, uneori fiind foarte incapatanata ranesc unii oameni... dar in toate exista o parte buna si una mai putin buna
cristinica, bafta la analize
Ali, si la noi au mai fost episoade de colici dupa 3 luni, dar nu chiar asa cum spui tu. Ai incercat sa-i dai ceva siropel de colici? ceva ce stii ca merge la el? Ufff sper sa treaca repede. De dat afara laptic, si la noi mai da, dar foarte rar, sa spun ca o data la 2-3 zile. Intre 1 luna jumatate, 2 si 3 luni dadea lapte afara in cantitati foarte mari aproape dupa fiecare masa... dar el nu dadea semne ca-l deranjeaza... nu avea senzatie de greata... doar scotea lapte
Lavi, multam de cafeluta.
coque, nu stiu cum e bine sa faci, dar, eu, indiferent daca va vrea mai mult, prima oara can ii dau un aliment noi ii voi da 1-2 lingurite, si voi creste treptat cantitatea. Voi face asa de teama ca , desi la gust poate ii va place alimentul si va mai vrea, e posibil sa nu-l tolereze sistemul digestiv foarte bine, sau sa faca reactie alergica. Eu asa gandesc
dienutze, si Mihnea fornaia dimineata in primele saptamani foarte tare. Am pus o paturica sub salteluta si am inclinat-o putin. A dormit pe ea inclinata vreo 2 luni ( de putin timp am scos paturica) si imediat am observat ca nu mai fornaia dimineata. Acum, dupa ce am scos paturica si salteluta e dreapta stranuta dimineata pana elimina ceva mucozitati 9 cantitati foarte mici). Nu l-am aspirat niciodata, urasc ideea, mi se pare instrument de tortura, sper sa nu raceasca fiindca in acel caz nu voi mai avea de ales.
Trimit si mai revin.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Buna ziua si de la noi,
sper ca azi sa fie una mai buna. Multumim de urarile de bine si ca v-ati gandit la noi. Sunteti niste mamici deosebite .
Ieri a fost culmea raului, sa zic asa, la Dominic, mai aveam putin si chemam salvarea. M-am riscat si i-am dar sup cu paracetamol si la putin dupa i-am dat si nurofen. Nu a mancat nimic...nici ceai, nici apa, lapte nici atat...eram cu lacrimile in papuci, nu in barba....dar azi noapte si-a revenit. A papat la 2 si ceva 40 ml, a scazut febra si am dormit amandoi putin pana la 5, cand a papat 120 ml si am ras si am danat prin casa amandoi. E drept ca de la 5 nu a mai vrut sa pape iara, dar eu cred ca e de bine. In schimb pe nasuc ii curg deja niste mucisori sangerii, sau chiar putin sange. Cred ca de la cat de iritate is caile respiratorii...sau poate a spart infectia din amigdale...?? Sper sa ne facem bine...
Miany, periuta din aceea este la farmaciile HElpnet si Centrofarm. De fapt este pasta de dinti fara flour pentru bebei care in cutiuta au si periuta de dinti degetar. Costa in jur de 25 lei si se numeste NENEDENT (baby) cred. E posibil sa fi bagat si sensiblu. Eu de la NUK cunosc doar setul de perii care poate fi fol de la inceput(inca dinaintea primului dintisor, pt masajul gingiilor), dar nu imi aduc aminte sa fi vazut cu degetar..
Sper sa mai revin si eu cu alte raspunsuri, ca atat de multe am citit si admirat( freza lui Camy cea noua, a Ralucai, sportivii Cuscrellei, si cu siguranta mai multe decat imi amintesc acum), insa nu am apucat sa pun si eu comenturi, dar va zic la toti ca mi-ati placut .
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
dymomo77 spune:
Ramona bine ca nu te panichezi mai ales ca esti fara sotior. Eu sincer te admir ca prin multe ai mai trecut si tu cu Dominic. Pupam baiatul curajos.
mami fericit de Dan Mihail