Hai Ami,Anca! Bravo Erina, Aster, Alice! Iepu(114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am mai bagat o repriza de aruncat garantii vechi si cutii ( mama lor de cutii ca-mi mananca zilele)
Nu mai pot de spate de cat m-am urcat de scaun si am coborat.
mai am de pus niste reviste la loc ( si aici am o gramada desi am aruncat un sac)

Denisa, 36 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare! Va poftesc la un castron de mucenici, au iesit f. buni. Eu am racit, nu stiu de unde am pescuit vreun virus. Parca sunt batuta.

Oana, felicitari pt. grasunel.
Abia astept si eu sa vad cat are strumful acum. Dupa cum il simt la mana, a depasit 4 kg.

Azi vad ca nu se anunta iepurasi, asa ca ma retrag la tricotat. Am primit o comanda pt. o esarfa lunga de 3.8 m (a lui dr. Who, daca il stiti).

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

bumbitza - te astept cu impresii despre carucior
eu azi astept sa soseasca sterilizatorul

dayanara - tu nu stii ce sa mai faci sa grabesti lucrurile!
de la saritura cu prajina ai ajuns sa dai vina pe constipatie,doar-doar....

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

BABYANGEL...pe mine ma striga pitzi-pitzi, acum groh-groh! Nu, dar m-am desumflat acum la fata, numai ca din niste buze ca ale Angelinei acum am niste crapate de zici ca-s scoarta de copac! Deci ....dintr-o extrema in alta!

32+ Radu Alexandru
poze

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

I-am luat lui bebe Ghiulica (asa ii zice ta-su) scutece Happy de la Bella, new born si niste paturici absorbante tot de la Bella si sunt taaare incantata. Sa vedem acum cat de buni sunt si daca vom avea probleme cu "pistolasul" in ei. Imi plac pentru ca sunt cu decupajul ala pentru buricutz. Vreau sa-mi iau si mie tampoane seny lady extra, tot de la Bella, poate inlocuiesc torsoarele.

32+ Radu Alexandru
poze

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jasmine nu, in afara de plimbat n.as face nimic sa grabesc lucrurile doar sa ma oftic degeaba :)
dar chiar mi.a fost nasol...si nu mi.e de dop, acum ma gandesc ca in timpul ala sa nu pierd lichid de atata fortat , fara sa.mi dau seama
s.o putea oare?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

jasmine nu, in afara de plimbat n.as face nimic sa grabesc lucrurile doar sa ma oftic degeaba :)
dar chiar mi.a fost nasol...si nu mi.e de dop, acum ma gandesc ca in timpul ala sa nu pierd lichid de atata fortat , fara sa.mi dau seama
s.o putea oare?

roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

cred ca nu se poate,ca sunt iesiri separate

a sosit sterilizatorul,numai ca mi-au trimis alt model,la alt pret;comandasem unul electric si m-am trezit cu unul pt microunde,asa ca l-am trimis inapoi,sa se spele cu el pe cap

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Stefanna, ma bucur tare mult sa aud ca sintei bine! Si multumesc de incurajarae cu alaptatul, mi-ai dat sperante :))
Bumbitza, multumesc de compliment (desi n-am nici un merit). Ai grija de tine in continuare

Am fost si eu azi la epilat, am mi scapat de o grija. Ieri si azi am facut o multime de treaba pt birou (internet de acasa si mobil :)), sint multumita ca las lucrurile in elativa ordine si vor functiona in timpul de 2 saptamini in care imi propun sa nu raspund nici la telefoane dupa nastere :))
Am intrat si eu de azi in saptamina 39, multumesc lui DD ca am ajuns aici si totul e bine!
Desi sint la al doilea copil, nu sint deloc mai ptin emotionata, dar am incredere ca totul va fi bine.

Mai stiti ceva de Oanka noastra draga? Eu sper ca e bine si ca nu mai da pe la noi ca e prea ocupata sa fie mamica perfecta :))
Cred ca sintem o odisee norocoasa, cu iepurasi sanatosi si mame bune, care toat evor sa alapteze :)) Si sint sigura ca putinii iepurasi cu ceva probleme acum se vor face bine fara interventii medicale serioase, pt ca Dumnezeu ii iubeste!

Cred ca ma duc sa ma culc un pic, ca de veo 2 luni dorm cam putin, si e vremea sa fac un pic provizii de odihna... of, cezariana nu doare, dar te slabeste de puteri, si am nevoie de putere pt bb mic al meu...

Pup pe toate!

38+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

L-am dovedit pe carucior, am pus poze aici: http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/PregatiriPentruBumbita#5446644073314611522
Sunt facute cu telefonul si de asta apar diverse nuante de verde, dar dupa parerea mea sunt 2 nuante f placute, imi plac ca-s vesele.
Materialele sunt de calitate, se detaseaza toate si le pot spala.
Caruciorul nu pare asa greu, la o prima ridicare, dar cred ca atunci cand va fi bebelina...
Manerul e reversibil si se roteste f usor de la un buton (asta e bun si in lift ca il ridici la verticala ca sa nu ocupe spatiu).
Rotile sunt cam maricele, au suspensii, se misca bine, dar par cam plasticoase (scrie ca-s din plastic siliconat, care am auzit ca e ok).
Alte minusuri nu-i gasesc, deocamdata. Scoica se prinde usor pe carutul sport. Spatarul se rabateaza usor de la un buton si se ridica doar impingandu-l cu mana, in 3 trepte. Pare ok, daca mai aveti voi intrebari, sunt aici

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Dayanara, mie mi-a dat dr o reteta magica, la mine functioneaza, am testat-o de mai multe ori, poate merge si la tine (nu mai stiu daca v-am mai spus-o, ca nu mai am tinere de minte)
- un ou fiert tare pe stomacul gol;
- cate un mar verde pe zi;
- compot de prune.
Si mie mi-e teama uneori sa nu elimin dopul sau sa se fisureze ceva pe acolo sa pierd lichid.
Jasmine, sunt iesiri separate, dar cand te fortezi... Ca si la nasterea naturala, poti avea si surprize neplacute de la atata scremut La curs chiar ne spunea ca in foarte multe cazuri se intampla asta si sa nu ne facem griji ca e ceva normal, n-avem cum sa controlam asta si nici nu ne recomanda sa incercam.

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput