Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Avem bb David,baietelscump de mami Erina!!!!!!!!!!

Sa cresti mare baietel dragalas,sa-ti bucuri parintii si sa-ti iubesti surioara!!!!

Sunt asa de emotionata pentru draga noastra Erina...

Erina s-a internat azi dimi la 4 cu contractii fff dureroase,si au bagat-o in cezariana la 9.
David s-a nascut la 9:35 cu 3,21 kg si 50 cm.
Mamica fericita spune ca seamana perfect cu tati!

Pfiiiii!!!!Ce emotii am tras cu ea!
Ma duc sa prelucrez niste poze si sa va arat si dovada!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - cand esti costipata se lubrifiaza ambele iesiru cand se tot forteti. Poate sa n-o fi fost dopul.
Despre lichid eu am inteles ca are un miros specific un pic a amoniac, poate ne lamuresc mamicile care au trecut prin asta.

Fericitari Erina
Bine ai venit bb David

Azi am facut ravagii : am luat scoica pt bebeluna, carusel, aspirator nazal oral si ,of course, o rochita.
Cred ca o sa dorm pe presul de la intrare ( si nici macar nu am asa ceva la intrare)

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Bravo Erina!!! Bun venit bebe David!!!
Sa fiti sanatosi si sa veniti repede acasa!!!

Chiar ma intrebam cum de azi nu vine nici un bebic:)

Oana ma bucur ca sunteti mai bine si bebe Eric e asa papacios. Va pup pe amandoi

Mihaela36+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Gata, am modificat si prima pagina. Iepurasul de azi trebuie sa bea 40 de pahare de...laptic, nu?

Andira, o sa pun poze cu ea. Va fi uriasa. Vineri merg sa iau firele de la Andreaua si ma apuc de ea.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Bine ai venit bebe David! Sa ai o viata frumoasa si plina cu noroc, sanatate si iubire! Erina, sanatate multa si laptic in tzitzi!

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bumbita , jasmine sunt iesiri separate dar cand te chinui acolo nu prea stii ce mai iese, cel putin in halul in care m.am fortat eu
vad ca bebe misca, o fi ok...ce sa zic si apa de s.a rupt ar fi trebuit sa mai curga, ma gandesc

vladi ce putin mai ai si tu si scoatem majoretele!

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Dayanara, tot acelasi lucru spuneam si eu Mie mi-e teama de contractii uneori, dar asta e ce sa facem?

Vroiam sa va intreb daca voi va mai incumetati la ? Eu am pofte tot mai mari si ma abtin de teama sa nu imi declansez ceva pe acolo oricum il voi intreba maine pe dr daca mai avem voie, dar am zis sa imi spuneti si voi

36+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Oana multumim de vesti, ii transmit si eu un pupic Oankai, ma bucur ca sunt bine amandoi; vor trece si durerile epiziotomiei
Anny, Honey, felicitari pentru achizitii!

Astept si eu salteluta de infasat si patutul sa apara, mi-au zis sapt asta L-Vi dar nu stiu exact cand Nu mai am rabdare sa incep sa pictez peretii si pana nu amplasez toata mobila la locul ei nu ma pot apuca

36+ cu micutza Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Bravo Erina
Bun venit David
sa fii mancacios si fara colici daca se poate :)

bumbita mie tocmai de contractii nu mi.e frica si mie le doresc, de ce sa ma ascund dupa degete, asta e adevarul:) sper sa nasc odata

denisa felicitari pt achizitii sa le stapaniti sanatosi si sa se bucure Maya de ele, ai pus poze?
de lichid stiu si eu ca si tine ca o fi cu miros de amoniac, dar eu m.am trezit pe urma cu indoiala asta, n.am apucat sa bag capul in wc :)))

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Mai stiti ceva de Oanka noastra draga? Eu sper ca e bine si ca nu mai da pe la noi ca e prea ocupata sa fie mamica perfecta :))

38+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Am vazut-o de cateva ori pe mess, ba chiar am abordat-o de 2 x, dar nu mi-a raspuns. Sper si eu sa fie ocupata cu bebelina!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 34+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

BRAVO ERINA!!! BEBE DAVID SA FIE SANATOS SI NOROCOS SA CREASCA MARE SI FRUMOS!!!

BUMBITZA, foarte frumos caruciorul!!!! Sa-l stapaniti sanatosi si sa va plimbati cu el in cele mai frumoase locuri.

32+ Radu Alexandru
poze

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput