Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 19
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. nu serviti azi?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Vio . Poze de la petrecerea lui Mihnea nu pui?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
violeta69 spune:
n-ai sa vrezi,dar nu am luat nimic de facut poze...si cand am incercat cu tel mobil aveam memoria plina....
iar la auditie l-am filmat
monica-elizabet spune:
eu vreau sa-l ascult live
Alex n-a mai vrut sa cante...nu l-am stresat...il las in pace ca-si revine el
si eu vazui poze cu Mariuta, da nu stiu daca aceleasi de le-a vazut si vio printesa mica lexi
anangel_lexi spune:
Monica, pai cred ca sunt aceleasi, ca am pus poze cu Mariuta si aici si acolo. Doar ca aici am pus mai multe.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Haideti, fetelor, la , pe unde umblati???
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Alinutzaa spune:
Io-s pe aici prin zona. Prin casa mai exact. Am intrat in activitate azi dimineata pe la 7 jumate si abia acum reusesc sa mananc si eu ceva. Si nici bucatica asta nu imi tihneste ca s-a trezit domnisoara si miauna de foame. Asa ca...va pe toate si fug sa hranesc copila. Repede repejor ca trebuie sa il pun si pe Tudor la culcare (el nu doarme decat daca stau eu cu el in camera - pana adoarme bineinteles, adica vreo 5 minutele, dupa care plec, dar na....)
Alina