Fulgusori de nov-dec2009(37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Iar acum vazand ac nu ma baga nimeni in seama, apropos de faimoasele bisericutze, va urez o noapte buna

io citit tot abia acu neatza, salvat tot, nu te mai gandi la bisericele, mai bine outsideri .., spun io care is ciudoasa ca nu-s si io afiliata la vreo una..

cat despre voi si io ti-am simtit lipsa, cu gandul la pruncul tau cel mare,Mario, ce mai face? cem evolueaza petele?tratamentul..
si bb mic, ce face, ai avut controlul la vestitul cardiolog???
hai pupici multi!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

pup si meci frumos...pai ce sa iti spun: La mario am lasat petele in pace pentru moment, os a dau o fuga la un medic genetician, iar daca nu ma lamuresc o sa plec cu el in israel...ce-i in schimb mai interesant este faptul ca cel mic are o pata la fel ca prima care i-a aparut lui Mario pozitionata in partea opusa fata de cel mare. Asa ca tare cred ca este genetic. Cu inimioara ne-a disparut suflu sistoloc asa ca suntem pe drumul cel bun ...cred ca m-am panicat degeaba la subiectul asta. Vad ca mandra ta este babana...Noi nu stam f bine la capitolul asta, dar oricum suntem f lungi asa ca pentru moment sunt multumita

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Mani - lista aia cu prieteni e o tampenie daca ma intrebi pe mine [:P]. nu foloseste la nimic, poate doar, vorba cuiva, sa "vada lumea" cat de simpatic esti pe forum

Raluci - habar nu am cu candida asta . Dar inafara de puncte, mai are altceva? e ceva schimbat la el?

Coquelicot - pai cred ca pe la 5-6 luni isi 'descopera' picioarele si in curand le vor baga in gura
Cum se vad dintii de sus? Ca si mie mi s-a parut ca vad ceva pe la canini, dar de cand am vazut eu si pana in prezent nu s-a modificat nimic, deci cred ca asa stau lucrurile pe acolo pur si simplu (stii ca mai zicea cineva la dovlecei...)

offf Lylyana - ce experienta . Bine ca totusi a trecut destul de repejor si sunteti acasa. Sper ca alinat in bratele mamicii sa uite repede puisorul ce a vazut / auzit pe acolo si tu sa scapi repede
Ce faza sa-i iasa asa analizele...

Broscutz - intreb si eu, daca e pentru tranzit, de ce nu i-ai da suc de mar in loc de porto? ca cica si asta ajuta la tranzit (dr. Spock mai zice si de sucul de prune, da' de unde prune la ora asta? )

Lavi - am vazut pozicile, dar slideshowul e din cele pe care le-am mai vazut, nu? Poate mai faci ceva la camera aia sa nu-ti mai arda albul in poze ca e pacat de ele . Pupam Raresul nedormicios

trec mai pe seara sa vad ce mai faceti

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

DianaR, nu eu i-am dat suc de portocale lui Rares , ci sotul, aseara in timp ce eu dormeam, i-a dat vreo doua lingurite...si mi-a povestit senin cum a reactionat feciorul meu...ce era sa mai fac...

Nu, nu avem problema cu scaunul, insa Betty m-a intrebat daca am observat vreo schimbare in privinta asta la Rares. Nici aseara, si nici la scaunul de dimineata. Nu e acid si nu si-a schimbat culoarea!

Simina, Raluci, Laurairina

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

apropo de soti bine intentionati, la un alt topic tot la un bebeu de cateva luni, mamica era in vizita la socrii. De dimineata sotul si socra ii dau de veste mamicii ca in urma cu o seara, pe vremea cand ea dormea bebe infulecase o bucata de cozonac cu stafide si nuci. Mama bineintekes ca mai avea putin sa o omoare, iar socrela a replicat foarte senina: pai daca bebe saliva mi-a fost mila de el si n-am putut sa nu ii dau. Acum sa va spun ca bebeul avea undeva intre 2 si 4 luni

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Betty sa sti ca si eu ii dau lui Matei suc de portocala, de mere si de morcovi si nu are nici o treaba.Nu se irita deloc.

Acum am terminat si noi cu masa.A mancat o banana intreaga cu un biscuite ras, apoi 35 ml suc mere si 100 ml lapte,Acum e rupt si face nani iar eu ma duc sa fac curat ca fuge bucataria mea.Blender, storcator, biberoane.valeleuuuuuuuuu..

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

merci pentru raspuns

auzi dar mai am o intrebare: ce fel de biscuite folosesti, ca doar e bine sa se evite glutenul pana la 1 an si sigur acel biscuite are si ceva zahar care este interzis pana la un an.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sunt pe fuga.
Raluci, daca sunt pete albe, pe gingie spre marginea libera si dure la pipait atunci sunt niste chistulete care or sa dispara odata cu aparitia dintilor.

Multumesc ptr aprecierile legate de poze!

mai vb maine. Va pup si noapte buna!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Pana atunci caut sa cumpar cu aparat de stors fructe, si unul de gatit la abur, am pus ochii pe unul de la philips, l-am vazut in revista super bebe si cred ca imi va fi util.

Pe ala am pus si eu ochii. Costa 285 lei si as putea mai tarziu sa-l folosesc si pentru noi, nu numai pt bebe. Ma interesa sa aflu si pretul unui Babycook. AM vazut ca ar fi 600 lei pe net (asta daca am vazut bine). Mi se pare cam piperat la pret.

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci, RamonaC a zis ca Domi are candidoza si parca a primit si un antimicotic ptr. asta. Poate intra ea si spune. Eu pentru a preveni candida am fost sfatuita de dr. pediatru ca zilnic sa-i sterg limbuta cu glicerina, se cam stramba el dar macar nu mai are limbut incarcata.
Dymomo nu stiu ce sa zic cu plansul daca este de la colici sau nu, Vlad nu a mai avut probleme cu colicii de cel putin o luna jumate, si nu plange mult, miolaie un pic insa s-a intamplat de 2 ori de cand am nascut ca efectiv sa tipe, apoi a picat in somn iar. O sa intreb si eu pediatra.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

La capitolul ochi noi avem o culoare intre albastru si gri, asa ca nu imi dau seama ce se va intampla

Ma bucur ca v-am putut ajuta cu schemele alea de diversificare.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

A Lavi uitasem de poze si de Raresul delicios(noroc ca mi-a amintit Monis).
Monis tocmai l-am admirat si pe Iulian in pozele lui cele mai recente. E un copil tare frumos...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara mamici si fulgusori !
Am reusit sa va ajung din urma cu cititul ca tare mult ati mai scris!
Mare agitatieeee si nebunie pe aici
Eu sunt mai grea de cap si nu inteleg supararile astea cu privire la subiectele "interesante" care sunt sau nu sunt dezbatute pe forum..inteleg ca acest forumel este un mijloc de comunicare, de aflare a atator informatii folositoare(pt care va multumesc mult), de relaxat putin creierasul, chiar cu aceste mici "dulcegarii" care cred eu ca plac tuturor de altfel.
Nu stiu dc acum ar tr sa ne stoarcem creierii numai ca sa gasim cate un subiect bun de dezbatut, pt ca de cele mai multe ori, se intampla prin rotatie sa "pateasca" cineva ceva (ba se imbolnaveste o mamica, ba un fulgusor, ba cate o idee nastrusnica a vreunui dr. etc). Multe dintre noi suntem mamici incepatoare, asa ca, o parere mai avizata decat a unui dr. sau decat ceea ce reusesc putin cate putin sa sintetizez din ce scrieti si voi nu am sa ofer, dar invat si pot sa caut si eu eventuale raspunsuri la alte persoane mai experimentate. Nu vad nevoia de a scrie cu manusi sau de a fi altfel decat sunt.
Lumi_Richard, Monis5 va si apreciez sfaturile si comentariile voastre.
AM citit atatea ca nu imi mai amintesc ce si cui vroiam sa-i scriu. Nu am apucat inca sa vad toate pozele dar recuperez (ca sa ii vad si eu suvitele lu' raluci_b de exemplu, sau pozele DianeiR de la munte).
Lyly, sanatate multa micutului si Chiarei de Andrecluj, sa treaca raceala!!
Evy si eu am intrebat pe la mamicile cu pui un piculet mai marisori si mi-au spus ca nu e o tragedie cu inchiderea fontanelei mai devreme de 6 luni, ca oasele nu sunt inca atat de tari incat sa nu permita dezvoltarea normala a creierasului. Totusi cel mai bine e sa vada si un medic despre ce e vorba. Bafta!
Bety, multumesc pt scheme, mi-a placut mai mult prima varianta, abordata si de voi.
Broscuta, la mine nu se mai vede linea neagra de vreo luna (adica de la 2 luni de la nastere)..parul imi mai cade si mie dar incerc sa reglez putin prin vitaminele pe care la iau.
Dankutza, parca nici eu n-as vrea cereale (din cauza ca alimentez exclusiv la san) si e grasunel Matei, parca tot ideea cu supita, piureul de legume primul imi surade. Vorba Dianei..sunt o completare a laptelui, nu ma grabesc, are toata viata inainte pentru a gusta din toate
Raluci_b, nu stiu ce sa spun despre petele acelea albe de pe gingiute...eu nu prea il sterg cu glicerina pe pitic pt ca nu pare a avea nevoie, doar asa cand imi mai aduc aminte..
Lavi, eu personal ti-am simtit lipsa astazi pe forum, imi place atmosfera pe care o creezi si atentia ta pt toti
Cristinica09, succes la analize, sper ca nu vor fi motive de ingrijorare!
Simina draga Siminal, siecsul asta vad ca nu e pt oricine , glumesc si eu, la noi e ok, dormim impreuna de la 1 luna de la nastere (traiasca sistemul de monitorizare), doar ca zici ca-s d-soara din nou...incercam doar sa ne iubim mai des, pt ca nu vreau sa dau ocazia la lipsa de chef

Offf, va rog sa nu va suparati pe mine, am sa ma mai uit in urma sa vad cui mai aveam de gand sa-i mai scriu cateva cuvine..dar m-a lasat memoria

Azi am fost la controlul de 3 lunitze si am facut si cele 2 vaccinuri: Rotarix si Prevenar.
Matei are 64-65cm, (ca n-a vrut sa stea perfect intins la masuratoare) si 7.050gr. Dna dr e multumita de evolutie si a zis ca nu ne grabim cu diversificarea, recomanda pe la 6 luni, urmarim evolutia.
La Rotarix s-a lins pe buze, parca mai vroia , iar dupa injectia Prevenar a tras o jeleala...era dulce rau cum se mai tanguia el in brate la mami (vorba dnei dr.: Acum nu ai sa ma mai iubesti!)
Mi-a spus sa urmaresc dc face febra (nu a facut pana acum), sa ii dau in caz de supozitor cu paracetamol sau 2,5ml Eferalgan siropel. Mi-a recomandeat si Debridat in caz de intetire a durerilor de burtica in urma Rotarixului, iar in completare la restul meselor sa continui cu Infacol. Azi nu am avut voie baitza si nici sa ne plimbam pe afara (nu ca ar fi fost vreme de asa ceva). Locul injectiei se prezinta bine, a spus ca dc e necesar pot pune comprese mai reci cu Rivanol.
Azi dupa vaccinuri Matei a fost un pic mai marait, vrea in brate mai mult si nu a mancat excelent..acum a adormit la 22 la mine in brate, fara sa apuc sa ii dau sa pape sau sa ii dau preventiv siropelul cu Eferalgan...nu as vrea sa ii intrerup somnul caci si asa nu doarme el in timpul zilei...vom vedea cum va fi noaptea.
In privinta dintisorilor si el baleste mult, roade ce prinde (inele pt dentitie, degetelul meu, degetelele lui-aratatorul, ca doar e baiat educat) si dna dr a zis ca are gingia putin inflamata, dar nu mi-a zis nimic de vreun gel. Noroc cu voi: Orajel sau Camilia..si mai era unul...
Mi-am pierdut gandurile...am sa revin cu inca un mesaj

Scuzati placinta!!!!

P.S. La multi ani fulgusorilor de astazi:
Elisabeth - de Katyuscha21, Nicholas James - de LauraGarner, Katya Natalia si Sofia Alena - de Larisel si nu in ultimul rand Cezara Maria - de Dankutza !!!!!

Scuze pt eventualele greseli gramaticale sau de ortografie!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput